Jump to content

[PROIECT] Vocea jucatorilor

AlexIonut

Pareri despre proiect:  

29 members have voted

1. 1. Ce parere aveti despre proiectul ce urmeaza a fi pus in aplicare?

• Interesant, am sa urmaresc cu interes acest topic.
      18
    • Astept sa inceapa, sa citesc primul interviu, apoi am sa imi fac o parere
      7
    • Nimic interesant, astfel de proiecte au mai avut loc in trecut.
      4

Recommended Posts

Posted

Descriere:

Este un proiect initiat pentru a cunoaste mai bine jucatorii ce au contribuit, sau inca contribuie la dezvoltarea acestei comunitati, dar si jucatorii noi, ce abea au descoperit aceasta comunitate, sub forma unui interviu.

Cum se desfasoara?

La un interval de 3 zile, in acest topic va aparea un interviu cu unul din jucatorii de pe ''green.bugged.ro'' . Interviul va avea loc in joc, totul fiind filmat apoi postat in acest topic.

Regulament:

1. Este intezis sa folositi un limbaj obscen, vulgar in postari.

2. Este interzis sa faceti dublu-post.

3. Sunt interzise postarile ce nu au legatura cu topic-ul (off-topic)

Orice abatere de la aceste simple trei reguli va fi sanctionata.

PRIMUL INTERVIU VA APAREA IN ACEST TOPIC PE DATA DE 3/08/2015,.

PANA ATUNCI PUTETI VOTA, EVITATI PE CAT POSIBIL COMENTARIILE, E SUFICIENT SA VOTATI IN ''POOL''

Posted

Cred ca Zielszsiek a facut asa ceva mai demult, sau a luat el parte la un interviu... Chiar nu mai stiu. Suna interesant, sper sa prinda contur. 

Posted

XpTJQwS.png

Descriere:

Este un proiect initiat pentru a cunoaste mai bine jucatorii ce au contribuit, sau inca contribuie la dezvoltarea acestei comunitati, dar si jucatorii noi, ce abea au descoperit aceasta comunitate, sub forma unui interviu, strict din perspectiva jucatorului, intrebariile se axeaza pe ceea ce se intampla in joc, si nu pe viata reala. Pare a fi ceva asemanator cu un interviu organizat de un reporter in joc, dar diferenta e ca acest interviu din cadrul proiectului ''Vocea playerilor'' poate fi citit de un numar mai mare de playeri, fiind postat pe forum.

Cum se desfasoara?

La un interval de 3 zile, in acest topic va aparea un interviu cu unul din jucatorii de pe ''green.bugged.ro'' . Interviul va avea loc in joc, urmand ca mai apoi acesta sa fie postat spre a fi citit de catre voi.

Regulament:

1. xGby, lider School Instructors LS-LV.(02/08/2015)

Axel: Buna ziua Bugged. Incepem prima serie de videoclipuri din cadrul proiectului ''Vocea Playerilor''. Primul invitat este un instructor cu o vechime de peste 50 de zile, si anume xGby, salut si multumesc pentru ca ai acceptat invitatia mea.

xGbY: Salut!

Axel: Esti pregatit sa ne raspunzi la intrebarile ce urmeaza?

xGbY: Da.

Axel: Pentru inceput, observ ca joci doar pe ''green.bugged.ro'', de ce ai ales al 3-lea server?

xGbY: Am jucat pe blue.bugged.ro inainte. Dar aici am vazut ca s-au apucat multi prieteni si am zis sa ma apuc si eu.

Axel: Ca veni vorba de prieteni, care sunt acestia, ce obisnuiti sa faceti?

xGbY:  Am multi prieteni, nu-i pot enumera pe toti. Ma distrez, rad cu ei. Chestii care le facem toti alaturi de prieteni.

Axel: Observ ca in ''faction history'' ai doar o singura factiune, aceasta fiind ''School Instructors'', de ce ai ales o asemenea factiune?

xGby: Prima data am intrat in School Instructors pentru ca erau cativa prieteni buni. Si am zis sa intru cu varul meu, gbz.

Axel: Vorbind sincer, te incanta pe deplin activitatea acestei factiuni? Sau in timp a devenit ceva ce acum iti place?

xGbY:  Imi place activitatea factiunii, dar mereu este loc de mai bine.

Axel: Te-ai gandit in primele tale zile ca si membru aici, ca o sa ajungi unde esti acum?

xGbY:  Majoritatea visam sa ajungem lideri, helperi, admini.

Axel:  Dar tu? Scopul tau de la bun inceput, acesta a fost? Sau ai intrat in factiune, pur si simplu?

xGbY:  Am intrat in factiune pentru ca era unul dintre cei mai buni prieteni ai mei de pe acest server, LetSmoKe.

Axel: Sa inteleg ca esti genul de playeri ce pune accent pe distractie, si nu pe a obtine o functie.

xGby: Exact. Daca pui accentul pe o functie si uiti de distractie si restu', e cam aiurea..

Axel: Ramane putin la capitolul factiuni, ne poti spune ce factiune ai sugera celor noi?

xGby: Toate factiunile sunt ok, in felul lor. De exemplu: in School Instructors faci multi bani.

Axel: Intre a iesi afara, si a juca SA:MP, care din cele doua, are prioritate?

xGby:  Normal ar fi iesitul pe afara, totusi acesta este un joc si nu trebuie sa uitam niciodata de viata reala. Dar uneori prefer jocul.

Axel: Ai prieteni care joaca acest joc? Daca da, ce sfaturi le-ai dat la inceput?

xGby: Da, am multi prieteni. Un sfat... sa-si vada de treaba lor si sa incalce regulamentul.

