Sapilif Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) Am creat acest topic pentru a purta discutii intre userii Photoshop, After Effects s.a.m.d. Puteti discuta despre orice legat de Design, in limita bunului simt. Bineinteles, fara injuraturi, insulte etc., se sanctioneaza cu warn-up pe forum. In acest topic, noi, Designerii, o sa mai cerem pareri in legatura cu noiile schimbari aduse sub-forumului 'Design', dorim sa comunicam cat mai mult cu voi pentru a multumi toata lumea. Edited December 1, 2016 by ByKenT ~Update. Quote
Nugetzz Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Salut tuturor! Cred că sunt primul aici. Aici primea mea semnătură de genul: Aştept critici / pareri constructive. Quote
Sapilif Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Salut tuturor! Cred că sunt primul aici. Aici primea mea semnătură de genul: Aştept critici / pareri constructive. Salut, nu e rau, ai salvat-o PNG-24? Parca nu se vede asa de bine :-? Ce parere aveti de topicul cu fonturi? Daca mai stiti ceva, PM me si o sa le pun cand am timp. Quote
ThatGuy19xD Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) Salutare tuturor si multumiri lui @ pentru noile topic-uri (cel cu fonts si acesta). Spor la lucrari tuturor! Edited August 17, 2015 by ThatGuy.GFX Quote
MAGNE Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) Salut tuturor! Cred că sunt primul aici. Aici primea mea semnătură de genul: Aştept critici / pareri constructive. n-are nicio treaba nimeni cu nimic in acest sign. mai uita-te la lucrari de genul, tutoriale, inspira-te si perseverezi cu timpu'. e: nu mai salva .gif daca nu e asa ceva, salveaza .png cand faci avatar/sign Edited August 17, 2015 by MAGNE Quote
Sapilif Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Apropo, mai poti folosi c4d-uri... Quote
Nugetzz Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Salut, nu e rau, ai salvat-o PNG-24? Parca nu se vede asa de bine :-? Ce parere aveti de topicul cu fonturi? Daca mai stiti ceva, PM me si o sa le pun cand am timp. Da, am uitat s-o salvez .png. Parerea mea este una excelenta, sper să frecventezi zilnic pe aici :* Quote
RawTheLife Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Salut, nu e rau, ai salvat-o PNG-24? Parca nu se vede asa de bine :-? Ce parere aveti de topicul cu fonturi? Daca mai stiti ceva, PM me si o sa le pun cand am timp. Salut, sunt foarte folositore unele, chiar la cautam, mersi! Quote
Apex Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Salutare tuturor si multumiri lui @ pentru noile topic-uri (cel cu fonts si acesta). Spor la lucrari tuturor! Pe mine nu m-a felicitat nimeni pentru AOTW. :<:<:< Quote
Sapilif Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Pe mine nu m-a felicitat nimeni pentru AOTW. :<:<:< gg apexa Quote
Sapilif Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 Ceaw all. O nouă lucrare. efectele sunt frumoase, textul nu prea imi place :-? Quote
Nugetzz Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 efectele sunt frumoase, textul nu prea imi place :-? Quote
Skellter Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 (edited) Pe mine nu m-a felicitat nimeni pentru AOTW. :<:<:<Sarmanul :).Ai primit multe lucrari la AOTW ? Merge linkul meu de la ps ? On:Sall all Edited August 18, 2015 by Skellter Quote
Apex Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Sarmanul :).Ai primit multe lucrari la AOTW ? Merge linkul meu de la ps ? On:Sall all Da. Nu merge pentru că nu am cont şi îmi trebuie invitaţie. Salut. Quote
Visinescu Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Salutare, ce parere aveti deapre noul avatar? .omg. Cand are loc urmatoare recrutare pentru functia de designer? Quote
Skellter Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 (edited) Salutare, ce parere aveti deapre noul avatar? .omg. Cand are loc urmatoare recrutare pentru functia de designer? Frumos , dar al meu ? Nu cred ca degraba. Edited August 18, 2015 by Skellter Quote
Visinescu Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Frumos , dar al meu ? Nu cred ca degraba. Frumos, gj!.omg. Quote
Makaveli[] Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Salutare, ce parere aveti deapre noul avatar? .omg. Cand are loc urmatoare recrutare pentru functia de designer? Ultima a fost in mai, de atunci 2 designeri au fost scosi din functie. Oricum, nu cred ca o sa se recruteze prea curand, designerii isi fac treaba foarte bine (doar 2, unul e inactiv din iulie :<) ON: Foarte buna ideea sapilif, gg! Pareri despre avatarul meu? #straightouttacompton Quote
Sapilif Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 Salutare, ce parere aveti deapre noul avatar? .omg. Cand are loc urmatoare recrutare pentru functia de designer? Salut, frumos m3n, de unde iti iei stock-urile? Nu stim, cand vrea Eugen. Quote
Recommended Posts