Addie Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Numele meu: Adi[] Level: 15. Fac parte din facțiunea / sunt civil: Los Santos Police Department. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Robert Anita Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Numele meu: K3[n]T Level: 16 Fac parte din facțiunea / sunt civil: School Instructors LV Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
TyN Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Numele meu: TynTyn Level: 5 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
SmechernO Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Numele meu: SmechernO Level: 16 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Taxi Los Santos Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
ALPHASpinerFORUMACCOUNT Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Numele meu: ALPHASpiner Level: 20 Fac parte din factiunea / sunt civil: Taxi Lv Doresc sa particip la turneul cu numarul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Rezon Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Numele meu: Rezon Level: 10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Los Vagos Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
GhostzoR Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Numele meu: iLakee Level: 18 Fac parte din facțiunea / sunt civil: civil Doresc să particip la turneul cu numărul: 2
TaviXZarraX Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Numele meu:TaviXZarraX Level:18. Fac parte din facțiunea / sunt civil:News Reporters. Doresc să particip la turneul cu numărul:2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
AnV3rG0r_ Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Numele meu:SoulDeath Level:10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: PAramedic Doresc să particip la turneul cu numărul:2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Eduard29. Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Numele meu: .Edi Level: 14 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Fac parte din F.B.I. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
TH30 Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Numele meu: TheLifer Level: 7 Fac parte din facțiunea / sunt civil: LVPD Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
deniss1205 Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Numele meu:pdhg Level:16 Fac parte din facțiunea / sunt civil:civil Doresc să particip la turneul cu numărul:2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
MAGNE Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Numele meu: MAGNE Level:1 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Paliciuc Nadia Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 (edited) Model de înscriere:Numele meu: SanTiaGo.Level: Detin level 26.Fac parte din facțiunea / sunt civil: Fac parte din National Guard.Doresc să particip la turneul cu numărul: 2.Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.Mulțumiri!Valentine - pentru logo.Okapi - medalii. Edited August 10, 2015 by G A B R I E L
Kenton Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Numele meu:Valentin[] Level:11. Fac parte din facțiunea / sunt civil:Taxi LS Doresc să particip la turneul cu numărul:2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.Da.
Edddyy Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Numele meu:xEddy Level:13 Fac parte din facțiunea / sunt civil:Ballas Doresc să particip la turneul cu numărul:3 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Da.
unchiuHBK Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Numele meu: HBK Level: 22 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Edited August 11, 2015 by King.HBK
Teava C. Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Numele meu: Teava Level: 15 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt Civil,momentan. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Hortez Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Numele meu:Hortez Level:10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: National Guard. Doresc să particip la turneul cu numărul:2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Defensiv Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Numele meu: Royns. Level: 11. Fac parte din facțiunea / sunt civil: National Guard. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
unchiuHBK Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Numele meu: HBK Level: 22 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Affe Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Numele meu: Kardet. Level: 3. Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
unchiuHBK Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Numele meu: HBK Level: 22 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
KazemaruL Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Numele meu: Kazemaru. Level: 19. Fac parte din facțiunea / sunt civil: Las Venturas Paramedic Department. Doresc să particip la turneul cu numărul: 2.
Alexandru Dascalu Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Numele meu: Xenaho Level: 3 Fac parte din facțiunea / sunt civil: civil Doresc să particip la turneul cu numărul: 2 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat.
Recommended Posts