Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare , cine imi poate zice aia mie cum fac acel text miscator, cum am la semnatura mea cu "kelme si sez" ? Va rog!

Fiecare .gif are mai multe 'frame-uri', pe fiecare muti textul in alt loc si la final asa iese..

daca tot ne laudam cu creatiile 

@, @@Nugetzz

5mB8TTI.png ; ZWkbVCB.png ; OdeS0q1.png ; kd0ECF0.png ; jpL5mpN.png ; A83KAYH.png ; jYuCfHM.png

Nice! :D

Posted (edited)

Salut am o problema, as dori sa tai ceva dintr-o semnatura sau ceva dintr-un avatar si nu stiu cum de ex. http://prntscr.com/86r56yaici, as dori sa tai Since 2015etc...... cum pot face asta? =) inaine stiam sa fac asta dar am uitat de tot.... cine ma ajuta ofer +2, erai  optiune din tool bar de acolo

Am facut un tutorial.Vad ca la topic nu prea va uitati.Deci asta e blurul meu personal mai vechi. Aveti gradienturile in clip.https://youtu.be/jaWr_GYKObw

Cum ai redimensionat asa? eu nu pot...CTRL si T dar restu pauza=]

Edited by TimeLine
Posted (edited)

Salutare, ce parere aveti deapre noul avatar?

.omg.

Cand are loc urmatoare recrutare pentru functia de designer?

Nu ştim, momentan eu şi Sapilif suntem activi la secţiunea Design, eu mai mult la cereri, deobicei Eugen recrutează când nu mai este nimeni activ.

Ultima a fost in mai, de atunci 2 designeri au fost scosi din functie. Oricum, nu cred ca o sa se recruteze prea curand, designerii isi fac treaba foarte bine (doar 2, unul e inactiv din iulie :<)

ON: Foarte buna ideea sapilif, gg!

Pareri despre avatarul meu? #straightouttacompton

da' msms şi mulţi care ziceau că ţine 1 lună activ şi după inactiv şi eu trecut 3 luni şi 18 zile. ;);)

daca tot ne laudam cu creatiile

@, @@Nugetzz

5mB8TTI.png ; ZWkbVCB.png ; OdeS0q1.png ; kd0ECF0.png ; jpL5mpN.png ; A83KAYH.png ; jYuCfHM.png

salb, cf layz? ;) Edited by Apex.
Posted

Nu ştim, momentan eu şi Sapilif suntem activi la secţiunea Design, eu mai mult la cereri, deobicei Eugen recrutează când nu mai este nimeni activ.

da' msms şi mulţi care ziceau că ţine 1 lună activ şi după inactiv şi eu trecut 3 luni şi 18 zile. ;);)salb, cf layz? ;)

bn ma joc fifa

Posted

@M A K A V E L I

Nu am nimic impotriva. Pentru asta am facut tutorialul.

@TimeLine

Tii apasat shift si alt si tragi de colturi. Sau doar cu shift si tragi de colturi.

Posted (edited)

da' msms şi mulţi care ziceau că ţine 1 lună activ şi după inactiv şi eu trecut 3 luni şi 18 zile. ;);)salb, cf layz? ;)

Nu de tine vorbeam.  ;)

Edited by M A K A V E L I
Posted (edited)

@Apex, FaNe e inactiv de pe 8 iulie :))

din câte îmi aduc aminte, parcă avea probleme personale.

bn ma joc fifa

bv, eşti slab. ms

Nu de tine vorbeam. ;)

;)

@Apex.

La ce ora pui lucrarile de la AOTW ?

Mă gândesc să le postez şi acum, dar nu ştiu. adică ar trebuii postat diseară. :-? Edited by Apex.
Posted

din câte îmi aduc aminte, parcă avea probleme personale.

bv, eşti slab. ms

;)

Mă gândesc să le postez şi acum, dar nu ştiu. adică ar trebuii postat diseară. :-?

posteaza-le acum smr veta