Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va certati aiurea. Nu gradul de designer te face mai bun pana la urma si da, bugged e o comunitate pe care vezi "avatare cu blur şi semnături cu skin-uri de facţiuni." cum zicea si Madking. Se stie bine care e comunitatea unde Design-ul e luat foarte in serios, cu platforma separata si chestii.

Adevarat

Posted (edited)

de aia am luat designer pe 3 com pana acum am inteles

Simti? Cu-i totuna unde ai avut designer?

Nu asta arata cat esti de bun.

Si eu pot sa iti spun ca pe toate cunitatile pe care am fost am luat designer in afara de dungi.

Edited by Skellter
Posted

oricum aici dacă eşti designer nu trebuie să rezolvi cereri, trebuie să faci post-uri multe că răspund userii, tu doar dai locked şi ai roz pe forum  :ph34r:  :ph34r:

Posted

Simti? Cu-i totuna unde ai avut designer?

Nu asta arata cat esti de bun.

Si eu pot sa iti spun ca pe toate cunitatile pe care am fost am luat designer in afara de dungi.

pai imi zici ca nu merit dar pe alte com am luat, nabete :)))
Posted (edited)

pe bugged se baga pe pile pana si pe forum, ce sa incerci aici? :)))

Stai calm, la cata cearta ai facut aici pe forum la categoriile astea si in general, nu vei obtine o functie, pentru ca nu esti capabil, tu vrei sa iti stea omu' la picioare. Stai in continuare 24/24 sa faci post-uri pe forum, Rayanjr. Un sfat, lasa-te si du-te pe forumul tau diamant unde ai 'designer', ma abtin sa mai ma cert aiurea. Hai ceau bugged si restul. GREY / SKULLY / CERCY / SKELLTER / SAPILIF / FUSHER / MIRCEA Forta :*

Edited by ByKenT
  • Like 1
  • Upvote 2
Posted

Stai calm, la cata cearta ai facut aici pe forum la categoriile astea si in general, nu vei obtine o functie, pentru ca nu esti capabil, tu vrei sa iti stea omu' la picioare. Stai in continuare 24/24 sa faci post-uri pe forum, Rayanjr. Un sfat, lasa-te si du-te pe forumul tau diamant unde ai 'designer', ma abtin sa mai ma cert aiurea. Hai ceau bugged si restul. GREY / SKULLY / CERCY / SKELLTER / SAPILIF / FUSHER / MIRCEA Forta :*

teai uitat pe tn

Posted

De ce nu putem face cereri pentru Avatar normale la vreo 50 de post-uri pentru ca este prea greu sa faci 300 post-uri.

Posted (edited)

De ce nu putem face cereri pentru Avatar normale la vreo 50 de post-uri pentru ca este prea greu sa faci 300 post-uri.

pentru ca asa au hotorat "designerii", dupa ce ca nu fac creatii membrilor in cereri mai baga si o gramada de posts pentru o cerere

da-mi pm si iti fac eu avt 

Edited by vTuDoR
Posted

Ti-am trimis skype-ul meu, vezi ca la final-ul com am pus din greseala w, sper sa nu treci si cu w la final ca nu ma gasesti asa :))

300 de posts pare prea mult si noi putem maxim 5 pe o zi :/

Posted

Ti-am trimis skype-ul meu, vezi ca la final-ul com am pus din greseala w, sper sa nu treci si cu w la final ca nu ma gasesti asa :))

300 de posts pare prea mult si noi putem maxim 5 pe o zi :/

5 pe zi este doar la inceput, dupa 2-3 zile o sa dispara restrictia si o sa poti face cate vrei pe zi

Posted

pentru ca asa au hotorat "designerii", dupa ce ca nu fac creatii membrilor in cereri mai baga si o gramada de posts pentru o cerere

da-mi pm si iti fac eu avt 

Da, asa am hotarat.. Iar incepi sa suferi ?> 

Posted (edited)

ce ba te-ai simtit?

Suferinta, suferinta, suferinta, suferinta.. Numai asta e pe tine..

Dar pana la urma na.. ce sa ceri de la un copil care-si petrece viata in fata pc-ului.. 

Edited by skulLy 4atru7teru
Posted (edited)

Suferinta, suferinta, suferinta, suferinta.. Numai asta e pe tine..

Dar pana la urma na.. ce sa ceri de la un copil care-si petrece viata in fata pc-ului.. 

esti foarte amuzant, sa-mi bag... :)))

ca un copil de 10 ani repeti niste cuvinte, care te caracterizeaza pe de alta parte, hai pa ca n-ai ce vorbi cu tn

designer si faci off-topic gg

Edited by vTuDoR
Posted

esti foarte amuzant, sa-mi bag... :)))

ca un copil de 10 ani repeti niste cuvinte, care te caracterizeaza pe de alta parte, hai pa ca n-ai ce vorbi cu tn

designer si faci off-topic gg

Si eu care credeam ca doar pe samp esti asa disperat.

• Upvote 1
Posted (edited)

Si eu care credeam ca doar pe samp esti asa disperat.

S-au inmulțit tentațiile. :o <3 Edited by Andrei-