i T h i n k. Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 (edited) -==- Clanul Biker. -==- Pentru a face o cere de intrare in clanul Biker., trebuie sa aveti minim level 10 + Motor de minim 12kk [ Pret in DS ]. Clanul Biker. este un clan dedicat motoarelor. Clanul Biker. face recrutari de membrii. Daca doresti sa faci parte din clanul Biker. nu ezita sa faci o cerere aici. [ Dai reply ]. Inainte de a da reply la acest topic, nu uita sa citesti regulamentul clanului. Urmeaza acest model pentru a face o cerere de intrare in clan. In fiecare seara se va organiza o plibare cu clanul, cu motoarele personale. [Model de Intrare in Clanul Biker.] Nick-ul tau pe server BLUE : Varsta ta reala : De ce vrei sa intri in clan? : Detii vre-un motor? Daca da, care este acela : Ce stii sa faci cu motorul? : Ai citit regulamentul Clanului? : [ Daca un Lider/Co-Lider crede ca lipseste ceva, sa nu eziteze sa fac un #UPDATE] PEACE ! Edited August 13, 2015 by i T h i n k. Quote
EmmyBlack Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Nick:EmyBlack Varsta:16 Motiv:Deoarece imi plac motoarele si pt ca ador clanul acesta. Motor:PCJ-600 Stiu cateva scheme cu el. Da am citit regulamentul. Quote
Recommended Posts