Axel: Cine te-a ajutat in primele tale zile cand te-ai apucat de SA:MP? Si cand s-a intamplat asta?

xGby: gbz m-a ajutat, la inceput doar pe el il cunosteam. Nu mai stiu cand s-a intamplat asta, a fost demult.

Axel: Cum arata pentru tine, membru ideal in School Instructors?

xGby: Cum a fost RIPZOR, SPARTAN, si multi altii.

Axel: Ne poti spune ce admiri, sau ce ai invatat de la fosti lideri?

xGbY: Admir tot ce au facut pentru aceasta factiune.

Axel: Dupa ce te ghidezi atunci cand accepti noi playeri in factiune? Esti ajutat de co-liderii tai?

xGbY:  In primul rand ma uit la ore jucate, dupa la trecutul lui pe server, daca are warn, iar dupa acea ma uit la FH. Nu sunt ajutat de co-lideri, eu iau decizile.

Axel: Playerii au in gand ca in factiuni se intra pe ''pile'', ce parere ai despre aceasta idee?

xGbY:  Este o idee absolut aiurea. Nu se intra pe pile si nu o sa se intre niciodata.

Axel: Intre a lucra la unul din job-urile de pe server, si a petrece timp cu prietenii, ce ai alege?

xGbY: Timpul cu prietenii. Bani nu inseamna totul.

Axel: Sa inteleg ca esti genul de player ce nu pune accent pe ''avere''.

xGby: Nu. Bani chiar nu ma intereseaza.

Axel:  Ai avut momente cand parintii tai ti-au interzis in vreun fel sa joci SA:MP?

xGbY:  Nu.

Axel: Esti o persoanal echilibrata sa inteleg, nu?

xGbY: Dap.

Axel: In primele tale luni pe server, erai acel gen de playeri care face ''DM / Injura''?  Ce parere ai despre astfel de playeri?

xGbY: Nu, dar am fost intr-un clan la inceput care avea un lider care ne punea sa facem DM. Eu la inceput nu stiam ca era interzis. Nu-i inteleg pe acei playeri. De ce ai face DM? Daca ai nervi nu te descarca pe ceilanti playeri.

Axel: Ai avut vreodata in gand sa renunti la a te mai juca SA:MP?

xGbY: Da. Am avut cateva momente in care nu-mi ardea de SA:MP si imi venea in gand sa ma las.

Axel: Cum crezi ca va evolua serverul in urmatorii ani?

xGbY: Nu stiu... Depinde de ce update-uri o sa mai faca Shad0w.

Axel: Ne intoarcem putin la tine, si la factiunea ce o cunduci, ce planuri ai in viitor?

xGbY: Planul meu cu aceasta factiune este sa fac factiune "nr1", sa fac membrii sa inteleaga si sa nu mai faca greseli.

Axel: Toti viseaza sa ajunga in ''staff'', spune-ne cum ai trait tu acele clipe?

xGbY: Am zis sa fac o aplicatie de helper, am stat cam o ora sa o fac. Dupa ce am facut-o am asteptat, dupa cateva zile am primit /gethere de la Tibi. Am avut super emotii acolo. Eram foarte transpirat.

Axel: Ce a insemnat pentru tine acest pas?

xGby: A fost cea mai mare realizare a mea de cand joc SA:MP.

Axel: Pana la ce varsta consideri ca poate activa un jucator pe server?

xGby: Nu exista o anume varsta. Stiu jucatori si de 25+ de ani.

Axel: Va multumesc pentru atentie, iti multumesc si tie xgby pentru prezenta. Si iti urez multa bafta cu factiunea.

xGby: Multumesc. Succes si tie. Succes tuturor jucatorilor de SA:MP.

Axel: O zi buna sa aveti! La revedere!

xGbY: Salut!

OoFE8tj.jpg

Urmatorul playeri ce urmeaza sa participe la interviu va fi ales de voi, asa ca votati in comentariu pe cine ati vrea sa vedeti.

Posted

Pot da eu interviuri.

[..] dar diferenta e ca acest interviu din cadrul proiectului ''Vocea playerilor'' poate fi citit de un numar mai mare de playeri, fiind postat pe forum.

Posted

[..] dar diferenta e ca acest interviu din cadrul proiectului ''Vocea playerilor'' poate fi citit de un numar mai mare de playeri, fiind postat pe forum.

il poate filma cineva in timp ce dau interviul si dupa sa-l posteze pe forum.

Posted

Descriere:

Este un proiect initiat pentru a cunoaste mai bine jucatorii ce au contribuit, sau inca contribuie la dezvoltarea acestei comunitati, dar si jucatorii noi, ce abea au descoperit aceasta comunitate, sub forma unui interviu.

Cum se desfasoara?

La un interval de 3 zile, in acest topic va aparea un interviu cu unul din jucatorii de pe ''green.bugged.ro'' . Interviul va avea loc in joc, totul fiind filmat apoi postat in acest topic.

Regulament:

PRIMUL INTERVIU VA APAREA IN ACEST TOPIC PE DATA DE 3/08/2015,.

PANA ATUNCI PUTETI VOTA, EVITATI PE CAT POSIBIL COMENTARIILE, E SUFICIENT SA VOTATI IN ''POOL''

Copy-paste de pe rivala.

Posted

Ati ajuns sa copiati tot e face si comunitatea rivala...e clar, cand am citit cateva '' bucati '' dintr-un site, si cateva video-uri mi-am schimbat radical parerea despre serverele bugged, ma mir cum de mai joc ... tot ce ma mai tine aici sunt prietenii ... bravo +1 pentru copy/ paste chiar a avut dreptate Awake si Tudor.

• 3 weeks later...
  • 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp