BattMann Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 (edited) MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Andrei.Varsta: Implinesc 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat de treaba, am cei 7 ani de acasa, sunt glumet, simpatic si sunt un tip cu capul pe umeri. Orice fac imi place sa fie bine facut, ma imprietenesc repede cu oricine si imi place sa cunosc lume noua. Locatia(Oras): Locuiesc in Timisoara. Ce gen de muzica asculti?:In general hip-hop si manele (as putea spune ca asculta orice inafara de muzica populara) STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : BattMannNivel : 20 (Dar am 1700+ Respect-Points)Nume folosite anterior: Nu am avut.Vechime pe server: Aproximativ 1 an.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut. Poza cu invitatia: http://www.girlshare.ro/35010552.5(scuzati ca nu am pus pe ingur, dar imi tot da o eroare) Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/BattMannAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu imi sta in fire sa ma "iau" de playerii cu capul pe umeri. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):666[FromHell], Mq [Magnifique], AoW [Angels of War], .Kn [Northeen Knights]. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost in AIM.Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc nici un alt joc.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Markyzz, Eduard, OlandezuXD, DeScaRd, DeLux, heLLboy. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 sa fiu modest. Experienta DM [ ()/10]: DM pe politisti 10/10, DM pe playeri (aiurea) nu prea fac. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype: xbattmannnDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan foarte respectat si mereu am vrut sa fac parte din el. Am multi prieteni in clan si vreau sa cunosc alte persoane din acest clan. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea mea si cu orice este posibil. Si cu orice imi cereti. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da!Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da! Edited August 10, 2015 by BattMann
DinuDragos Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Pune invitatia pe minus.com Wa, dati dq pro la asta, ie bajat bun ;)
RoosteR Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) PRO Edited August 11, 2015 by RoosteR.AIM
Recommended Posts