Disturbed Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Pareri My PC, va rog ? Stiu, stiu.. are cam putini ram, trebuie sa mai cumpar inca 6 GB Rami, va rog sa imi dati niste pareri, daca e bun de ceva, etc. Cu stima, Shafted! Quote
Antonio_Miccollis Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Pareri My PC, va rog ? Stiu, stiu.. are cam putini ram, trebuie sa mai cumpar inca 6 GB Rami, va rog sa imi dati niste pareri, daca e bun de ceva, etc. Cu stima, Shafted! Daca ii bagi rami e bun, poate sa-ti mearga gta 5 pe el, daca vei avea 8 ram. Quote
Dragos[] Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 dami l mie baiete sa joc cu el la war, numai rezist cu 10 fps pe turf =)))) Quote
BlazKo Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Pareri My PC, va rog ? Stiu, stiu.. are cam putini ram, trebuie sa mai cumpar inca 6 GB Rami, va rog sa imi dati niste pareri, daca e bun de ceva, etc. Cu stima, Shafted! de ce nu iei un kit dual channel si sa renunti la astea...sau le mai tii daca ai 4 sloturi, acum si ce placa de baza ai... Quote
flapp Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 E destul de vechi şi procesoru' şi placa video, ramii sunt puțini, e destul de ok, dar pe parcurs ar trebui să îți dai un upgrade. Quote
Disturbed Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 de ce nu iei un kit dual channel si sa renunti la astea...sau le mai tii daca ai 4 sloturi, acum si ce placa de baza ai... Imi voi lua un kit dual channel si voi renunta la cele vechi, interesanta idee, mersi.. Si nu, nu am 4 slot-uri, am doar 2 din pacate. E destul de vechi şi procesoru' şi placa video, ramii sunt puțini, e destul de ok, dar pe parcurs ar trebui să îți dai un upgrade. Mie nu mi se pare ca e vechi processor-ul, am mentionat si eu, cand am postat ca trebuie sa imi cumpar un kit dual channel , placa video mi se pare ok, adica... nu intampin probleme niciodata la instalarea jocurilor, etc. doar ca trebuie sa imi cumpar niste GB Rami. Quote
BlazKo Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Imi voi lua un kit dual channel si voi renunta la cele vechi, interesanta idee, mersi.. Si nu, nu am 4 slot-uri, am doar 2 din pacate. Mie nu mi se pare ca e vechi processor-ul, am mentionat si eu, cand am postat ca trebuie sa imi cumpar un kit dual channel , placa video mi se pare ok, adica... nu intampin probleme niciodata la instalarea jocurilor, etc. doar ca trebuie sa imi cumpar niste GB Rami. Spune te rog ce palca de baza ai... Quote
CodeX Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Foarte bun, mai bine ala decat al meu cu placa de 512 si cu procesor de 1,4ghz =]] Quote
Disturbed Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 Spune te rog ce palca de baza ai... Asus. Quote
BlazKo Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 H61 M-K dude. Astea ar trebuii sa fie perfecte. Quote
Disturbed Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Astea ar trebuii sa fie perfecte. Mersi mult! Quote
Alberto Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Imi voi lua un kit dual channel si voi renunta la cele vechi, interesanta idee, mersi.. Si nu, nu am 4 slot-uri, am doar 2 din pacate. Mie nu mi se pare ca e vechi processor-ul, am mentionat si eu, cand am postat ca trebuie sa imi cumpar un kit dual channel , placa video mi se pare ok, adica... nu intampin probleme niciodata la instalarea jocurilor, etc. doar ca trebuie sa imi cumpar niste GB Rami. Totusi n-ar strica mai incolo un upgrade la placa video, daca vrei sa joci pe High GTA 5 sau Batman: Arkham Knight, de exemplu, o sa intampini ceva probleme. Quote
unamed Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 E oke, cat de cat. Daca adaugi rami, o sa fie si mai oke. Quote
.Dexen Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Daca as fi avut pc-ul tau regretam, mai bine imi luam ceva asa sa imi mai ramana niste bani si imi luam eu altceva dar e oricum revenind la subiect e destul de ok PC-ul dar cu ramii mai ai nevoie. Quote
Alpheus Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 dami l mie baiete sa joc cu el la war, numai rezist cu 10 fps pe turf =)))) 10 fps pe turf? :)))=))))))))))) Quote
Dr3aM.. Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 dami l mie baiete sa joc cu el la war, numai rezist cu 10 fps pe turf =)))) :))))))) Quote
Shadl0w Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Lasa sampu baa... baga ram si apuca-te de gaming. Quote
MiHaiCR7 Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 E oke, cat de cat. Daca adaugi rami, o sa fie si mai oke. Quote
Recommended Posts