Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@@Harrison scuze ca te corectez, ai o mica greseala ortografica in regulament.. Ai uitat un N. de la NERESPECTAREA

Regulament si Informatii War

Regulament War

- nu aveti voie sa va bateti joc de adversar la war, cum ar fi: /pee sau sa il jigniti, erespectarea acestei reguli se sanctioneaza amenda 150.000$ sau chiar FactionWarn (in functie de gravitate)
- cine lipseste la toate war-urile dintr-o zi, primeste FactionWarn fara drept de apel, daca nu puteti veni faceti cerere de invoire(Cand intrati intr-o mafie trebuie sa stiti ce responsabilitate va luati pe cap).
- dupa ce omoram un dusman sau un alt player, sa nu fim aroganti.
- cine iese 'Worst Score' din factiunea noastra, Yakuza Family, este amendat cu 500.000$ sau cu FactionWarn
- cine este 'Best Score' din factiunea noastra, Yakuza Family, este premiat cu 300.000$.

- cine lipseste 2 zile de war-uri, va fii demis fara drept de apel, daca nu puteti veni faceti cerere de invoire(Cand intrati intr-o mafie trebuie sa stiti ce responsabilitate va luati pe cap).
- nu aveti voie sa iesiti de pe turf in timpul war-ului, cine este prins ,este sanctionat cu amenda 100.000$ fara drept de apel.
- daca liderul/sub-liderul va spun sa nu avansati pe ei, iar voi avansati si sunteti vazuti, veti fi sanctionati fara drept de apel cu FactionWarn.
- daca liderul/sub-liderul va spun sa nu iesiti din baricada, iar voi iesiti si sunteti vazuti, veti fi sanctionati fara drept de apel cu FactionWarn.

- la war doar liderul si co-liderul iau deciziile importante

- nu aveti voie sa faci spam pe chat-ul familie sub nicio forma, doar liderul si sub-liderul au voie faca asta, si doar la war! Cine incalca aceasta regula, este amenda cu 100.000$

Edited by Harrison
Rezolvat.
Posted

Salutare dragi colegi acum am venit de la tara, scuze Harrison ca nu am putut intra, nu am avut net acolo si am plecat pe neasteptate.

Posted

Vreau cateva chestii de la voi:

- schimbati-va skin-urile, fiecare sa aibe skin-ul corespunzator gruparii de unde face parte

- intrati la war, macar o sesiune de war completa, pentru a nu lua FactioWarn.

- daca nu intrati la war, faceti cerere de invoire la "Invoire Activitati" pentru a nu lua FactionWarn!

- am modificat/editat toate topic-urile din sectiunea Yakuza, vreau sa le cititi pe toate si sa le invatati/retineti cat de cat.

Noapte buna.

• Upvote 1
Posted

Vreau cateva chestii de la voi:

- schimbati-va skin-urile, fiecare sa aibe skin-ul corespunzator gruparii de unde face parte

- intrati la war, macar o sesiune de war completa, pentru a nu lua FactioWarn.

- daca nu intrati la war, faceti cerere de invoire la "Invoire Activitati" pentru a nu lua FactionWarn!

- am modificat/editat toate topic-urile din sectiunea Yakuza, vreau sa le cititi pe toate si sa le invatati/retineti cat de cat.

Noapte buna.

Buna treaba Harry...

Noapte buna , my brother's. ;)