BasE - True Silent Aimbot Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 (edited) Modelul de skin: Salut, am revenit cu un nou mod, de data aceasta este un skin facut de mine, bineinteles, astazi inainte de war, n-aveam ce face, asa ca m-am gandit sa fac acest skin, va spun de acum, la war rupe, fuge ca o oaie pe campul de lupta si da 3/3 cu mustacioara lui, va asigur! P.S, NU FACE CLATITE!!! Un astfel de skin va costa in joc 0$ si pe forum 0 +1. Vad ca altii cer 10kk pentru un skin, dar eu nu sunt asa, vi-l fac pe gratis cu numele vostru, dupa cum vedeti si pe sapca lui, este numele meu, deci sa inceapa PM-urile! Sper sa va placa! Enjoy! Nu va oblig sa dati +1, dati decat daca va place! Edited August 12, 2015 by Basescu.exe 8
Carja Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 (edited) =]]] Base, oaie mica ce esti, gg nub. Bun, acum apuca-te si fa-mi si mie un skin. http://www.girlshare.ro/34223018.5vreau ca pe spatele acestui skin sa scrie Shaw pwp. Edited August 12, 2015 by McCall 1
deleted-inactive account Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Modelul de skin: Salut, am revenit cu un nou mod, de data aceasta este un skin facut de mine, bineinteles, astazi inainte de war, n-aveam ce face, asa ca m-am gandit sa fac acest skin, va spun de acum, la war rupe, fuge ca o oaie pe campul de lupta si da 3/3 cu mustacioara lui, va asigur! P.S, NU FACE CLATITE!!! Un astfel de skin va costa in joc 0$ si pe forum 0 +1. Vad ca altii cer 10kk pentru un skin, dar eu nu sunt asa, vi-l fac pe gratis cu numele vostru, dupa cum vedeti si pe sapca lui, este numele meu, deci sa inceapa PM-urile! Sper sa va placa! Enjoy! Nu va oblig sa dati +1, dati decat daca va place! Asta este domnu' ala din reclama de la Vodafone?
BasE - True Silent Aimbot Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 Asta este domnu' ala din reclama de la Vodafone? Ghita Ciobanu' ? =)))))
deleted-inactive account Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Ghita Ciobanu' ? =))))) Da :))).
georgesmecher Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Modelul de skin: Salut, am revenit cu un nou mod, de data aceasta este un skin facut de mine, bineinteles, astazi inainte de war, n-aveam ce face, asa ca m-am gandit sa fac acest skin, va spun de acum, la war rupe, fuge ca o oaie pe campul de lupta si da 3/3 cu mustacioara lui, va asigur! P.S, NU FACE CLATITE!!! Un astfel de skin va costa in joc 0$ si pe forum 0 +1. Vad ca altii cer 10kk pentru un skin, dar eu nu sunt asa, vi-l fac pe gratis cu numele vostru, dupa cum vedeti si pe sapca lui, este numele meu, deci sa inceapa PM-urile! Sper sa va placa! Enjoy! Nu va oblig sa dati +1, dati decat daca va place! Mi-l faci si mie cu numele GEO.EXE?
Bullet_MoNsT3R Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Modelul de skin: Salut, am revenit cu un nou mod, de data aceasta este un skin facut de mine, bineinteles, astazi inainte de war, n-aveam ce face, asa ca m-am gandit sa fac acest skin, va spun de acum, la war rupe, fuge ca o oaie pe campul de lupta si da 3/3 cu mustacioara lui, va asigur! P.S, NU FACE CLATITE!!! Un astfel de skin va costa in joc 0$ si pe forum 0 +1. Vad ca altii cer 10kk pentru un skin, dar eu nu sunt asa, vi-l fac pe gratis cu numele vostru, dupa cum vedeti si pe sapca lui, este numele meu, deci sa inceapa PM-urile! Sper sa va placa! Enjoy! Nu va oblig sa dati +1, dati decat daca va place! Foarte frumos, o să-ți acord +1 mâine pentru că acum nu mai pot da. Dacă poți să-mi scrii Arr.Destro pe el ești cel mai tare. Și o culoare mov, pentru ballas, dacă nu, doar text și îl editez eu culoarea mov skinul.
Andrey Catalin Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Imi dai te rog link in pm? GG fain skin
BasE - True Silent Aimbot Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Imi dai te rog link in pm? GG fain skin Scuze, nu mai am skin-ul..
Recommended Posts