Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Xpeedo

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Adaugarea unor 'boostere' care pot fi achizitionate din magazinul clanului. De exemplu: Daca un booster de puncte 2x costa in jur de 500 de puncte (un exemplu) si el tine 7 zile, dar atunci cand se vor face evidentele si jucatorul are acel 'booster' achizitionat, punctele lui initiale val. 20 sa fie 40. Booster-ul sa expire atunci cand se face evidenta punctelor.

Alte precizări: Da.

Posted

Nickname: GeaLa

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun să se deschidă un topic numit ” Young Republicans ”, acesta consta in postarea pozelor/amintirilor frumoase ale clanului care vor ramane mereu acolo si ne vom bucura peste catva timp sa le vedem.
Alte precizari: Sper sa fie ok.

Posted

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Adaugarea unor 'boostere' care pot fi achizitionate din magazinul clanului. De exemplu: Daca un booster de puncte 2x costa in jur de 500 de puncte (un exemplu) si el tine 7 zile, dar atunci cand se vor face evidentele si jucatorul are acel 'booster' achizitionat, punctele lui initiale val. 20 sa fie 40. Booster-ul sa expire atunci cand se face evidenta punctelor.

Alte precizări: Da.

Buna idee, au fost adaugate. +10p

Nickname: GeaLa

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun să se deschidă un topic numit ” Young Republicans ”, acesta consta in postarea pozelor/amintirilor frumoase ale clanului care vor ramane mereu acolo si ne vom bucura peste catva timp sa le vedem.

Alte precizari: Sper sa fie ok.

Pozele se pot posta in topicul: Zona grafică (video/poze/creații)

Posted (edited)

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Cred ca toti doriti sa impartasiti aceleasi sentimente, nu? Adica, nu ma refer la chestii romantice, etc. in fine. Deci o sugestie ar fi sa avem o pagina de plug.dj. pe plug.dj putem asculta toti aceleasi melodii fara a mai fi nevoie sa punem link-uri in-game sau chestii. E un fel de retea de socializare unde se asculta melodii de pe youtube.

Alte precizări: pe plug.dj este sistem de rank-ing, dar si alte chestii super. Pe plug.dj ai nevoie doar de un cont si atat, asculti muzica cu prietenii. Cum arata plug.dj?: Aici am un link care va detaliaza design-ul sau alte chestii: Link1 sau link2

Edited by Zoko
Posted (edited)

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Cred ca toti doriti sa impartasiti aceleasi sentimente, nu? Adica, nu ma refer la chestii romantice, etc. in fine. Deci o sugestie ar fi sa avem o pagina de plug.dj. pe plug.dj putem asculta toti aceleasi melodii fara a mai fi nevoie sa punem link-uri in-game sau chestii. E un fel de retea de socializare unde se asculta melodii de pe youtube.

Alte precizări: pe plug.dj este sistem de rank-ing, dar si alte chestii super. Pe plug.dj ai nevoie doar de un cont si atat, asculti muzica cu prietenii. Cum arata plug.dj?: Aici am un link care va detaliaza design-ul sau alte chestii: Link1 sau 

Sunt de acrod daca te vei ocupa tu de el. Dupa ce este gata sa-mi dai PM cu toate informatiile pe care trebuie sa le stiu si dupa publicam in clan.

Edited by Zoko
Posted (edited)

Nickname: St4r

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun, crearea unui nou topic, care sa se numeasca 'Starter Pack'.

1. La ce se refera acest topic?

- Mi-a venit ideea de a crea un avatar animat personalizat pentru fiecare membru care face cerere in topic 'Starter Pack'.

2. Cu ce ne va ajuta acest lucru?

- In acest fel o sa demonstram ca suntem un clan serios si unit.

Alte precizări: Exemplu cu avatarul :

UaH76jW.gif

In caz ca se va lua in considerare aceasta sugestie, sunt dispus sa ma ocup de crearea fiecarui avatar personalizat, cu numele membrului.

Edited by St4r
Posted

Nickname: St4r

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun, crearea unui nou topic, care sa se numeasca 'Starter Pack'.

1. La ce se refera acest topic?

- Mi-a venit ideea de a crea un avatar animat personalizat pentru fiecare membru care face cerere in topic 'Starter Pack'.

2. Cu ce ne va ajuta acest lucru?

- In acest fel o sa demonstram ca suntem un clan serios si unit.

Alte precizări: Exemplu cu avatarul :

UaH76jW.gif

In caz ca se va lua in considerare aceasta sugestie, sunt dispus sa ma ocup de crearea fiecarui avatar personalizat, cu numele membrului.

