Ghelbeaza Cristian Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Fake, are level 4 pe red si pe blue nici nu are cont.
MinistruLL55.. Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Vrea sa ne inrrgistram pe sitr-ul lui, nu ne da nimik
dnzftw Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 (edited) Fake, are level 4 pe red si pe blue nici nu are cont. Daca spui tu ca este fake, asa sa fie. Nu am actualizat profilul de ceva vreme deoarece nu am mai jucat. http://i.imgur.com/9qS62PS.png Am cenzurat numele, mi-l veti afla cand voi transfera banii :). Vrea sa ne inrrgistram pe sitr-ul lui, nu ne da nimik http://gokano.com/ref/kLhywl21.. am lasat link-ul in primul post dar nu ai cautat bine.. Astept sa va inregistrati, nu este fake, n-am de ce sa mint. Edited August 3, 2015 by dnzftw
dnzftw Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 E valabil. Indata cand va intra jucatorul Po1son ii voi transfera banii. Sunt online, astept sa va inscrieti si sa va virez banii, nimic nu este fake :).
Alex Szasz Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Nu este fake, am primit banii. dnzftw s-a tinut de promisiune, asa ca puteti sa va faceti cont linistiti.
dnzftw Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Multumesc de feedback, astept si pe ceilalti sa se convinga :). http://i.imgur.com/FPTaxvr.png- dovada transferului. Have a nice day :D.
Alex Szasz Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Nu e nici un keylogger, e un site pe care se castiga premii.
Cosmin Ghioc Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) Site-uri perecum yolas-site/ domenii .tk care poti creea diferite chestii . Mno pe green nu faci asa ceva? =)) P.S Tu ce beneficii ai din urma acestui site? Edited August 3, 2015 by TimeLine
MORGAN Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Este un site numit phishing care iti fura datele. Nu recomand sa va introduceti datele pentru o suma infima de bani, mai bine lucrati.
Cosmin Ghioc Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Este un site numit phishing care iti fura datele. Nu recomand sa va introduceti datele pentru o suma infima de bani, mai bine lucrati. Exact asta zic si eu site keylogger, daca e sa faceti cont faceti alte parole / email
dnzftw Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Exact asta zic si eu site keylogger, daca e sa faceti cont faceti alte parole / email Aduceti dovezi pentru a dovedi ca este site keylogger, dupa vorbe nu ma iau. @TimeLine, e problema mea ce beneficii am de pe acest site. Nu te priveste pe tine chestia asta :P. Nu e niciun yola-site sau ce pretinzi tu acolo ca este.
Cosmin Ghioc Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Eu nu va recomand acest site nimanui, cum a zis si KETTLER este un site care va poate fura datele si va poate sparge conturile asa ca... mai bine stati cate 10 ore la job si gata...
dnzftw Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 (edited) Eu nu va recomand acest site nimanui, cum a zis si KETTLER este un site care va poate fura datele si va poate sparge conturile asa ca... mai bine stati cate 10 ore la job si gata... Eu iti recomand un consult la spital. Adu argumente sa vedem ca este fake. Sau mai bine spus, esti un om care cauta posturi.. Verifica si asta, omule: https://www.virustotal.com/ro/url/27e518c6e1e4903922f6617558fc9463716c3f0757c674b045b9a875687f5677/analysis/ Nu mai vorbiti daca nu stiti despre ce este vorba. Edited August 3, 2015 by dnzftw
Cosmin Ghioc Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ma copile =))))))))))))))))) tu esti chiar prost ? Nu keylogger.exe ci site keylogger, prin site keylogger ma refer ca tu te uiti prin admin panel pe acolo la datele ccu inregistrarile conturilor. Unde se afiseaza email, parola, nume tot... asa te duci frumos pe email si server si le dai change pass si gata !Ce este asa de greu ? VREAU CA UN FONDATOR SA STEARGA ACEST TOPIC DEOARECE AICI SUNT AFACERI NECURATE !!
dnzftw Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Ma copile =))))))))))))))))) tu esti chiar prost ? Nu keylogger.exe ci site keylogger, prin site keylogger ma refer ca tu te uiti prin admin panel pe acolo la datele ccu inregistrarile conturilor. Unde se afiseaza email, parola, nume tot... asa te duci frumos pe email si server si le dai change pass si gata ! Ce este asa de greu ? VREAU CA UN FONDATOR SA STEARGA ACEST TOPIC DEOARECE AICI SUNT AFACERI NECURATE !! Pruncule, esti prost. Taci din gura si vezi-ti de mucii tai.
Ducu94 Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 dnzftw, nu tot incerca sa jignesti si sa contrazici. Cel mai simplu pentru cei care vor cont: Mai exista ceva gratis in romania? NU, pur si simplu nu mai exista, asa ca, sa nu o ardem aiurea.
dnzftw Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 dnzftw, nu tot incerca sa jignesti si sa contrazici. Cel mai simplu pentru cei care vor cont: Mai exista ceva gratis in romania? NU, pur si simplu nu mai exista, asa ca, sa nu o ardem aiurea. Sunteti prosti, de-a dreptul. ADUCETI ARGUMENTE IN CEEA CE SPUNETI !
QueL Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Nu o mai arde aiurea cu chestii de genul asta numai ca sa promovezi un amarat de site :)
Specialz0r[] Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Calmați-vă bă, nu e niciun keylogger. Atât de idioți sunteți? E ceva safe. ( Are nevoie de referali, calmați-vă ). 1
dnzftw Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Calmați-vă bă, nu e niciun keylogger. Atât de idioți sunteți? E ceva safe. ( Are nevoie de referali, calmați-vă ). Lasa-i tata, ca astia-s clanu' patina toti. Astia cred ca am ce face cu conturile lor. Ce spune prostu' spune si celalalt.. ca e destept, pnm, angajat NASA.
Ducu94 Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Sunteti prosti, de-a dreptul. ADUCETI ARGUMENTE IN CEEA CE SPUNETI ! Mai scursura, ce dovezi sa aduc? Am spus ca nimic nu e gratis in Romania. De aici fiecare intelege ce vrea.
Recommended Posts