J O S E P H I N N O Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Cand intru in SA:MP, pe server, imi apare toata imaginea ecranului alba, ce pot sa fac, cine stie va rog nu ezitati si ajutati-ma... Gta San Andreas simplu, merge, dar cand intru in sa:mp imi arata o imagie alba si daca astept, imi apare ca in Gta San Andreas, start new game etc... Va rog, ajutati-ma. Quote
Massive Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Cand intru in SA:MP, pe server, imi apare toata imaginea ecranului alba, ce pot sa fac, cine stie va rog nu ezitati si ajutati-ma... Gta San Andreas simplu, merge, dar cand intru in sa:mp imi arata o imagie alba si daca astept, imi apare ca in Gta San Andreas, start new game etc... Va rog, ajutati-ma. https://youtu.be/UJ5gUAOvtdE?t=29s 1 Quote
kidzeen Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Reinstaleaza SA:MP, in caz ca nu merge seteaza alta rezolutie. Quote
.Dexen Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Dezinstaleaza tot ce contine samp-ul si GTA-ul dupa care iti pui un ##### calumea, verifica de unde ai luat joc-ul poate e virsuat sau nustiu exact. Quote
J O S E P H I N N O Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Up... Nu merge... Ps ; am windows 7 ultimate.. Poate nu merge cu 7? Quote
kixu.. Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) Uninstaleaza SA. Sterge folderul SA din C:/ProgramFiles/RockstarGames Sterge tot folderul SA din My Documents. Dupa instaleaza Gta San Andreas HOODLUM(il gasesti pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] .ro , asta functioneaza perfect pentru mine) Daca nu merge nici asa , da-i un update la driver-ul de la placa video Edited July 27, 2015 by kixu.. Quote
Recommended Posts