Acceptata.

Posted

Nickname: Notepad

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun sa existe macar o zi pe saptamana in care membrii clanului sa " doneze " o oarecare suma de bani, cu ajutorul careia un admin sa organizeze un event.

Alte precizări: Cred ca respectul playerilor fata de membrii Young Republicans o sa fie mult mai mare.

Posted

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun sa existe macar o zi pe saptamana in care membrii clanului sa " doneze " o oarecare suma de bani, cu ajutorul careia un admin sa organizeze un event.

Alte precizări: Cred ca respectul playerilor fata de membrii Young Republicans o sa fie mult mai mare.

Nu ne putem astepta sa ''doneze'' un membru intr-o zi precizata, deoarece nu avem voie sa cerem bani in cadrul clanului. Daca vre-un admin din clan are timp de un event atunci il poate organiza atunci, pe moment iar cei online pot ajuta cu bani ca si organizatori.

Posted

Nickname: HerbageN1

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun ca aplicatiile celor ce vor sa intre in clan sa ramana deschise timp de 24 de ore sau mai mult deoarece unele nu raman deschise nici macar o ora sau doua in timpul zilei pentru ca se strang imediat peste 20 de voturi. Daca aplicatiile sunt inchise atat de rapid multi membrii ai clanului rateaza sansa de a face credite. In 24 de ore aproape toti membrii clanului au sansa sa voteze la timp si sa-si spuna opinia despre cel ce a aplicat.

Alte precizări: Nu cred ca moare nimeni daca asteapta o zi pana afla daca este acceptat sau respins.

Posted

Nickname: HerbageN1

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun ca aplicatiile celor ce vor sa intre in clan sa ramana deschise timp de 24 de ore sau mai mult deoarece unele nu raman deschise nici macar o ora sau doua in timpul zilei pentru ca se strang imediat peste 20 de voturi. Daca aplicatiile sunt inchise atat de rapid multi membrii ai clanului rateaza sansa de a face credite. In 24 de ore aproape toti membrii clanului au sansa sa voteze la timp si sa-si spuna opinia despre cel ce a aplicat.

Alte precizări: Nu cred ca moare nimeni daca asteapta o zi pana afla daca este acceptat sau respins.

Daca ai facut aceasta propunere inseamna ca unora le pasa si de puncte. Propunere acceptata. +5p

Posted

Nickname:XenoOon

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun ca invitatiile sa se poata da doar de la rank 2+ astfel ne vom zbate mai mult sa ajungem la rank 2/3/4 etc, iar daca dai o invitatie sa fie cel putin 15 puncte..

Alte precizări: Sper sa fie aprobata.

Posted

Nickname:XenoOon

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun ca invitatiile sa se poata da doar de la rank 2+ astfel ne vom zbate mai mult sa ajungem la rank 2/3/4 etc, iar daca dai o invitatie sa fie cel putin 15 puncte..

Alte precizări: Sper sa fie aprobata.

Daca dai o invitatie oricum primesti 15 puncte (10invitatie + 5 puncte daca si votezi). Mi se pare ok sa poti da invitatie de la rank1 acum la inceput.

Posted (edited)

Nickname: Allonzo

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun sa se creeze inca un topic, gen 'Cereri Skin-uri', unde membrii clanului pot face o cerere pentru un skin personalizat, atat timp cat este un mod. (Un exemplu: http://imgur.com/a/uBvvw).

Alte precizări: Pot adauga si un logo specific clanului (http://i.imgur.com/1lU3riB.png ) daca va fi cazul, ma pot ocupa personal de toate cererile de skin, atat timp cat pot fi editate. (Un site special pentru skinuri ar fi http://samods.ru)

Edited by Allonzo
Posted

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun sa se creeze inca un topic, gen 'Cereri Skin-uri', unde membrii clanului pot face o cerere pentru un skin personalizat, atat timp cat este un mod. (Un exemplu: http://imgur.com/a/uBvvw).

Alte precizări: Pot adauga si un logo specific clanului (http://i.imgur.com/1lU3riB.png ) daca va fi cazul, ma pot ocupa personal de toate cererile de skin, atat timp cat pot fi editate. (Un site special pentru skinuri ar fi http://samods.ru)

Aceasta idee se poate realiza si in topicul: http://forum.bugged.ro/topic/154911-young-republicans-starter-pack/

Daca vrei sa te ocupi poti face alta sugestie cu exemple de modele si daca le acceptam atunci le punem in topicul precizat mai sus.

