Chad. Reporterul Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) Povestea lui Chad. pe BuGGed. Subiectul video-ului: Povestea lui Chad. O scurta prezentare: Succes la vizionat. Link catre filmulet: Functii pe pile? Subiectul video-ului: Functiile de pe BuGGeD O scurta prezentare: Succes la vizionat. Link catre filmulet: Vrei sa intrii intr-o factiune? Subiectul video-ului: Vrei sa intrii intr-o factiune? O scurta prezentare: Succes la vizionat. Link catre filmulet: A fi sau a nu fi? Subiectul video-ului: Partile rele ale BuGGed-ului. O scurta prezentare: Succes la vizionat. Link catre filmulet: Event News Reporters - Lider Chad. Subiectul video-ului: Event News Reporters - Leader Chad. :o3 O scurta prezentare: Succes la vizionat. Link catre filmulet: Edited July 20, 2015 by Chad. 2
CloseTM Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 E ok ca si cei din 'staff' mai fac let's play-uri ... esti in staff doar, esti lider.
.xXxSmenxXx. Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Bine mane, este adevarat tot ce ai zis cu pilele.
Casian Uraganul Femeilor Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Foarte buna treaba. Ai + 1 de la mine.
RazZz. Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Povestea lui Chad. pe BuGGed. Subiectul video-ului: Povestea lui Chad. O scurta prezentare: Succes la vizionat. Link catre filmulet: Functii pe pile? Subiectul video-ului: Functiile de pe BuGGeD O scurta prezentare: Succes la vizionat. Link catre filmulet: Vrei sa intrii intr-o factiune? Subiectul video-ului: Vrei sa intrii intr-o factiune? O scurta prezentare: Succes la vizionat. Link catre filmulet: A fi sau a nu fi? Subiectul video-ului: Partile rele ale BuGGed-ului. O scurta prezentare: Succes la vizionat. Link catre filmulet: Event News Reporters - Lider Chad. Subiectul video-ului: Event News Reporters - Leader Chad. :o3 O scurta prezentare: Succes la vizionat. Link catre filmulet: Fain intro, cine l-a facut? :P ^_^ .omg.
Chad. Reporterul Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Fain intro, cine l-a facut? :P ^_^ .omg. Un helper de pe green, parca Allonzo il chema. Nu mai am idee, sincer.
Dekpr. Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Frumos asa, poate revin si eu pe serverul Red dar doar la tine, in pasnica bineinteles :))
Chad. Reporterul Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Frumos asa, poate revin si eu pe serverul Red dar doar la tine, in pasnica bineinteles :)) :wub:
RazZz. Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Un helper de pe green, parca Allonzo il chema. Nu mai am idee, sincer. :wub: :wub: :wub: :wub:
Steam Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Frumos ce ai facut aici. In mare parte ai dreptate.
Recommended Posts