SpIrIdOn Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Salut Shadow, stiu ca pare cam prostesc, dar ce ar fi sa deschizi si serverul Beta ca si un server oficial si sa pui pe cineva sa aiba grija de server? Un admin5 sa aiba grija de server, cum a fost Eugen la inceput pe Red. Stiu ca ai spus ca este doar un server de teste, dar uita-te si tu, sunt playeri care joaca pe acest server. De ce sa nu faci acest server ca si unul oficial, dar sa ramana in continuare server de teste, adica jucatorii ce joaca sa vada bugurile, sa descopere ce este buguit, dar in acelasi timp, sa se poata distra? Ar trebui sa creezi o categorie adevarata si sa lasi pe cineva sa se ocupe de server pentru a face mai multi playeri si pentru a bucura playerii in acelasi timp. Atata timp cat serverul este deschis, de ce nu vrei sa intrebi pe cineva, din STAFF-ul serverelor principale sa vina pe serverul beta sa aiba grija de el si sa-l coordoneze cum trebuie?
Lauuuur Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Unde e butonul de "Esti prost, nu se va oficializa?"
Cyrano Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Nu mai deschideți topic-uri aiurea, nimănui nu-i pasă de BETA, dacă ești newbie și nu poți intra într-o facțiune pe red/blue/green, lasă-te de bugged.
MiHaiCR7 Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Nu mai deschideți topic-uri aiurea, nimănui nu-i pasă de BETA, dacă ești newbie și nu poți intra într-o facțiune pe red/blue/green, lasă-te de bugged. +1, adevarat.
wNL Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Nu mai deschideți topic-uri aiurea, nimănui nu-i pasă de BETA, dacă ești newbie și nu poți intra într-o facțiune pe red/blue/green, lasă-te de bugged. +1, ai inchis gurile multora :)))
Bullet_MoNsT3R Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Sa deschis green, ce mama primejdiei nu joci acolo? Nu vă ajung 3 servere mă?
Cosmin Ghioc Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Nu mai deschideți topic-uri aiurea, nimănui nu-i pasă de BETA, dacă ești newbie și nu poți intra într-o facțiune pe red/blue/green, lasă-te de bugged. +1 mare dreptate =)) )toti codatii de pe greeb/red/blue vin pe beta ai infernusuri, cont premium, lider si alte cacaturi =))) toti sunt smecheri pe beta s0beitarii
Alekz Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 De aici vine şi numele "BETA", e server de teste. Dacă vreo să joci serios există BLUE / RED / GREEN.
L0K3D. Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Nu mai deschideți topic-uri aiurea, nimănui nu-i pasă de BETA, dacă ești newbie și nu poți intra într-o facțiune pe red/blue/green, lasă-te de bugged. Sa se lase de bugged? Aduti aminte ca erai ca el! Oricat de greu ar fi sa recunosti, dar asa a fost ;) Era de ajuns sa ii zici sa nu mai deschida topicuri, cu timpul "se va adapta" samp-ului. PS: Nu se va deschide, nu are rost. Ai deja 3 servere oficiale pe care te poti juca, ba chiar sa te distrezi.
Danko Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Nu se cheamă beta degeaba.E un server de teste şi NU roleplay.
Cyrano Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Sa se lase de bugged? Aduti aminte ca erai ca el! Oricat de greu ar fi sa recunosti, dar asa a fost ;) Era de ajuns sa ii zici sa nu mai deschida topicuri, cu timpul "se va adapta" samp-ului. PS: Nu se va deschide, nu are rost. Ai deja 3 servere oficiale pe care te poti juca, ba chiar sa te distrezi. Personal nu am fost niciodată ca el, prima aplicație făcută a fost acceptată, și am intrat în Paramedic cu 0/3. Asta înseamnă să dai dovadă de seriozitate și maturitate, nu e greu să intrii în facțiuni.
L0K3D. Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Personal nu am fost niciodată ca el, prima aplicație făcută a fost acceptată, și am intrat în Paramedic cu 0/3. Asta înseamnă să dai dovadă de seriozitate și maturitate, nu e greu să intrii în facțiuni. Nu la asta m-am referit. Ci ca am fost toti nobi, cat de greu ar fi sa recunosti, sa stii ca asa e ;)
Fanta2015. Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Nu se va face niciodata server official, deoarece este 3 servere de ajuns. Ai unde juca.(Green,red,blue)
Cosmin Ghioc Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Nu se va face niciodata server official, deoarece este 3 servere de ajuns. Ai unde juca.(Green,red,blue) ' Este trei servere ' =\ de asta se lasa multi de bugged.
