Popular Post MarioXD Posted July 26, 2015 Popular Post Posted July 26, 2015 (edited) Salut, eu sunt Midnight. și vă voi prezenta modurile mele. Nu am filmat, ci am făcut poze, deoarece mi se pare mult mai eficient și pentru mine, dar și pentru voi. Vă rog, nu vreau să aud comentarii gen: „Pozele le-ai redimensionat urât”, le-am făcut așa pentru a fi toate pe o dimensiune. 1. Ceas.cs Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 2. Arme În arhiva pusă sunt mai multe arme și mai multe skinuri. Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 3. Ped.ifp Download Băgați fișierul 'ped.ifp' în folderul 'Anim'. 4. Python (nu il folosesc dar mi s-a parut interesant și l-am postat) Pentru cei ce nu știu ce este, phyton = modifică felul în care tragi. Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 5. Țintă Download Băgați fișierul 'hud.txd' în folderul 'Models'. 6. Skin Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 7. Fixes.asi Permite deschiderea a mai multor procese gta_sa.exe Dați +1 doar dacă vă plac modurile, nu oblig pe nimeni. Download Băgați fișierul 'fixes.asi' și 'fixes.ini' în folderul principal, dar aveți nevoie de 'Asi Loader' care îl luați de aici, dezarhivați cele doua fișiere și le băgați în folderul Principal. 8. Reload.cs Permite reîncărcarea armei chiar dacă ați consumat și un glonț, chiar și două. Vă oferă un avantaj într-un duel. Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 9. Anticrasher.cs Ajută la unele moduri și împiedică crash-urile des întâlnite. Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 10. Mod Infernus Download Nu aveți niciun fel de tutorial pentru acesta, deoarece este auto-install. 11. LSPD Car Download Nu aveți niciun fel de tutorial pentru acesta, deoarece este auto-install. Dacă apreciați munca mea și vreți să mă motivați să postez cât mai multe moduri interesante, apăsati +1. Edited July 26, 2015 by Midnight. 15
Cayenn Magnatul Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Salut, eu sunt Midnight. și vă voi prezenta modurile mele. Nu am filmat, ci am făcut poze, deoarece mi se pare mult mai eficient și pentru mine, dar și pentru voi. Vă rog, nu vreau să aud comentarii gen: „Pozele le-ai redimensionat urât”, le-am făcut așa pentru a fi toate pe o dimensiune. 1. Ceas.cs Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 2. Arme În arhiva pusă sunt mai multe arme și mai multe skinuri. Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 3. Ped.ifp Download Băgați fișierul 'ped.ifp' în folderul 'Anim'. 4. Python (nu il folosesc dar mi s-a parut interesant și l-am postat) Pentru cei ce nu știu ce este, phyton = modifică felul în care tragi. Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 5. Țintă Download Băgați fișierul 'hud.txd' în folderul 'Models'. 6. Skin Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 7. Fixes.asi Permite deschiderea a mai multor procese gta_sa.exe Dați +1 doar dacă vă plac modurile, nu oblig pe nimeni. Download Băgați fișierul 'fixes.asi' și 'fixes.ini' în folderul principal, dar aveți nevoie de 'Asi Loader' care îl luați de aici, dezarhivați cele doua fișiere și le băgați în folderul Principal. 8. Reload.cs Permite reîncărcarea armei chiar dacă ați consumat și un glonț, chiar și două. Vă oferă un avantaj într-un duel. Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 9. Anticrasher.cs Ajută la unele moduri și împiedică crash-urile des întâlnite. Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 10. Mod Infernus Download Nu aveți niciun fel de tutorial pentru acesta, deoarece este auto-install. 11. LSPD Car Download Nu aveți niciun fel de tutorial pentru acesta, deoarece este auto-install. Dacă apreciați munca mea și vreți să mă motivați să postez cât mai multe moduri interesante, apăsati +1. Bv man, foarte frumoasa prezentarea cu pozele. 1
MarioXD Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Cred ca e ilegal pe RPG reload.cs Este legal și pe RPG. Tot ce face este să îți reîncarce, dar tot face animația, deci cum ar fi 'iti consuma' gloantele. 2