Posted (edited)

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun ca in topicul 'Starter Pack' sa se mai adauga o sectiune in care se pot face cereri pentru skin-uri personalizate, dupa cum urmeaza:

Nume:

Skin-ul (Sa fie un mod):

Text:

Unde doresti sa fie textul (Fata / Spate):

Detalii despre text:

Culoarea text-ului:

Alte precizări: Astept quote / mention de la Zoko. Mai am un logo facut de St4r - djz2Jo5.png

Edited by Allonzo
  • Upvote 2
Posted

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Propun ca in topicul 'Starter Pack' sa se mai adauga o sectiune in care se pot face cereri pentru skin-uri personalizate, dupa cum urmeaza:

Nume:

Skin-ul (Sa fie un mod):

Text:

Unde doresti sa fie textul (Fata / Spate):

Detalii despre text:

Culoarea text-ului:

Alte precizări: Astept quote / mention de la Zoko. Mai am un logo facut de St4r - djz2Jo5.png

Acceptat.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nickname: NEiTH

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Daca tot avem norocul sa dispunem de dispozitia staffului, m-am gandit sa realizam o mini olimpiada odata la 1/2 saptamani.  pe 3 categorii. 

Prima categorie sa fie innotul -> Primul loc 10 puncte ; Al doilea 5 puncte ; Al 3-lea 3 puncte. Si pentru cei care participa cate 1 punct.

A doua categorie sa fie boxul -> Primul loc 10 puncte ; Al doilea 5 puncte ; Al 3-lea 3 puncte. Si pentru cei care participa cate 1 punct.

A treia categorie sa fie  sprintul pe o distanta medie ->   Primul loc 10 puncte ; Al doilea 5 puncte ; Al 3-lea 3 puncte. Si pentru cei care participa cate 1 punct.

Premiile constau in puncte, dar si intr-o mica mediale cu sigla noastra  djz2Jo5.pngcu numele jucatorului, medalia facuta de St4r sau de cineva care se pricepe din clan.

Alte precizări: Sper sa fie acceptata.

Edited by Republican NEiTH
Posted

@, astfel de misiuni se fac si fara Olimpiada. Asta ar presupune sa deschidem inca un topic ceea ce nu sunt de acord.. sunt destule topicuri facute, topicul de evenimente este cel de la Mission Maker, se poate face gen o misiune Olimpiada in care sa dam mai multe puncte. Totusi pentru ca ai lucrat la aceasta propunere si ai scris cateva (mai multe) cuvinte sa ne explici, am decis sa iti acord 5 puncte. Multumim!

Posted

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Din cate am observat avem pe cineva care se ocupa de avatare pentru Clan, pe cineva care se ocupa de Skin-uri personalizate, dar nu avem pe nimeni care sa se ocupa de semnaturi pentru Starter Pack, asa ca m-am gandit daca se poate sa fiu eu acest cineva.

Alte precizări: Model-ul poate sa fie urmatorul: http://imgur.com/Muogs1eDar daca e nevoie mai pot face mici retusuri.

Posted

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Din cate am observat avem pe cineva care se ocupa de avatare pentru Clan, pe cineva care se ocupa de Skin-uri personalizate, dar nu avem pe nimeni care sa se ocupa de semnaturi pentru Starter Pack, asa ca m-am gandit daca se poate sa fiu eu acest cineva.

Alte precizări: Model-ul poate sa fie urmatorul: http://imgur.com/Muogs1eDar daca e nevoie mai pot face mici retusuri.

Acceptat.

Posted

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Daca tot avem fete in clan, propun sa faca cineva care se pricepe un logo cu pro/netru/contra roz.

Alte precizări: Nu e prea folositoare, dar mna.

Posted (edited)

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): Daca tot avem fete in clan, propun sa faca cineva care se pricepe un logo cu pro/netru/contra roz.

Alte precizări: Nu e prea folositoare, dar mna.

E ok cum e acum.

lbdMkC6.png

Edited by Zoko
Posted (edited)

Nickname: Manul

Descriere sugestie (cât mai amănunțită pentru a se considera înțeleasă): M-am gandit daca cineva vrea semnatura cu nume, dar fara skin (cum face Notepad), sa fac eu acest lucru, dar fara skin.

Alte precizări:

• Model: 7sCZmFm.png, Daca e nevoie mai pot modifica font, si as putea modifica culoarea numelui deoarece observ ca nu se vede prea bine sau poate pot adauga culoarea pe care o doreste membrul respectiv.
  • Model cerere:

Nume: 

Culoare nume: 

Alte precizari: 

Edited by Republican Manul