NagyNorbert Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 SebikS a primit uninvite pentru abuz de /q.
RazZz. Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 (edited) Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Notepad Număr de puncte: 5 Motiv: Starter Pack Dovadă (SS/link): Topicul "Starter Pack". Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: COSMIN Număr de puncte: 10 Motiv: Starter Pack Dovadă (SS/link): Topicul "Starter Pack". Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: RyanCS1 Număr de puncte: 5 Motiv: Starter Pack Dovadă (SS/link): Topicul "Starter Pack". Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: ionutzzz1 Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: PRASACEL Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: eduardedi Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Strike.. Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: RaTTo Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Alex7 Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Dytzu Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Eazy Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Bambino Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: KedOnoo Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Odin Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Zeus Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: St4r Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Hortez Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35 ore Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Kazuky Motiv: Inactivitate sub 7 ore in ultimele 7 zile. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Peasa Motiv: Inactivitate sub 7 ore in ultimele 7 zile. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Kheops Motiv: Inactivitate sub 7 ore in ultimele 7 zile. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Master Motiv: Inactivitate sub 7 ore in ultimele 7 zile. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Luvme Motiv: Inactivitate sub 7 ore in ultimele 7 zile. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Dragoszs Motiv: Inactivitate sub 7 ore in ultimele 7 zile. Edited October 18, 2015 by Allonzo
Blasen Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 (edited) Mă numesc: BlaseN[] Acord warn membrului: ZhooR Motiv: Inactivitate mai mare de 3 zile Mă numesc: BlaseN[] Acord warn membrului: SETHO Motiv: Inactivitate mai mare de 3 zile Mă numesc: BlaseN[] Acord warn membrului: Ady_Spawn Motiv: Inactivitate mai mare de 3 zile Mă numesc: BlaseN[] Acord warn membrului: Kazemaru Motiv: Inactivitate mai mare de 3 zile Mă numesc: BlaseN[] Acord warn membrului: Dragoszs Motiv: Inactivitate mai mare de 3 zile Dovezile: http://imgur.com/a/eijKb Edited October 21, 2015 by Allonzo
RazZz. Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: RyanCS1 Număr de puncte: 5 Motiv: Sugestie acceptata. Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: ZMENTA Număr de puncte: 5 Motiv: Sugestie acceptata.
RazZz. Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Johnson Număr de puncte: 5 Motiv: Sugestie acceptata / in curs de acceptare
RazZz. Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Mă numesc: Allonzo Tin sa raportez o schimbare despre membrul: Blasen[] Motiv: Promovat la helper 2.
RazZz. Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 (edited) Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: ZMENTA Număr de puncte: 55 Motiv: Creatie in "Starter Pack" Dovadă (SS/link): Topicul "Starter Pack". Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: RyanCS1 Număr de puncte: 20 Motiv: Creatie in "Starter Pack" Dovadă (SS/link): Topicul "Starter Pack". Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: St4r Număr de puncte: 10 Motiv: Creatie in "Starter Pack" Dovadă (SS/link): Topicul "Starter Pack". Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Notepad Număr de puncte: 5 Motiv: Creatie in "Starter Pack" Dovadă (SS/link): Topicul "Starter Pack". Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: FLORIN Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: MASCO Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Razor Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Aquarius Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: iBlast Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: KingOfLions Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: eduardedi Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: PRASACEL Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: RaTTo Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Body Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Santiago Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Strike.. Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: COSMIN Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Alex7 Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Ezekiel Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Odin Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Bambino Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Tomita Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: mDo Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Geoniii Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: KeDonoo Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Webster Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Eazy Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Zeus Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Raggamurf Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Hortez Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: St4r Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h + Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Kazuky Motiv: Activitate sub 7h Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Zhoor Motiv: Activitate sub 7h Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Ymir Motiv: Activitate sub 7h Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Ady_Spawn Motiv: Activitate sub 7h Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Deejays Motiv: Activitate sub 7h Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: UltraS Motiv: Activitate sub 7h Edited October 24, 2015 by Allonzo
Blasen Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 (edited) Mă numesc: Blasen[] Acord warn membrului: ZhooR. Motiv: Inactivitate mai mare de 3 zile Dovadă (SS/link): http://imgur.com/m4L7bSM Edited October 24, 2015 by BlaseN Sanctionat!
Blasen Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 A noua saptamana s-a incheiat. De acum se posteaza evidentele pentru urmatoarea saptamana!
Blasen Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Mă numesc: Blasen[] Acord warn membrului: MASCO Motiv: Limbaj neadecvat pe /c Dovadă (SS/link): http://imgur.com/54eqXn0 Mă numesc: Blasen[] Acord warn membrului: Zeus Motiv: Limbaj neadecvat pe /c Dovadă (SS/link): http://imgur.com/nlIOUCK
Blasen Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 (edited) Mă numesc: Blasen[] Acord warn membrului: DeeJays Motiv: Inactivitate mai mare de 3 zile (72 ore) Dovadă (SS/link): http://imgur.com/a/zC0KR Mă numesc: Blasen[] Acord warn membrului: Zhoor Motiv: Inactivitate mai mare de 3 zile (72 ore) Dovadă (SS/link): http://imgur.com/a/zC0KR Mă numesc: Blasen[] Acord warn membrului: Ymir Motiv: Inactivitate mai mare de 3 zile (72 ore) Dovadă (SS/link): http://imgur.com/a/zC0KR Edited October 27, 2015 by BlaseN ZhooR si Ymir au fost scoti pentru ca au acumulat 3/3 CW si Deejays a fost sanctionat cu un CW.
