Jump to content

Recommended Posts

Posted

100% plagiat, degeaba te lauda lumea ca nu e munca ta.

În loc să fii hater mai bine apreciezi munca lui, indiferent de cât s-a chinuit. ✌✌✌

Posted

Esti patetic, iei un mod de la "discutii generale" si-l pui aici, mai si ceri +1. Mai trebuia sa zici ca l-ai facut tu, s-au l-ai gasit pe net.7WxCCgv.png

Posted

În loc să fii hater mai bine apreciezi munca lui, indiferent de cât s-a chinuit. ✌✌✌

Munca lui a constat in copy-paste si cere +1 clar ca eu sunt hater.

Posted

Esti patetic, iei un mod de la "discutii generale" si-l pui aici, mai si ceri +1. Mai trebuia sa zici ca l-ai facut tu, s-au l-ai gasit pe net.7WxCCgv.png

Aşa, şi? Eu l-am făcut public pentru că nu toată lumea intra la "Discutii Generale" Hitman Agency pe Blue.

Munca lui a constat in copy-paste si cere +1 clar ca eu sunt hater.

Serios Gang? Copy-paste? Întradevăr că aşa a fost, ce să zic...

Fii atent, eu am hud-ul si astea schimbate și îmi arată în felul următor 

http://i.imgur.com/U25XjFx.jpg

Am văzut chestia aia unde îi schimbi coordonatele dar de exemplu eu aș vrea să-l pun deasupra mapei, cum aflu coordonatele?

easy, ca să îţi apară deasupra mapei, pune la "PosX=130" şi la "PosY=320" :)

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ai intrat si tu la noi in topic si ai dat copiat linkurile, felicitari, mai bine ii multumiti lui ThePain

Hateri peste tot. Vă mulţumesc şi voi haterilor că măcar îmi lăsaţi nişte "reply-uri" pe-aici.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp