Jump to content

Wresling!  

46 members have voted

1. 1. Va place wresling-ul?

• Da.
      37
    • Nu.
      9

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, prietenului meu dark_remus i-a venit o idee destul de ok dupa parerea mea.

Dar inainte de a incepe sa punem in aplicare acea idee, am nevoie de cateva pareri :D

Daca vor fi cam 20-25 de voturi pana duminica, vom incepe sa punem in aplicare ideea.

Am nevoie doar sa stiu, daca ii place cuiva acest sport, puteti lasa reply / vot in poll-ul de sus.

Mersi anticipat.

Edited by L0K3D.
Posted

e o bataie, pt ce mi-ar place sportu asta?

Mie personal imi place deoarece practic un sport de genu, fiecare cu preferintele lui.

Nu iti place, voteaza te rog ;)

Posted

Daca si aia mai e bataie... E teatru toata ziua, daca vrei sa vezi bataie pe bune uita-te la MMA sau UFC ;)

Recunosc, unele fac parte din categoria numita de tine, adica teatru.

Unele, sunt cat se poate de realistice.

Posted

Si eu ma mai uit la acest sport, chit ca se joaca teatru. Sa fim seriosi, il arunc peste masa comentatorilor si ala nu are nimic rupt... Mai fain e MMA sau UFC.

Posted

Se scrie Wrestling, da mi-a plăcut cândva, când eram micuț eram fan John Cena, mă uit și acum când n-am ce face, e teatru frumos.

Posted

Se scrie Wrestling, da mi-a plăcut cândva, când eram micuț eram fan John Cena, mă uit și acum când n-am ce face, e teatru frumos.

Da, am scapat eu T :D ma grabeam.

Posted

Când am timp mă uit , când era mic mă uitam foarte mult timp la Wrestling , eram fan Rendi Orton .

Nu imi place de loc de Orton, nu prea ma uit la meciuri cu el..

Posted

Nu imi place de loc de Orton, nu prea ma uit la meciuri cu el..

Ok , nu am obligat pe nimeni să țină cu Orton , pur și simplu mie îmi place cum luptă atâta tot .

O seara bună .

Posted

Gen mie imi place de Ambrose e singurul wrestlar care corespunde ,Un wrestlar adevarat spuneti si voi ce wrestlar va place si de ce. 

Si nu vreau sa postez aici date si meciuri de acum ca toata lumea are televizor sa se uite singura, no frate eu vreau sa arat wrestlingu adevarat cel din 1990 - 2009 .

Posted

Ok , nu am obligat pe nimeni să țină cu Orton , pur și simplu mie îmi place cum luptă atâta tot .

O seara bună .

Doar mi-am zis parerea dude, e ok. Fiecare are un favorit, nu?

Posted (edited)

Doar mi-am zis parerea dude, e ok. Fiecare are un favorit, nu?[/quate]

Da , ai perfectă dreptate .

Edited by Alliance.CataliiN.
Posted (edited)
Asta dorim noi sa va aducem aminte:

Amintiți-vă atunci când Raw a fost doar o companie , cand nu era in  colaborare cu Smackdown?

Amintiți-vă, atunci când Raw luptă cu WCW in fiecare zi de luni?

Amintiți-vă, Raw Vs. Smackdown meciul din care a luat nastere Survivor Series?

Amintiți-vă de WWE cand era Centura Greilor la RAW si cea a Campionilor la SmackDawn ?

Amintiți-vă Raw  cand nu era in HD.

Amintiți-vă de meciurile de vis pe care le doream inainte de John Cena la Raw Vs. Randy Orton ? sau Cena Vs. Batista?

Amintiți-vă DX, nWo, cele mai mari Tag-team  din toate timpurile, Brothers of Destruction, Los Guerreros, The Hardys, The Dudley Brothers, Edge și Christian, ONU etc.?

Amintiți-vă, castigatorul din 2004 de la Roybal Rumble!

Amintiți-vă Eric Bischoff, și Theodore?

Amintiți-vă aceste PPV care sunt disponibile exclusiv pe ambele show-uri (cu excepția  WrestleMania, și Survivor Series?

Amintiți-vă Atitudine Era?

Amintiți-vă PG-14?

Amintiți-vă de împușcați în cap la cap (Con-chiar-do)?

Amintiți-vă Campionatul Corserweight? Tag-Team si Hardcore Championship?

Amintiți-vă invazia din WCW!

Amintiți-vă WWE drafutul de superstaruri dintre RAW si Smackdown!

Edited by DARK_REMUS
Posted

Asta dorim noi sa va aducem aminte:

Amintiți-vă atunci când Raw a fost doar o companie , cand nu era in  colaborare cu Smackdown?
Amintiți-vă, atunci când Raw luptă cu WCW in fiecare zi de luni?
Amintiți-vă, Raw Vs. Smackdown meciul din care a luat nastere Survivor Series?
Amintiți-vă de WWE cand era Centura Greilor la RAW si cea a Campionilor la SmackDawn ?
Amintiți-vă Raw  cand nu era in HD.
Amintiți-vă de meciurile de vis pe care le doream inainte de John Cena la Raw Vs. Randy Orton ? sau Cena Vs. Batista?
Amintiți-vă DX, nWo, cele mai mari Tag-team  din toate timpurile, Brothers of Destruction, Los Guerreros, The Hardys, The Dudley Brothers, Edge și Christian, ONU etc.?
Amintiți-vă, castigatorul din 2004 de la Roybal Rumble!
Amintiți-vă Eric Bischoff, și Theodore?
Amintiți-vă aceste PPV care sunt disponibile exclusiv pe ambele show-uri (cu excepția  WrestleMania, și Survivor Series?
Amintiți-vă Atitudine Era?
Amintiți-vă PG-14?
Amintiți-vă de împușcați în cap la cap (Con-chiar-do)?
Amintiți-vă Campionatul Corserweight? Tag-Team si Hardcore Championship?
Amintiți-vă invazia din WCW!
Amintiți-vă WWE drafutul de superstaruri dintre RAW si Smackdown!

Adevarat, era multi mai frumos wrestling-ul acum cativa ani.