Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pe smixy sa vad ce poate "designer-ul".

Ce vr ma de la el, nu poate redimensiona :)

@Rydan Bun esti primu. Vr sa fac cu cel mai puternic care a fost ales. Am o intrbare. Aripele de la logo de la aplicatie sunt de pe net?

Edited by Skellter
Posted

pe ?

Eu o sa II provoc pe toti 3 .

iti da rydan temelie skellter ))))) nu te pune cu el, cica e perycul0s.

Cu Spleeff si SmiXy. mai merge.

Ce vr ma de la el, nu poate redimensiona :)

@Rydan Bun esti primu. Vr sa fac cu cel mai puternic care a fost ales. Am o intrbare. Aripele de la logo de la aplicatie sunt de pe net?

Sunt facute cu pen tool xD e usor, orice newbie in illustrator le poate face, putina creativitate trebuie.

Posted

iti da rydan temelie skellter ))))) nu te pune cu el, cica e perycul0s.

Cu Spleeff si SmiXy. mai merge.

Sunt facute cu pen tool xD e usor, orice newbie in illustrator le poate face, putina creativitate trebuie.

Lam batut pe sapilif , cat de greu poate sa die cu Rydan?

Macar ai vazut portofoliul meu ?

Posted

Lam batut pe sapilif , cat de greu poate sa die cu Rydan?

Macar ai vazut portofoliul meu ?

Serios? ce-i cu atâta laudă pe tine? vezi că îmi fac o impresie greşită despre tine şi nu cred că vrei asta.

Posted

Serios? ce-i cu atâta laudă pe tine? vezi că îmi fac o impresie greşită despre tine şi nu cred că vrei asta.

Nu vr sa ma laud, dar a zis ca imi da temelia. Am sa incerc sa fac sa nu iti schimbi parerea despre mine.
Posted

Băieţi este o mică problemă şi îmi pare foarte rău pentru asta.

Cum vedeti, în topicul respectiv cu votarea la ediţia #2 de la AOTW nu mai apare poll-ul cu voturile.

Nu ştiu din ce cauză, până acum 2-3 zile era.

Vedeţi şi voi când am folosit ultima dată 'edit'.

http://forum.bugged.ro/topic/156962-aotw-edi%C5%A3ia-2-votarea/

Îmi pare rău, nu ştiu ce să fac.

Posted

Băieţi este o mică problemă şi îmi pare foarte rău pentru asta.

Cum vedeti, în topicul respectiv cu votarea la ediţia #2 de la AOTW nu mai apare poll-ul cu voturile.

Nu ştiu din ce cauză, până acum 2-3 zile era.

Vedeţi şi voi când am folosit ultima dată 'edit'.

http://forum.bugged.ro/topic/156962-aotw-edi%C5%A3ia-2-votarea/

Îmi pare rău, nu ştiu ce să fac.

Daca iau locul 2, cred ca mor :< Chiar vroiam medalia aia de haur. Anyway, e doar un concurs :d

Posted

Diseara topic new, o sa anunt aici si prin status update despre ce e vorba.

PS: lasati certurile

Ok . Ba. De ce nu nu ai fost activ ? 

Posted

Ok . Ba. De ce nu nu ai fost activ ? 

Treaba lui, care-i problema ta? şi ce e cu întrebarea asta aşa directă "Bă de ce nu".

photo-60377.gif?_r=1441961841 cum e facut asta?ceva tutorial? 

Efectul se nnumesţe 'Twitch' si se face cu After Effects

Posted

Treaba lui, care-i problema ta? şi ce e cu întrebarea asta aşa directă "Bă de ce nu".

Efectul se nnumesţe 'Twitch' si se face cu After Effects

Am vrut sa stiu . Nu am voie sa intreb ? 

Posted

Stock , text . Dami PM 

No dude, nu inteleg ce fel de atitude e pe tine. Vii aici si te lauzi ca esti mai ok ca altii, doamne fereste sa accepti ca e cineva mai bun ca tine. Crezi ca toata veata vei trai doar din niste avatare? Pana mea, eu nu cred asta. As zice ca la cei 13 anisori ai tai e mai ok sa asculti de altii. Adica nu am nici o problema cu cineva de varsta ta / mai mica atat timp cat da dovada  de un comportament ok.  Dar tu fratioare intreci masura.

