claudyuhak Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Facem FANTA. Sa nu mai iei Worst ... # ce mai ziceti?! Am venit de la o petrecere si am intrat pe fuga sa ajut... asta e. Quote
Harrison Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 http://bugged.ro/topic/356-yakuza-anunturi-importante-important-announcements/?p=221656 Noapte buna. @@Swagger, am nevoie de tine maine pe la 12, URGENT. Quote
Swagger Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 http://bugged.ro/topic/356-yakuza-anunturi-importante-important-announcements/?p=221656 Noapte buna. @@Swagger, am nevoie de tine maine pe la 12, URGENT. why ? Quote
Pitiq Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 @@Harrison de ce avem nevoie de el :>? Il avem deja pe FANTA :))! Quote
Harrison Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Bun venit celor noi, sper sa stati cat mai mult. Quote
Monzachino Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 @@Harrison Yakuza se misca BINIDITATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT! Quote
Harrison Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) http://bugged.ro/topic/393-yakuza-regulament-general-basic-rules/ Regulamentul a fost in totalitate schimbat. Vreau sa-l invatati pe de rost, deoarece orice fapta/chestie/prostie pe care o faceti se va pedepsi. Pentru intrebari/nelamuriri s.a.m.d, o sa vorbim la sedinta. Edited August 1, 2013 by Harrison Quote
Pitiq Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) @@Harrison scuze ca te corectez, ai o mica greseala ortografica in regulament.. Ai uitat un N. de la NERESPECTAREA Regulament si Informatii WarRegulament War- nu aveti voie sa va bateti joc de adversar la war, cum ar fi: /pee sau sa il jigniti, erespectarea acestei reguli se sanctioneaza amenda 150.000$ sau chiar FactionWarn (in functie de gravitate)- cine lipseste la toate war-urile dintr-o zi, primeste FactionWarn fara drept de apel, daca nu puteti veni faceti cerere de invoire(Cand intrati intr-o mafie trebuie sa stiti ce responsabilitate va luati pe cap).- dupa ce omoram un dusman sau un alt player, sa nu fim aroganti.- cine iese 'Worst Score' din factiunea noastra, Yakuza Family, este amendat cu 500.000$ sau cu FactionWarn- cine este 'Best Score' din factiunea noastra, Yakuza Family, este premiat cu 300.000$.- cine lipseste 2 zile de war-uri, va fii demis fara drept de apel, daca nu puteti veni faceti cerere de invoire(Cand intrati intr-o mafie trebuie sa stiti ce responsabilitate va luati pe cap).- nu aveti voie sa iesiti de pe turf in timpul war-ului, cine este prins ,este sanctionat cu amenda 100.000$ fara drept de apel.- daca liderul/sub-liderul va spun sa nu avansati pe ei, iar voi avansati si sunteti vazuti, veti fi sanctionati fara drept de apel cu FactionWarn.- daca liderul/sub-liderul va spun sa nu iesiti din baricada, iar voi iesiti si sunteti vazuti, veti fi sanctionati fara drept de apel cu FactionWarn.- la war doar liderul si co-liderul iau deciziile importante- nu aveti voie sa faci spam pe chat-ul familie sub nicio forma, doar liderul si sub-liderul au voie faca asta, si doar la war! Cine incalca aceasta regula, este amenda cu 100.000$ Edited August 1, 2013 by Harrison Rezolvat. Quote
CTC Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Salutare dragi colegi acum am venit de la tara, scuze Harrison ca nu am putut intra, nu am avut net acolo si am plecat pe neasteptate. Quote
fantaxd Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 @@Harrison sa scoti regula cu demitere daca nu vine la war, a scos regula tibi de la toate mafile. Se da doar fw Quote
Pitiq Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 @@FanTa scrie "doua zile de waruri" nu doua waruri ;d Quote
fantaxd Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 @@FanTa scrie "doua zile de waruri" nu doua waruri ;ds0z.. Sunt de pe telefon si nu am vazut bine, o sa vin la al 2 lea war sper sa rezistati. Quote
Harrison Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Vreau cateva chestii de la voi: - schimbati-va skin-urile, fiecare sa aibe skin-ul corespunzator gruparii de unde face parte - intrati la war, macar o sesiune de war completa, pentru a nu lua FactioWarn. - daca nu intrati la war, faceti cerere de invoire la "Invoire Activitati" pentru a nu lua FactionWarn! - am modificat/editat toate topic-urile din sectiunea Yakuza, vreau sa le cititi pe toate si sa le invatati/retineti cat de cat. Noapte buna. 1 Quote
AndiEtc Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Vreau cateva chestii de la voi: - schimbati-va skin-urile, fiecare sa aibe skin-ul corespunzator gruparii de unde face parte - intrati la war, macar o sesiune de war completa, pentru a nu lua FactioWarn. - daca nu intrati la war, faceti cerere de invoire la "Invoire Activitati" pentru a nu lua FactionWarn! - am modificat/editat toate topic-urile din sectiunea Yakuza, vreau sa le cititi pe toate si sa le invatati/retineti cat de cat. Noapte buna. Buna treaba Harry... Noapte buna , my brother's. ;) Quote
aLeXuTzu.Capone Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Va salut, sunt noul vostru coleg :) Quote
SchottKy Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Va salut, sunt noul vostru coleg :) Welcome! Quote
Patrat Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Va salut, sunt noul vostru coleg :) Salut Check my new signature =] Quote
Pose Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6tIo2Tlws6A&feature=youtu.be niste metin2 de 4fun ce sa si facem daca patrabaws numai e smechera Quote
Patrat Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6tIo2Tlws6A&feature=youtu.be niste metin2 de 4fun ce sa si facem daca patrabaws numai e smechera fanule. Quote
Recommended Posts