L3xCenN Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Kick în runda 14 :))))) Glock Power :3 Am dat kick lu' un prieten fix cand a aparut tabelul ca am castigat si i s-a pus ca lose =)))) Quote
LowKill Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 (edited) Ce nume ai acum pe cs:go? Edited August 9, 2015 by Gladiator Quote
L3xCenN Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 gg Multumesc. Ce nume ai acum pe cs:go? LEX Quote
B.Ionut Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Daca aveti vreun sfat, parere, e bine venita! Salut Am si eu 2 intrebari pentru tine Cum ai pus un singur nume pe youtube ? Si, cum ai facut sa iti apara un link cu channelul tau in dreapta videoclipului ? Quote
L3xCenN Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Salut Am si eu 2 intrebari pentru tine Cum ai pus un singur nume pe youtube ? Si, cum ai facut sa iti apara un link cu channelul tau in dreapta videoclipului ? Prima: http://imgur.com/tsKsfC3 A doua: http://imgur.com/R2Uy2Li Ti-a sarit tinta. Wrong. Te astept in MGE. Sare, sare :)) Acum sunt mg2, dar sunt plecat o saptamana la mare, poate dupa voi mai avansa in rank :)) 1 Quote
flapp Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Felicitari. *De curiozitate, ace nu era daca omorai 5? :D Quote
Sudy Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Felicitari. *De curiozitate, ace nu era daca omorai 5? :D Ace inseamna sa omori toata echipa.. Adica in competitiv sa omori 5 oameni din echipa adversa si pe casual sa omori 10. Sper ca te-am lamurit. Quote
L3xCenN Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 Felicitari. *De curiozitate, ace nu era daca omorai 5? :D Scuze ca iti raspund asa tarziu dar am fost plecat. Ace e atunci cand omori toata echipa adversa. Quote
flapp Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Scuze ca iti raspund asa tarziu dar am fost plecat. Ace e atunci cand omori toata echipa adversa. No problem, multumesc anyway de raspuns, inseamna ca am dreptate, 5=echipa=ace. :D Quote
sKeTwy Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Sfat: Incearca cand mergi sa ti tinta mai sus. De obicei cand intri undeva (gen scara in cazul videolului acesta), daca vezi inamicul si vrei sa-i dai HS, trebuie sa ridici cam mult tinta avand in vedere ca ai si sensitivitatea mica. Poate ne strangem odata si jucam un compe 5 de pe bugged. Eu is DMG. Quote
L3xCenN Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Sfat: Incearca cand mergi sa ti tinta mai sus. De obicei cand intri undeva (gen scara in cazul videolului acesta), daca vezi inamicul si vrei sa-i dai HS, trebuie sa ridici cam mult tinta avand in vedere ca ai si sensitivitatea mica. Poate ne strangem odata si jucam un compe 5 de pe bugged. Eu is DMG. De obicei o tin sus pentru HS si sensiblilitatea o am destul de mare, o am 6 din joc si la mediu din mouse. Acum sunt MGE. Daca e, vom juca. gg. Mersi! Quote
L3xCenN Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Dai bine , bravo Multumesc! :D Quote
Recommended Posts