Skiper GREEN Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Nu mai deschideți topic-uri aiurea, nimănui nu-i pasă de BETA, dacă ești newbie și nu poți intra într-o facțiune pe red/blue/green, lasă-te de bugged.
7Sharky Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 De aici vine şi numele "BETA", e server de teste. Dacă vreo să joci serios există BLUE / RED / GREEN.
legion come 1v1 Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Sa se lase de bugged? Aduti aminte ca erai ca el! Oricat de greu ar fi sa recunosti, dar asa a fost ;) Era de ajuns sa ii zici sa nu mai deschida topicuri, cu timpul "se va adapta" samp-ului. PS: Nu se va deschide, nu are rost. Ai deja 3 servere oficiale pe care te poti juca, ba chiar sa te distrezi.
King K3nnTXXL Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Nu trebuie facut server official nu se merita!
3xtazzy1 Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Nu trebuie facut server official nu se merita! Nu trebuie facut server official, asa-i, nu trebuie facut server official.
SpIrIdOn Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 Si de aia nu mai pot eu ma de parerile voastre. Ce este asa mare lucru, daca unii vor sa joace RPG pe un GameMode Bugged, nebuguit, dar nu la fel de HARD ca pe Blue, Red sau Green. Stiu si eu de ele, nu-s noob ca altii, ba chiar, cunosc RPG mai bine decat foarte multi dintre voi, cei care ati comentat aici. Stiu ca este doar un server de teste, dar exista si admini care se cam ocupa de acest server, iar aceea fiind PinkWolf, iar eu cred ca s-ar merita sa se creeze o categorie pe forum cum este cea de la Blue, Red sau Green, pentru ca un amarat de server in plus in care jucatorii se pot distra si nu trebuie sa munceasca la fel de mult ca pe Blue, Red sau Green pentru a ajunge la o functie, sau nu trebuie sa aiba pile pentru a ajunge sub-lider, lider sau helper, pentru ca cu totii stim, ca pe Bugged, fara pile, nu ajungi nicaieri, si o spun eu, care am avut pile, si pile la nivel inalt, dar stiam ca fara acele persoane care ma ajutau sa ma dezvolt, eram un nimeni pe server ca fiecare dintre jucatorii care nu au pile sau sunt niste amarati de membri intr-o factiune. Nu stiu de ce va deranjeaza asa tare ca am deschis topicul asta, dar cred ca un server in plus, unde jucatorii se pot distra, nu ar deranja pe nimeni. Daca pe voi va deranjeaza, pentru ca aveti cunostinte pe celelalte servere, cum de altfel am si eu, nu ma intereseaza de parerea voastra, stiu doar ca nu ar strica daca ar fi deschis inca un server.
.AIM.Surowiakk. Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Sunt de aceeasi parere cu toti ceilalti. Nu va ajung 3 servere? Cate vreti 100 ? Credeti ca Shad0w este miliardar? Da, scoate si el donatii dar sunt deja 12 milioane care le da lunar + 2-3 la forum deci.. Daca vrei sa te apuci serios intra pe RED / BLUE / GREEN.
SpIrIdOn Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 Sunt de aceeasi parere cu toti ceilalti. Nu va ajung 3 servere? Cate vreti 100 ? Credeti ca Shad0w este miliardar? Da, scoate si el donatii dar sunt deja 12 milioane care le da lunar + 2-3 la forum deci.. Daca vrei sa te apuci serios intra pe RED / BLUE / GREEN. Da stai frate linistit, pentru ca daca va dorii sa oficializeze Beta Bugged, voi platii eu lunar cate 10 euro celor de la 0ping, iar el va platii doar 5 euro, ca si cum platea pana acum. Si ce vrei sa spui, ca daca Shadow platea 10-20 de euro in plus, falimenta? N-ai tu idee cati bani castiga el lunar, tu crezi ca-l durea pe el de inca 10-20 de euro in plus? Crezi ca asta s-ar fi simtit in buzunarul lui? In buzunarul vostru s-ar fi simtit cei 10-20 de euro, dar in buzunarul lui Shad0w nu s-ar fi simtit deloc. Si cu ce ar deranja daca ar pune pe cineva sa se ocupa de server, de exemplu pe PinkWolf care mai lucreaza pe server. Ce este asa de rau daca ar deschide si Beta bugged?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.