Blasen Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Mă numesc: Blasen[] Acord warn membrului: Tyga. Motiv: Limbaj neadecvat pe /c Dovadă (SS/link): http://imgur.com/A44h36l Mă numesc: Blasen[] Acord warn membrului: Geoniii Motiv: Limbaj neadecvat pe /c Dovadă (SS/link): http://imgur.com/A44h36l
RazZz. Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 (edited) Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: ZMENTA Număr de puncte: 15 Motiv: Creatie in "Starter Pack" Dovadă (SS/link): Topicul "Starter Pack". Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: St4r Număr de puncte: 65 Motiv: Creatie in "Starter Pack" Dovadă (SS/link): Topicul "Starter Pack". Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: RyanCS1 Număr de puncte: 5 Motiv: Creatie in "Starter Pack" Dovadă (SS/link): Topicul "Starter Pack". Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: eduardedi Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: SorYn Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: FaneCapota Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Aquarius Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Alex7 Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Body Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Ezekiel Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Odin Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Geoniii Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: KeDonoo Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Eazy Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Ady_Spawn Motiv: Activitate mai mica de 7h. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: UltraS Motiv: Activitate mai mica de 7h. (A 2-a sapt. vei fi demis) Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: _Cosmina Motiv: Activitate mai mica de 7h. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Dragoszs Motiv: Activitate mai mica de 7h. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: ZephyR Motiv: Activitate mai mica de 7h. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Dylan Motiv: Activitate mai mica de 7h. Edited November 1, 2015 by Allonzo
RazZz. Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: ZMENTA Număr de puncte: 5 Motiv: Sugestie acceptata Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: CHIMP Număr de puncte: 5 Motiv: Sugestie acceptata Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Geoniii Număr de puncte: 5 Motiv: Sugestie acceptata
RazZz. Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Geoniii Număr de puncte: 5 Motiv: Sugestie
RazZz. Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Aquarius Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: FaneCapota Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: COSMIN Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Fiasco Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Ezekiel Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: KeDonoo Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Geoniii Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: HazoN Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Odin Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: IosifStalin Motiv: Activitate mai mica de 7h. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: RYUKE Motiv: Activitate mai mica de 7h. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: _Cosmina Motiv: Activitate mai mica de 7h. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: waky95 Motiv: Activitate mai mica de 7h. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Zephyr Motiv: Activitate mai mica de 7h. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: W1sheD Motiv: Activitate mai mica de 7h. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Hortez Motiv: Activitate mai mica de 7h. Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: ZMENTA Număr de puncte: 125 Motiv: Starter pack Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Geoniii Număr de puncte: 65 Motiv: Starter pack Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: CHIMP Număr de puncte: 15 Motiv: Starter pack
RazZz. Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: ZMENTA Număr de puncte: 5 Motiv: Sugestie acceptata Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: RyanCS1 Număr de puncte: 5 Motiv: Sugestie acceptata Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Aquarius Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: .Sn[@]k3 Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: KingOfLions Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: iLakee Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: FaneCapota Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Strike.. Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: xTime Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Fiasco Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Body Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Bambino Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: HazoN Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: KeDonoo Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: St4r Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Odin Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: XeNoOn Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Zeus Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: FresH Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Geoniii Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Dytzu Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Notepad Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h
Blasen Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Mă numesc: BlaseN[] Acord warn membrului: Claudiuu Motiv: Inactivitate mai mare de 3 zile ( 72 ore ) Dovadă (SS/link): http://imgur.com/bynrIzI
RazZz. Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Mă numesc: iTc. Tin sa raportez o schimbare despre membrul: Allonzo (iTc.) Motiv: Si-a schimbat numele din Allonzo in iTc.
RazZz. Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Neverr Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: ionutzzzz1 Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: KentHD Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Antonia10 Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Trevor Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: iLakee Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: KingOfLions Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: SorYn Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: FaneCapota Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: .Sn[@]k3 Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Strike.. Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Standup Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: CHIMP Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Aquarius Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Body Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: wart00 Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Kazemaru Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: FLORIN Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Tomita Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: HazoN Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: St4r Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Odin Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: COSMIN Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Fiasco Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: KeDonoo Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: ZMENTA Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Faydee Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Geoniii Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: XenoOon Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Dytzu Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Bambino Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h
RazZz. Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: iForce Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Trevor Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: iLakee Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: FLORIN Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Gabbe Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Body Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Aquarius Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: St4r Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Fiasco Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Trebel Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: KeDonoo Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Odin Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Geoniii Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: ZMENTA Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: Mihaii Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: XenoOon Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: HazoN Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord puncte membrului: .Gabriel Număr de puncte: 10 Motiv: Activitate mai mare de 35h Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: KentHD Motiv: Activitate sub 7h Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Master Motiv: Activitate sub 7h, next uninvite. Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Claudiuu Motiv: Activitate sub 7h Mă numesc: Allonzo Acord warn membrului: Santiago Motiv: Activitate sub 7h
NagyNorbert Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Vito01 - uninvite pentru limbajul folosit in reclamatie / atitudine aiurea: http://greenpanel.bugged.ro/complaint/view/118634
NagyNorbert Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Sequ ai primti CW pt amenintari: http://imgur.com/UwNV2RF Next: uninvite
NagyNorbert Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Sequ a primit uninvite din clan pt ca si-a vandut contul. Neverr a fost demis datorita inactivitatii.
.Eazy. Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Mă numesc: Eazy Acord warn membrului: Catalin. Motiv: Comportament inadecvat, data viitoare vei primii uninvite. Dovadă (SS/link): Click Edited January 17, 2016 by .Eazy
Recommended Posts