Lazuone Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Asa am observat .. liniste de inmormantare p-aici. Quote
KatalinLegeto Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Acel moment cand te intalnesti cu 3 adversari, toti in full hp: Quote
Lazuone Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Acel moment cand esti cu unii dintre cei mai buni tovarasi : 2 Quote
PlesaFCP Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Acel moment cand esti cu unii dintre cei mai buni tovarasi : Daca nu sunt si eu acolo, degeaba ati facut poza asta. Quote
Lazuone Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Daca nu sunt si eu acolo, degeaba ati facut poza asta. Esti si tu, stiam ca esti fier dar nu si chior. Nu vezi barile alea din spate?..(FHER) Quote
PlesaFCP Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Esti si tu, stiam ca esti fier dar nu si chior. Nu vezi barile alea din spate?..(FHER) Daca nu ma treci la Respect List acolo, nu mai avem ce discuta. Quote
Lazuone Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Daca nu ma treci la Respect List acolo, nu mai avem ce discuta. Gata fier, nu te enerva. Quote
krrN Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Re baaaa is noul vostru coleggg pacat de waruri.. Quote
Gronkh Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Am fost putini, ne vom reveni. Welcome. <3 Avatar nou :wub:! Quote
krrN Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Am fost putini, ne vom reveni. Welcome. <3 Avatar nou :wub:! Jmen avataru, ba daca am intrat ieri tre sa bag 140k mats? Quote
Gronkh Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 @@krrN Da mane, se pun in avans pentru saptamana viitoare ca sa avem cu ce sa ne batem la war. Spre norocu nostru momentan nu stam prost dar daca ne culcam pe o ureche iara ajungem in situatie de tre sa cumpar materiale urgent inaitne de war sau ne jucam cu arme din GS. Quote
krrN Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 @@krrN Da mane, se pun in avans pentru saptamana viitoare ca sa avem cu ce sa ne batem la war. Spre norocu nostru momentan nu stam prost dar daca ne culcam pe o ureche iara ajungem in situatie de tre sa cumpar materiale urgent inaitne de war sau ne jucam cu arme din GS. AAAAA, pai zi ma asa ca pt saptamana viitoare eu 2 zile am stat degeaba? trebuia sa zici, o sa fiu in intarziere cu depozitarea lor, nu am bani sa cumpar sau sa depun, le fac eu, am 20k deja :-j. Quote
krrN Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA inactivi pe forum :( Ceva de ieri: Quote
krrN Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Asa am luat aproape tot lv fara hq ballas am "incercat" sa va fac o surpriza, un skin: http://minus.com/mMmKM7OQ6t2vT Daca va plac fac pentru toate skinurile los aztecas dar nu asa moca :)) e greu de facut uitati-va in poze am facut aia cu los aztecas in photoshop etc. Quote
GoldwyN.dll Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Off ce rahat ca am luat worst azi,ma scuzati! Sper sa nu se mai întâmple. Quote
Gronkh Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Off ce rahat ca am luat worst azi,ma scuzati! Sper sa nu se mai întâmple. Vezi daca te luai de Mack, ti-ai dat o palma singur. Btw, aia a fost una din cele mai proaste zile de cand sunt lider, o sa ne revenim in cateva zile -> deci e posibil sa mai pierdem si diseara. Quote
GoldwyN.dll Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Vezi daca te luai de Mack, ti-ai dat o palma singur. Btw, aia a fost una din cele mai proaste zile de cand sunt lider, o sa ne revenim in cateva zile -> deci e posibil sa mai pierdem si diseara. Da, asa este :|, imi cer scuze, si eu am prins o zi proasta, dar si seara a fost proasta, macar la celelalte am scos 3/4/0 Quote
GoldwyN.dll Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Am fost si înger si demon ieri si azi, ma bucur ca m-am revansat :). Quote
Recommended Posts