Ady_ady Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Salut, eu sunt Midnight. și vă voi prezenta modurile mele. Nu am filmat, ci am făcut poze, deoarece mi se pare mult mai eficient și pentru mine, dar și pentru voi. Vă rog, nu vreau să aud comentarii gen: „Pozele le-ai redimensionat urât”, le-am făcut așa pentru a fi toate pe o dimensiune. 1. Ceas.cs Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 2. Arme În arhiva pusă sunt mai multe arme și mai multe skinuri. Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 3. Ped.ifp Download Băgați fișierul 'ped.ifp' în folderul 'Anim'. 4. Python (nu il folosesc dar mi s-a parut interesant și l-am postat) Pentru cei ce nu știu ce este, phyton = modifică felul în care tragi. Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 5. Țintă Download Băgați fișierul 'hud.txd' în folderul 'Models'. 6. Skin Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 7. Fixes.asi Permite deschiderea a mai multor procese gta_sa.exe Dați +1 doar dacă vă plac modurile, nu oblig pe nimeni. Download Băgați fișierul 'fixes.asi' și 'fixes.ini' în folderul principal, dar aveți nevoie de 'Asi Loader' care îl luați de aici, dezarhivați cele doua fișiere și le băgați în folderul Principal. 8. Reload.cs Permite reîncărcarea armei chiar dacă ați consumat și un glonț, chiar și două. Vă oferă un avantaj într-un duel. Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 9. Anticrasher.cs Ajută la unele moduri și împiedică crash-urile des întâlnite. Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 10. Mod Infernus Download Nu aveți niciun fel de tutorial pentru acesta, deoarece este auto-install. 11. LSPD Car Download Nu aveți niciun fel de tutorial pentru acesta, deoarece este auto-install. Dacă apreciați munca mea și vreți să mă motivați să postez cât mai multe moduri interesante, apăsati +1. Frumos frate ai +1 de la mine sunt frumoase modurile
MORGAN Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Sunt frumoase, puteai sa le prezinti pe toate intr-un video, iesa ceva fain.
saNky. Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) Gg. Imi place cum le-ai si postat. Edited July 27, 2015 by Longvnstalker
x_Daniel Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Salut, eu sunt Midnight. și vă voi prezenta modurile mele. Nu am filmat, ci am făcut poze, deoarece mi se pare mult mai eficient și pentru mine, dar și pentru voi. Vă rog, nu vreau să aud comentarii gen: „Pozele le-ai redimensionat urât”, le-am făcut așa pentru a fi toate pe o dimensiune. 1. Ceas.cs Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 2. Arme În arhiva pusă sunt mai multe arme și mai multe skinuri. Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 3. Ped.ifp Download Băgați fișierul 'ped.ifp' în folderul 'Anim'. 4. Python (nu il folosesc dar mi s-a parut interesant și l-am postat) Pentru cei ce nu știu ce este, phyton = modifică felul în care tragi. Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 5. Țintă Download Băgați fișierul 'hud.txd' în folderul 'Models'. 6. Skin Download Aveți nevoie de Spark, care il luati de aici, si il folositi pentru a dezarhiva armele în gta3.img care se găsește in folderul 'Models'. 7. Fixes.asi Permite deschiderea a mai multor procese gta_sa.exe Dați +1 doar dacă vă plac modurile, nu oblig pe nimeni. Download Băgați fișierul 'fixes.asi' și 'fixes.ini' în folderul principal, dar aveți nevoie de 'Asi Loader' care îl luați de aici, dezarhivați cele doua fișiere și le băgați în folderul Principal. 8. Reload.cs Permite reîncărcarea armei chiar dacă ați consumat și un glonț, chiar și două. Vă oferă un avantaj într-un duel. Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 9. Anticrasher.cs Ajută la unele moduri și împiedică crash-urile des întâlnite. Download Instalați în folderul CLEO, care il descărcați de aici. 10. Mod Infernus Download Nu aveți niciun fel de tutorial pentru acesta, deoarece este auto-install. 11. LSPD Car Download Nu aveți niciun fel de tutorial pentru acesta, deoarece este auto-install. Dacă apreciați munca mea și vreți să mă motivați să postez cât mai multe moduri interesante, apăsati +1. Cate ore ti-a luat ca sa faci asa prezentare frumoasa?
MarioXD Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Cate ore ti-a luat ca sa faci asa prezentare frumoasa? Multumesc frumos, dar nu mi-a luat mult. Am stat cam 30-45 minute cu incadrarea pozelor, cu topicul si cu uploadarea.
x_Daniel Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Multumesc frumos, dar nu mi-a luat mult. Am stat cam 30-45 minute cu incadrarea pozelor, cu topicul si cu uploadarea. Succes, esti cel mai de treaba!
MarioXD Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Succes, esti cel mai de treaba! Mulțumesc frumos, deasemenea!
Pardau Emanuel Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Este un buton anume pe care apesi sa reincarce arma?
MarioXD Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Este un buton anume pe care apesi sa reincarce arma? Apesi 'R'.
Recommended Posts