Zizozq BuGGed Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 (edited) Numele meu: Danut.[] Level: 10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Las Venturas Police Departament Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Edited July 31, 2015 by Mark buGGed
unchiuHBK Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu: HBK Level: 21 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
ChiivMl Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu: cHvMl Level: 7 Fac parte din facțiunea / sunt civil: National Guard Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Seby.. Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu: PiSPY Level: 16 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Fac parte din factiunea FBI. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Bogatu Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu: Squit Level: 20 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Fac parte din factiunea Taxi Los Santos Doresc să particip la turneul cu numărul: 1. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
bogdycounter0000 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu: bogdycounter Level:12 Fac parte din facțiunea / sunt civil:Fac parte din factiunea School Instructors LV Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Bytza Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Inscrierile au luat sfârșit. Astăzi în intervalul 19:45 - 20:00 să fiți on deoarece la 20:01 începem să teleportăm conform listei de mai jos iar cei care întarzie nu mai sunt primiți. Turneul cu numărul 1 - Cursă cu masini in Virtual Word pentru o bună organizare și a evita deathmatch-ul. Lista jucătorilor participanți SmechernODestroKEiMZInfinityERROR404[].Draper.DixoNtZZZeeeKDoddy[]Sh0wTriPleHERROR405[].RAGAZZO.Un4m3deasyw0w[NR1]DutuuuAlexDragoS[]BodyEazyCS1RonaldezumirceaaaJaksFiGhT3RKing.FORTRESS.OsuletzLik3.QRAZ.snacksoriginalu.GuardianiulianR[]SoulDeathKazemaru.Invatacel.LuvMeHEiSENBERGBlasen[]MascoIulyIDSGronkhSheltoNDylanAllanK3[n]TAdytzaZeus.T3RMynaTorOdinCafelutaGaby625HippoMarioShadyCataIinSaNiLewandoskiSweetyRpWHerbageN1RaywfRusSyNikcxJo1nT.FiGhT3RNikolazioDariuxuKing.TimeLineKROTEK.Mark.[]wart00[]T3R0r112DelightzStRaTDanut.[]HBKcHvMlPiSPYSquitbogdycounter Cel mai bun să câștige! Dacă sunt doritori de a face o donație pentru premii mă puteți căuta în joc.
Bytza Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Turneul 1 - Cursă cu mașini - Rezultate Locul 1 - SmechernO Locul 2 - Skrilexx Locul 3 - PepSY. Primii 3 care au ajuns de la aeroportul parasit pana la Fish LS au câștigat. Medaliile o să apară mai tarziu dupa ce sunt gata în acest replay. Mulțumim pentru participare! Mulțumiri: Taylor.Cross Fresh Ca77a Pentru ajutor!
Bytza Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 (edited) Al doilea turneu are loc în data de 11.08.2015 ora 20:00, turneul constă într-o probă de 'Marathon' din acest loc începând: Locație Vă puteți depune înscrierile! Edited August 7, 2015 by Bytza Gabriel
skyzifun Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Numele meu: Sh0w Level: 15 Fac parte din facțiunea / sunt civil: The Rifa. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Andrei Catalin Iacob Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Numele meu: Dariuxu Level: 13 Fac parte din facțiunea / sunt civil: News Reporters Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
DanutOfficial Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Numele meu: Danut.[] Level: 10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Las Venturas Police Department. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Staicu Geo Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Numele meu: InvaliduL Level: 12 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
iulyanz0r Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Numele meu: iulianR[] Level: 7 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Los Aztecas Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
GoodL1ke OFFiCiAL Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Numele meu: GoodL1keLevel: 20Fac parte din facțiunea / sunt civil: National Guard.Doresc să particip la turneul cu numărul: 2Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
bogdycounter0000 Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Numele meu: bogdycounter Level: 14 Fac parte din facțiunea / sunt civil: School Instructors LV Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. 1
FiGhT3R Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Numele meu: FiGhT3R Level: 15. Fac parte din facțiunea / sunt civil: The Rifa Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
IulyIDS... Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 (edited) Numele meu: IulyIDS Level: 22 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Taxi Los Santos Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Edited August 8, 2015 by IulyIDS...
R A M S I Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Numele meu: Mihaii. Level: 18 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Taxi LS Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
AdyBoy99 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Numele meu: UsheR Level: 14 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Taxi LS Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Lewandoski777 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Numele meu: Lewandoski Level: 21 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Ballas. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Odin. Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Numele meu: Odin Level: 29 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Hitman Agency. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Ionut Pricope Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Numele meu:Ionut Level:6 Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul:2 Prin prezenta afirmație faptul ca am citit regulamentul intern si ca sunt dezacord ca la orice mică abatere să fiu descalificat. Numele meu:Ionut Level:6 Fac parte din facțiunea/sunt civil: Sunt civil Doresc să particip la turneul cu numărul:2 Prin prezenta afirmație faptul ca am citit regulamentul intern si ca sunt dezacord ca la orice mică abatere să fiu descalificat.
TheWolf2252 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Numele meu: TheWolf Level: 12 Fac parte din facțiunea / sunt civil: fac parte din School Instructors LV Doresc să particip la turneul cu numărul:6 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Recommended Posts