"Pai nu inteleg ce problema e daca l-am intrebat de ce a fost inactiv"

Uite, sa-ti explic. Sunt reguli scrise si regule care ar trebui sa le stii fara sa fie scrie undeva, una din ele ar fi sa nu te bagi in treaba alt cuiva. Daca era inactiv, pierdea functia, dar vad ca inca o are. Poate a avut invoire, pe care tu nu o poti vedea deoarece nu ai acces. As mai putea adauga sute de mii de reguli, dar nu ar putea memora IPB-ul tot. Nu am lasat acest reply pentru a ma certa, ci din simplu motiv pentru a-ti controla  atitudinea. Sa nu te mai bagi in treaba altora si sa nu te mai lauzi ca esti bun, deoarece nu e asa. Esti departe de "bun" sau tot ce defineste asta.

Pace!

Posted (edited)

No dude, nu inteleg ce fel de atitude e pe tine. Vii aici si te lauzi ca esti mai ok ca altii, doamne fereste sa accepti ca e cineva mai bun ca tine. Crezi ca toata veata vei trai doar din niste avatare? Pana mea, eu nu cred asta. As zice ca la cei 13 anisori ai tai e mai ok sa asculti de altii. Adica nu am nici o problema cu cineva de varsta ta / mai mica atat timp cat da dovada  de un comportament ok.  Dar tu fratioare intreci masura.

"Pai nu inteleg ce problema e daca l-am intrebat de ce a fost inactiv"

Uite, sa-ti explic. Sunt reguli scrise si regule care ar trebui sa le stii fara sa fie scrie undeva, una din ele ar fi sa nu te bagi in treaba alt cuiva. Daca era inactiv, pierdea functia, dar vad ca inca o are. Poate a avut invoire, pe care tu nu o poti vedea deoarece nu ai acces. As mai putea adauga sute de mii de reguli, dar nu ar putea memora IPB-ul tot. Nu am lasat acest reply pentru a ma certa, ci din simplu motiv pentru a-ti controla  atitudinea. Sa nu te mai bagi in treaba altora si sa nu te mai lauzi ca esti bun, deoarece nu e asa. Esti departe de "bun" sau tot ce defineste asta.

Pace!

Mi-a cerut un avatar ma . I-am cerut sa imi dea un stock  si ce text sa scriu . 

Doamne fereste , am intrebat pe cineva ceva gata , sariti pe mine . 

Nu m-am bagat in viata nimanui . Am vrut sa intreb. Daca era o chestie personala , nu imi raspundea , ce ce a si facut . Nu stiu cum la voi , dar la noi in Republica Moldova nu e nicio problema daca am intrebat ceva de genu , nu m-am bagat in viata altcuiva , am intrebat de ce nu a mai intrat , poate ca e admin pe samp etc . 

Edited by Skellter
Posted

No dude, nu inteleg ce fel de atitude e pe tine. Vii aici si te lauzi ca esti mai ok ca altii, doamne fereste sa accepti ca e cineva mai bun ca tine. Crezi ca toata veata vei trai doar din niste avatare? Pana mea, eu nu cred asta. As zice ca la cei 13 anisori ai tai e mai ok sa asculti de altii. Adica nu am nici o problema cu cineva de varsta ta / mai mica atat timp cat da dovada de un comportament ok. Dar tu fratioare intreci masura.

"

Pai nu inteleg ce problema e daca l-am intrebat de ce a fost inactiv"

Uite, sa-ti explic. Sunt reguli scrise si regule care ar trebui sa le stii fara sa fie scrie undeva, una din ele ar fi sa nu te bagi in treaba alt cuiva. Daca era inactiv, pierdea functia, dar vad ca inca o are. Poate a avut invoire, pe care tu nu o poti vedea deoarece nu ai acces. As mai putea adauga sute de mii de reguli, dar nu ar putea memora IPB-ul tot. Nu am lasat acest reply pentru a ma certa, ci din simplu motiv pentru a-ti controla atitudinea. Sa nu te mai bagi in treaba altora si sa nu te mai lauzi ca esti bun, deoarece nu e asa. Esti departe de "bun" sau tot ce defineste asta.

Pace!

Aprob in totalitate ce zici tu.