LEnTzY[Legion] Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Subiectul video-ului: Legionar paint O scurta prezentare: Bun, deci sa incep cu inceputul. Nu am avut pana acum obiceiul sa ma filmez la paint, waruri, s.a.m.d, deoarece joc sa:mp din placere, ci nu pentru a dovedi ceva cuiva, dar s-ar putea sa incep sa fac si acest lucru, pt ca in ultima vreme cand intru pe la paint noaptea de plictiseala, ma trezesc cu tot felul de acuze banale cum ca as avea cod, ba din partea unor playeri cu level mic, care habar nu au cate gloante are deagle-ul, ba a unora care nu au avut vreo treaba cu mafiile sau au trait experienta unui war vreodata. Am promis ca pun acest video aseara, dar m-am lasat pagubas, din cauza unor probleme la upload, asa ca, am sa-l postez acum.. Aseara la paint, de vreo 4 runde ma tot disperau baietii astia 2 isteti din video, cum ca as avea cod, asta dupa ce alti 3 au iesit aducand aceleasi acuze lamentabile, ca ei ies, ca nu joaca cu codati. Asa ca le-am promis ca urmatoarea runda o filmez, ca sa vada si ei ca nu am nimic de ascuns, si cam ce cod am eu ;)) Deci video-ul asta scurt e pentru cei 2. Recomand minutul 4:09 la viteza 0.25 :) P.S. Putem trece totul pe seama oboselii, era tarziu, si eu eram la fel de obosit ca voi.. Link catre filmulet: 8
LEnTzY[Legion] Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Ms. Nu stiam, e luata pur si simplu de pe "goagal" :) Dar daca e a ta, gg pt munca, e ok. Mi se parea la inceput ca trage umpic aiurea pe m4, dar s-a dovedit ca era decat lagul la momentul respectiv..
LEnTzY[Legion] Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Gj, sunetele? +1 Ti le urc diseara pe ceva si iti dau PM.
DeYu99 Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 "si eu eram la fel de obosit ca voi.." ce crezi ca insemni cu asta ? dai bine
LEnTzY[Legion] Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 "si eu eram la fel de obosit ca voi.." ce crezi ca insemni cu asta ? dai bine Adica punem acuzele lor pe seama oboselii. Atlceva ce nu intelegi? Trebuie sa dezvolt fiecare cuvant in parte ca sa fie pe intelesul tuturor? Cred ca am fost destul de explicit..
Alllin. Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Da-mi tinta, sunetele si armele, m4 pe care mi l-ai dat atunci nu era asta care il ai acum. :P
LEnTzY[Legion] Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 GG, +1, dai bines. Ms ms :* Frumoasa senatura :3 :))
khristen Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Subiectul video-ului: Legionar paint O scurta prezentare: Bun, deci sa incep cu inceputul. Nu am avut pana acum obiceiul sa ma filmez la paint, waruri, s.a.m.d, deoarece joc sa:mp din placere, ci nu pentru a dovedi ceva cuiva, dar s-ar putea sa incep sa fac si acest lucru, pt ca in ultima vreme cand intru pe la paint noaptea de plictiseala, ma trezesc cu tot felul de acuze banale cum ca as avea cod, ba din partea unor playeri cu level mic, care habar nu au cate gloante are deagle-ul, ba a unora care nu au avut vreo treaba cu mafiile sau au trait experienta unui war vreodata. Am promis ca pun acest video aseara, dar m-am lasat pagubas, din cauza unor probleme la upload, asa ca, am sa-l postez acum.. Aseara la paint, de vreo 4 runde ma tot disperau baietii astia 2 isteti din video, cum ca as avea cod, asta dupa ce alti 3 au iesit aducand aceleasi acuze lamentabile, ca ei ies, ca nu joaca cu codati. Asa ca le-am promis ca urmatoarea runda o filmez, ca sa vada si ei ca nu am nimic de ascuns, si cam ce cod am eu ;)) Deci video-ul asta scurt e pentru cei 2. Recomand minutul 4:09 la viteza 0.25 :) P.S. Putem trece totul pe seama oboselii, era tarziu, si eu eram la fel de obosit ca voi.. Link catre filmulet: Dai armele ? Iti dau +1.
LEnTzY[Legion] Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 La arme nu am un pack anume, am doar rifle si deagle, care sunt luate dintr-un pack, iar la m4 mi-am cautat una mai realistica, mai pe placul meu.. Doar astea 3 le am schimbate, restul sunt default.. Ti le dau, revin cu un edit.
LEnTzY[Legion] Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Dai armele ? Iti dau +1. poftim: http://www.girlshare.ro/35156992.2 1
Recommended Posts