Visinescu Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Salut, frumos m3n, de unde iti iei stock-urile? Nu stim, cand vrea Eugen. Momentan sunt la munca, cand ajung acasa iti dau link de unde imi iau stock-urile..omg. Quote
Layzz Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 daca tot ne laudam cu creatiile @, @@Nugetzz ; ; ; ; ; ; Quote
RawTheLife Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Salutare , cine imi poate zice aia mie cum fac acel text miscator, cum am la semnatura mea cu "kelme si sez" ? Va rog! Quote
Sapilif Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 Salutare , cine imi poate zice aia mie cum fac acel text miscator, cum am la semnatura mea cu "kelme si sez" ? Va rog! Fiecare .gif are mai multe 'frame-uri', pe fiecare muti textul in alt loc si la final asa iese.. daca tot ne laudam cu creatiile @, @@Nugetzz ; ; ; ; ; ; Nice! :D Quote
Nugetzz Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 daca tot ne laudam cu creatiile @, @@Nugetzz ; ; ; ; ; ; Haolo, şi zici că nu mai ai ps :> ON: Frumoase, gj Quote
K E N Z O Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Salutare, felicitari Sapilif pentru topic-urile facute. Quote
Makaveli[] Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Sapilif felicitari pentru adminul pe blue, il meriti! ON: Cum vi se pare avatarul meu? :o3 Quote
Skellter Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Am facut un tutorial.Vad ca la topic nu prea va uitati.Deci asta e blurul meu personal mai vechi. Aveti gradienturile in clip.https://youtu.be/jaWr_GYKObw Quote
Makaveli[] Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Am facut un tutorial.Vad ca la topic nu prea va uitati.Deci asta e blurul meu personal mai vechi. Aveti gradienturile in clip.https://youtu.be/jaWr_GYKObw imi plac avatarele de genu', poate o sa folosesc si eu efectul, putin modificat. Quote
Cosmin Ghioc Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Salut am o problema, as dori sa tai ceva dintr-o semnatura sau ceva dintr-un avatar si nu stiu cum de ex. http://prntscr.com/86r56yaici, as dori sa tai Since 2015etc...... cum pot face asta? =) inaine stiam sa fac asta dar am uitat de tot.... cine ma ajuta ofer +2, erai optiune din tool bar de acolo @ Skellter Am facut un tutorial.Vad ca la topic nu prea va uitati.Deci asta e blurul meu personal mai vechi. Aveti gradienturile in clip.https://youtu.be/jaWr_GYKObw Cum ai redimensionat asa? eu nu pot...CTRL si T dar restu pauza=] Edited August 20, 2015 by TimeLine Quote
Apex Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Salutare, ce parere aveti deapre noul avatar? .omg. Cand are loc urmatoare recrutare pentru functia de designer? Nu ştim, momentan eu şi Sapilif suntem activi la secţiunea Design, eu mai mult la cereri, deobicei Eugen recrutează când nu mai este nimeni activ. Ultima a fost in mai, de atunci 2 designeri au fost scosi din functie. Oricum, nu cred ca o sa se recruteze prea curand, designerii isi fac treaba foarte bine (doar 2, unul e inactiv din iulie :<) ON: Foarte buna ideea sapilif, gg! Pareri despre avatarul meu? #straightouttacompton da' msms şi mulţi care ziceau că ţine 1 lună activ şi după inactiv şi eu trecut 3 luni şi 18 zile. ;);) daca tot ne laudam cu creatiile @, @@Nugetzz ; ; ; ; ; ; salb, cf layz? ;) Edited August 20, 2015 by Apex. Quote
Layzz Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Nu ştim, momentan eu şi Sapilif suntem activi la secţiunea Design, eu mai mult la cereri, deobicei Eugen recrutează când nu mai este nimeni activ. da' msms şi mulţi care ziceau că ţine 1 lună activ şi după inactiv şi eu trecut 3 luni şi 18 zile. ;);)salb, cf layz? ;) bn ma joc fifa Quote
Skellter Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 @M A K A V E L I Nu am nimic impotriva. Pentru asta am facut tutorialul. @TimeLine Tii apasat shift si alt si tragi de colturi. Sau doar cu shift si tragi de colturi. Quote
Makaveli[] Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Nu ştim, momentan eu şi Sapilif suntem activi la secţiunea Design, eu mai mult la cereri, deobicei Eugen recrutează când nu mai este nimeni activ. da' msms şi mulţi care ziceau că ţine 1 lună activ şi după inactiv şi eu trecut 3 luni şi 18 zile. ;);)salb, cf layz? ;) Nu de tine vorbeam. ;) Edited August 20, 2015 by M A K A V E L I Quote
Skellter Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 @Apex. La ce ora pui lucrarile de la AOTW ? Quote
Apex Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) @Apex, FaNe e inactiv de pe 8 iulie :))din câte îmi aduc aminte, parcă avea probleme personale.bn ma joc fifabv, eşti slab. msNu de tine vorbeam. ;);) @Apex. La ce ora pui lucrarile de la AOTW ? Mă gândesc să le postez şi acum, dar nu ştiu. adică ar trebuii postat diseară. :-? Edited August 20, 2015 by Apex. Quote
Layzz Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 din câte îmi aduc aminte, parcă avea probleme personale. bv, eşti slab. ms ;) Mă gândesc să le postez şi acum, dar nu ştiu. adică ar trebuii postat diseară. :-? posteaza-le acum smr veta Quote
Skellter Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 @Apex Punele acum... Ce conteaza daca le pui acum sau diseara Quote
Makaveli[] Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 posteaza-le acum smr veta mori leiz, maine le posteaza. Quote
Skellter Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) @darius-AIM @Sapilif @NUGETZZ Ce va laudati ma cu avatare ? Uite aici : Si am mai adaugat ceva nou la blur. Ce ziceti ? Edited August 20, 2015 by Skellter Quote
Recommended Posts