Dekpr. Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Nickname: ReymoN Serverul pe care ai jucat?: RED forta De ce ai ales sa te retragi?: Deoarece nu mai am acel chef de a ma juca, nu mai am adversari, nu mai e aceeasi pasiune, etc. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: O sa iau doar o pauza, o sa revin undeva prin Decembrie :-?? Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu o sa joc decat Fifa. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Au fost foarte multi, si majoritatea vor lasa reply aici. Nu are rost sa-i enumar pe toti ca-mi ia ceva vreme. Ai altceva de adaugat: Bafta la baieti! 1 Quote
Shade9 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Baftă, chiar dacă ne-am mai certat noi, sper să nu fii supărat pe mine :) Quote
Dekpr. Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Baftă, chiar dacă ne-am mai certat noi, sper să nu fii supărat pe mine :) E ok, stai linistit. Macar e cu un codat in minus pe server. Quote
AlexAlexo Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) Bafta fratele meu, te pup, vorbim pe TS, facebook, mersi pentru tot si mersi pentru ala. Cuba cuba. Melodia asta e mondiala ca si nooiiiiiii <3 :* :*. https://www.youtube.com/watch?v=MFbbG5C-ytY Edited August 14, 2015 by Rydian Official Quote
MaGycStAr007 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Bafta! La fel ca la Zack, ne-am mai certat, dar sper ca s-a rezolvat totul. Quote
Dekpr. Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Bafturi la toti, ne mai auzim probabil asa din cand in cand pe la paint sa nu-mi pierd indemanarea. Quote
OG-Josh Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Bafta, raman eu codat infect stai linistit. Quote
Florin Stanica Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Bafta ba nab, cica nu ai adversari dar eu ce sunt aici? :)))). Bafta in RL man, sa iti faci o gagica ca tare singur esti =))) :D Quote
Dekpr. Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Pentru cei care chiar erati curiosi. Quote
VicK - Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) Nickname: ReymoN Serverul pe care ai jucat?: RED forta De ce ai ales sa te retragi?: Deoarece nu mai am acel chef de a ma juca, nu mai am adversari, nu mai e aceeasi pasiune, etc. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: O sa iau doar o pauza, o sa revin undeva prin Decembrie :-?? Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu o sa joc decat Fifa. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Au fost foarte multi, si majoritatea vor lasa reply aici. Nu are rost sa-i enumar pe toti ca-mi ia ceva vreme. Ai altceva de adaugat: Bafta la baieti! k3 f@k3 t0? intru cu berbecu peste tine in casa =)), cius ne mai auzim fb, wapp. Josh[]. nu ma uita ;) sunt aici =)) Edited August 14, 2015 by Vick.Raw Quote
Tele Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 MULTĂ BAFTĂ FRATELOS, PRALA, BROTHER ȘI PE CE LIMBĂ MAI VREI TU, NE AUZIM, POOOOOOOOOOOOOOOOOOOP Quote
Dekpr. Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 sal televizor ne mai auzim la tel ceau Quote
Recommended Posts