RYANjke Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 (edited) @, aseara a fost o vreme foarte urata si nu am putut accesa calculatorul, stiu filozof mai sunt. Bun, in seara asta voi incerca sa fac 2 misiuni, daca nu se va ocupa HulK. Sal. Edited April 15, 2016 by .Ryan Quote
Braker 2k16 Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 @, aseara a fost o vreme foarte urata si nu am putut accesa calculatorul, stiu filozof mai sunt. Bun, in seara asta voi incerca sa fac 2 misiuni, daca nu se va ocupa HulK. Sal. Ryan, am fost dat afara aiurea. Te rog frate, fa ceva... [R]Taylorrr uninvited SiX from the clan. Nu inteleg cu ce l-am deranjat de m-a dat afara :((((((((((((((((((( Quote
RYANjke Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Ryan, am fost dat afara aiurea. Te rog frate, fa ceva... [R]Taylorrr uninvited SiX from the clan. Nu inteleg cu ce l-am deranjat de m-a dat afara :((((((((((((((((((( S-a rezolvat din cate am inteles. Quote
Recommended Posts