Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce javra esti.

Cica nu avea nimic.

Aveai: Infernus, Bullet,Sltan,Pro Laps ala aproape de CNN, Palat, 550kk la tine si 1.8kkk in banca.

Posted

Abea aștept să revină server-ul.. Alvarez a luat leader 0:| O să-mi fie dor de war-urile alea când nu ascultați și mă enervam :)).. 

Posted

Abea aștept să revină server-ul.. Alvarez a luat leader 0:| O să-mi fie dor de war-urile alea când nu ascultați și mă enervam :)).. 

ce facem extreme mai stam sau quit?

Posted

@ eu stau pana vine liderul sau chiar mai mult. Eu zic sa ramanem, sa nu le lasam LV-ul.

Eu as ramane, dar pentru voi Rank 5 - 6 = 0, Voi nu ati asculta de noi pana s-ar alege alt lider....

Posted

@ eu nu stau sa ma oftic ca nu se asculta, eu fac ce pot, pot spune ca am incercat si ca nu am lasat factiunea cand avea cel mai mare ajutor.

Posted

@ eu nu stau sa ma oftic ca nu se asculta, eu fac ce pot, pot spune ca am incercat si ca nu am lasat factiunea cand avea cel mai mare ajutor.

... si tu crezi c a5 oameni care alearga fara ghidare au vreo sansa impotriva 30 care sunt ghidati?

Posted

Momentan eu am rank 5 tu ai 2 taci si mori de oftica fanule

Esti degeaba, numeste 3 persoane care au ascultat de tine de cand ai intrat in factiune. Dpmdv suntem egali.

Posted

Esti doar un fan vere, lasa-te FANULETAXI SCRIE PE TINE

N-ai ce sa mai zici acum rahat turcesc, du-te la somn ca nu mai merge serverul, ti s-a terminat viata.

Posted

N-ai ce sa mai zici acum rahat turcesc, du-te la somn ca nu mai merge serverul, ti s-a terminat viata.

Fanule !!

Dau autografe [/call 3666] 

Dau si lectii de deagle [/call 3666] daca vrei sa omori 2 ratati [Ak.Mave , Kapatos01] cu 1 glont

Posted

Mesaj pentru urmatorul lider Yakuza care va fi ales in aceasta functie:

Sa ai mare grija de aceasta factiune pentru ca este o factiune de nota 10 care merita sa iti dai toate puterile pentru ea, odata ce esti ales sa o conduci nu da inapoi, ai grija sa nu faci greseli si mereu sa fi langa membrii tai.

Sper sa iei mai mult de 7 turfs in 2 zile de la primirea acestei functii.

Toate cele bune si mult noroc cu functia de lider a acestei factiuni.