Khris Cristi Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu:Cafeluta Level:15 Fac parte din facțiunea / sunt civil:The Rifa. Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Maikelele. Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Model de înscriere: Numele meu:Gaby625 Level:10 Fac parte din facțiunea / sunt civil:sunt civil Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
BrightnesS. Valoare. Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Hippo Level: 18 Fac parte din facțiunea / sunt civil: The Rifa Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
SusP3cT. Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Mario Level: 15. Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt liderul factiunii National Guard. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Shady Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: Shady Level: 25 Fac parte din facțiunea / sunt civil: School instructors LV. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Bubi Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Numele meu: CataIin Level: 20 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Las Venturas Police Department Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
SaNiCuSs Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Numele meu:SaNi Level:22 Fac parte din facțiunea / sunt civil:Taxi ls Doresc să particip la turneul cu numărul:7 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Lewandoski777 Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Numele meu: Lewandoski Level: 19 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
MihaiCristian Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Numele meu: Sweety Level: 12 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Las Venturas Paramedic Departament. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
rimzook47 Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Numele meu:RpW Level:13 Fac parte din facțiunea / sunt civil:Civil :)) Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
HerbageN1 Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Numele meu: HerbageN1 Level: 28 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
cruise Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Numele meu: Rayw Level: 10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: FBI Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
StaRtyx Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Numele meu: fRusSy Level: 16 Fac parte din facțiunea / sunt civil: sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
buggyman Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Numele meu: Nikcx Level: 8 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Russian R5. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
claudiutziyy123 Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Numele meu: Jo1nT. Level: 14 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Factiunea "The Russian Mafia" Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
FiGhT3R Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Numele meu: FiGhT3R Level: 13 Fac parte din facțiunea / sunt civil: The Rifa. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Nikolazio Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Numele meu: Nikolazio Level: 3 Fac parte din facțiunea / sunt civil: sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Andrei Catalin Iacob Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 (edited) Numele meu:Dariuxu Level:12 Fac parte din facțiunea / sunt civil:civil Doresc să particip la turneul cu numărul:3 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Edited July 31, 2015 by Dariuxu-ul
Cosmin Ghioc Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu: King.TimeLine Level: 13 Fac parte din facțiunea / sunt civil: The Rifa. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
KroTeK. Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu:KROTEK. Level:13 Fac parte din facțiunea / sunt civil:News Reporters. Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Zizozq BuGGed Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu: Mark.[] Level: 10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Los Santos Police Departament. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Edy Marina Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu: wart00[] Level: 10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Las Venturas Paramedic Departament Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Lecturatuu Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu: T3R0r112 Level: 9 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
AliaS Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu:Delightz Level:17 Fac parte din facțiunea / sunt civil:Fac parte din fctiunea Los Vagos Doresc să particip la turneul cu numărul: 3 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Calin Topriceanu Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Numele meu:StRaT Level:10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: sunt civil Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Recommended Posts