FiGhT3R Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: FiGhT3R Level: 13 Fac parte din facțiunea / sunt civil: The Rifa. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
FORTRESS. Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Numele meu:King.FORTRESS. Level:19. Fac parte din facțiunea / sunt civil:The Russian Mafia. Doresc să particip la turneul cu numărul:1. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Edited July 29, 2015 by King.FORTRESS.
JeezADV Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Osuletz Level: 14 Fac parte din facțiunea / sunt civil: The Russian Mafia Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
D3sTr0 Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Lik3. Level: 18. Fac parte din facțiunea / sunt civil: School Instructors. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Lauuuuur. Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: QRAZ. Level: 15 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Rifa. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
sNaCks Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: snacksoriginalu. Level:5 Fac parte din facțiunea / sunt civil: civil Doresc să particip la turneul cu numărul: 8 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Luci Farfurie Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Guardian Level: 18 Fac parte din facțiunea: Hitman Agency Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat
iulyanz0r Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: iulianR[] Level: 6 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Civil momentan. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
AnV3rG0r_ Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu:SoulDeath Level:9 Fac parte din facțiunea / sunt civil:sunt civil Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
KazemaruL Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Kazemaru. Level: 18. Fac parte din facțiunea / sunt civil: Las Venturas Paramedic Department. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Twist aka Kemrayz Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Numele meu:Invatacel. Level:15. Fac parte din facțiunea / sunt civil:Factiune -> The Russian Mafia -> Rank 1. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 daca s-ar putea. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Edited July 29, 2015 by AIM.Invatacel
Mdlin Rdescu Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: LuvMe Level: 15 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Taxi Los Santos Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
HEiSENKOV Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: HEiSENBERG Level: 9. Fac parte din facțiunea / sunt civil: News Reporters. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Blasen Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Blasen [] Level: 11 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Paramedic department LV Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Chilly Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu:Masco Level:19 Fac parte din facțiunea / sunt civil:Los Santos Police Departament Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
IulyIDS... Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Numele meu: IulyIDS Level: 20 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Las Venturas Police Departament Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Edited July 29, 2015 by IulyIDS...
Gronkh Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Gronkh Level: 22 Fac parte din facțiunea / sunt civil: The Russian Mafia Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
leGGend Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: SheltoN Level: 9 Fac parte din facțiunea / sunt civil: sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Dylan Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Dylan Level: 18. Fac parte din facțiunea / sunt civil: News Reporters. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
All4n Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Allan Level: 15 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Paramedic Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Robert Anita Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: K3[n]TLevel: 14Fac parte din facțiunea / sunt civil: Taxi LS.Doresc să particip la turneul cu numărul: 1Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
UnderWorld Adi Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Numele meu: Adytza Level: 15 Fac parte din facțiunea / sunt civil: News Reporters Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. <script> </script> Edited July 29, 2015 by Adytza.99
.Zeus Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Zeus. Level: 15 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Los Santos Police Department Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
T3RMY123 Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu:T3RMynaTor Level:15 Fac parte din facțiunea / sunt civil:Taxi Las Venturas Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Odin. Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Odin Level: 27 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Hitman Agency. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Recommended Posts