Jump to content

Recommended Posts

Posted

Descriere: Sora lui Hinata, Hyuuga Hanabi este rapita de Ootsutsuki Toneri, iar Naruto o ajuta pe Hitana sa o salveze pe Hanabi,

Genul: Anime

Anul: 2014

Trailer

Posted

L-am vazut.

Foarte tare :D

O sa apara Filmul ''Boruto'' in 9 zile.

Asa este, o sa ma uit si eu la acel film "Boruto"

Cat despre The Last, a fost destul de intrigant. Mi-a placut mult ca au dezvaluit foarte multe informatii despre "noul" naruto hokage.

Posted (edited)

clar.....

??

sincer îți zic nu m-am uitat la filmele naruto, un pic la movie 4

citesc manga și mai văd serialele atât.

Edited by AIM Layzz
Posted

??

sincer îți zic nu m-am uitat la filmele naruto, un pic la movie 4

citesc manga și mai văd serialele atât.

Cred ca la manga te uiti doar pentru desene si in legatura cu serialele, cred ca nu ai urmarit fillerele. Mama eremitului este Kaguya Otsotsuki.

• 2 weeks later...
Posted

Cred ca la manga te uiti doar pentru desene si in legatura cu serialele, cred ca nu ai urmarit fillerele. Mama eremitului este Kaguya Otsotsuki.

Nici nu sunt gen 30-40 de episoade în care se menționează de faptul că Hanabi este sora lui Hinata, în + chiar în timpul războiului a apărut acel filler cu Hinata și sora ei. Nu știu la ce se uită el, poate a greșit numele anime-ului. :))

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Toţi comentează nice da nici la trailer nu au dat play, nebuni mici, îmi plăcea înainte naruto, acum nu mai e la fel, poate o să mă uit la filmu' ăsta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp