Bubi Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) Bună ziua buGGed. Astăzi am găsit un mod foarte tare de neon sub maşină şi m-am decis să vi-l prezint. Link de download aici. Fişierul "neon.cs" îl băgaţi în folder-ul CLEO, doar atât. Folosire: NEONRED - Roşu. NEONGREEN - Verde. NEONBLUE - Albastru. NEONWHITE - Alb. NEONCYAN - Aqua. NEONYELLOW - Galben. NEONPURPLE - Mov. NEONOFF - Scoţi neonul. Poze aveţi aici. »Edited« V-am adus la pachet şi un mod de xenoane la faruri. Download aici. Poză aici. Fişierul "Xenon.cs" îl băgaţi în folderul CLEO, iar "Desbuger.asi" în folderul principal al jocului. Type "XENON" to activate. Sper că v-a plăcut! Nu ezitaţi +1. Edited August 7, 2015 by Catalinu 9
CrixuS Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Hmm tare as vrea si eu pacat ca sunt in mafie si nu am voei Cleo :| oricum , super ai +1. 1
Liviu32 Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) Bună ziua buGGed. Astăzi am găsit un mod foarte tare de neon sub maşină şi m-am decis să vi-l prezint. Link de download aici. Fişierul "neon.cs" îl băgaţi în folder-ul CLEO, doar atât. Folosire: NEONRED - Roşu. NEONGREEN - Verde. NEONBLUE - Albastru. NEONWHITE - Alb. NEONCYAN - Aqua. NEONYELLOW - Galben. NEONPURPLE - Mov. NEONOFF - Scoţi neonul. Poze aveţi aici. Sper că v-a plăcut! Nu ezitaţi +1. dcc Edited August 7, 2015 by Liviu32
Bubi Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 dcc Ce dcc? merci Cu plăcere. Vezi că am dat edit că am băgat şi xenoane, dacă eşti curios.
Layzz Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ce dcc? Cu plăcere. Vezi că am dat edit că am băgat şi xenoane, dacă eşti curios.
DevoN Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Si cum schimb culoarea? Se schimba singure, culorile?
Bubi Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Si cum schimb culoarea? Se schimba singure, culorile? Nu mă. Uită-te sus la "Folosire". Scrii cu ce culoare vrei acolo sus ai instrucţiuni. Nu se schimbă singură, o schimbi tu.
TzaKa Cristian Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 nush care e combinatia cu astea ... mie nu-mi merge .. sau poate ca am mod me masini ? dar eu zic ca ar trebuii sa mearga
TzaKa Cristian Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 ma refer acum celor care le merge modul ... explicati-mi exact frate, cum fa sa-mi mearga Neonu .... nu-mi merge de nici o culoare .... Oare din cauza ca am mod pe masini ? .... :-?
kayNe. Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Mafioti care vor neoane pot edita particle.txd :) este legal in mafie si ai neon la orice masina fara cleo sau ceva.
MaryusK Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Bună ziua buGGed. Astăzi am găsit un mod foarte tare de neon sub maşină şi m-am decis să vi-l prezint. Link de download aici. Fişierul "neon.cs" îl băgaţi în folder-ul CLEO, doar atât. Folosire: NEONRED - Roşu. NEONGREEN - Verde. NEONBLUE - Albastru. NEONWHITE - Alb. NEONCYAN - Aqua. NEONYELLOW - Galben. NEONPURPLE - Mov. NEONOFF - Scoţi neonul. Poze aveţi aici. »Edited« V-am adus la pachet şi un mod de xenoane la faruri. Download aici. Poză aici. Fişierul "Xenon.cs" îl băgaţi în folderul CLEO, iar "Desbuger.asi" în folderul principal al jocului. Type "XENON" to activate. Sper că v-a plăcut! Nu ezitaţi +1. bv, helparu meu:) vezi ca vin pe green nick :Stefy Edited December 17, 2015 by AIM.KALASHNIKOV
Recommended Posts