LamasanuV Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Nickname: LamasanuV Serverul pe care joci: Red.BuGGed.ro De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoarece aceasta comunitate e bine organizata.Respect! Cum ai aflat de bugged.ro?: De BuGGed,am aflta anul trecut,in luna martie de la un coleg de-al meu de clasa pe nume ""BlaZing.DucK" ceva de genu,dar m-am lasat si m-am reapucat recent. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Nu,nu am jucat alt server. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu am o factiune dorita,adica as vrea sa ajung LSPD sau Hitman Agency. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 17 ani,in martie 22 18 si locuiesc in Jud.Hunedoara,Orasul Petrosani, Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev in clasa a 11-a. Care este serialul tau preferat?:Serialul meu preferat...pot spune ca am 2,acestea fiind Walking Dead si Supernatural. Ce alte jocuri joci?: Alte jocuri nu mai joc.Am jucat mult timp Cs 1.6 si Metin2. Ai altceva de adaugat?: Nu ceva foarte important,Urez bafta tuturor jucatorilor,dar mai ales factiunilor.Mult respect si adminilor! Respect tuturor! Quote
Recommended Posts