Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kick în runda 14 :))))) 

Glock Power :3

Am dat kick lu' un prieten fix cand a aparut tabelul ca am castigat si i s-a pus ca lose =))))

Posted

Daca aveti vreun sfat, parere, e bine venita!

Salut

Am si eu 2 intrebari pentru tine

Cum ai pus un singur nume pe youtube ?

Si, cum ai facut sa iti apara un link cu channelul tau in dreapta videoclipului ?

xTFuP3T.png

Posted

Salut

Am si eu 2 intrebari pentru tine

Cum ai pus un singur nume pe youtube ?

Si, cum ai facut sa iti apara un link cu channelul tau in dreapta videoclipului ?

xTFuP3T.png

Prima: http://imgur.com/tsKsfC3

A doua: http://imgur.com/R2Uy2Li

Ti-a sarit tinta. Wrong. Te astept in MGE.

Sare, sare :))

Acum sunt mg2, dar sunt plecat o saptamana la mare, poate dupa voi mai avansa in rank :))

• Upvote 1
Posted

Felicitari.

*De curiozitate, ace nu era daca omorai 5? :D

Ace inseamna sa omori toata echipa.. Adica in competitiv sa omori 5 oameni din echipa adversa si pe casual sa omori 10. Sper ca te-am lamurit.

• 2 weeks later...
Posted

Felicitari.

*De curiozitate, ace nu era daca omorai 5? :D

Scuze ca iti raspund asa tarziu dar am fost plecat.

Ace e atunci cand omori toata echipa adversa.

Posted

Scuze ca iti raspund asa tarziu dar am fost plecat.

Ace e atunci cand omori toata echipa adversa.

No problem, multumesc anyway de raspuns, inseamna ca am dreptate, 5=echipa=ace. :D

Posted

Sfat: Incearca cand mergi sa ti tinta mai sus. De obicei cand intri undeva (gen scara in cazul videolului acesta), daca vezi inamicul si vrei sa-i dai HS, trebuie sa ridici cam mult tinta avand in vedere ca ai si sensitivitatea mica.

Poate ne strangem odata si jucam un compe 5 de pe bugged. Eu is DMG.

Posted

Sfat: Incearca cand mergi sa ti tinta mai sus. De obicei cand intri undeva (gen scara in cazul videolului acesta), daca vezi inamicul si vrei sa-i dai HS, trebuie sa ridici cam mult tinta avand in vedere ca ai si sensitivitatea mica.

Poate ne strangem odata si jucam un compe 5 de pe bugged. Eu is DMG.

De obicei o tin sus pentru HS si sensiblilitatea o am destul de mare, o am 6 din joc si la mediu din mouse.

Acum sunt MGE. Daca e, vom juca.

gg.

Mersi!