King.SkuLLy Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 (edited) Dacă am timp, în seara aceasta voi posta regulamentul și înscrierile pentru AOTW, să îmi ziceţi cum vreti sa fac, într-o săptămână AOTW, în altă săptămână SOTW, sau cum, dati o idee ca sa știu. Edited April 2, 2017 by skulLy 4atru7teru Quote
vTuDoR Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Dacă am timp, în seara aceasta voi posta regulamentul și înscrierile pentru AOTW, să îmi ziceţi cum vreti sa fac, într-o săptămână AOTW, în altă săptămână SOTW, sau cum, dati o idee ca sa știu. amandoua in aceeasi saptamana Quote
King.SkuLLy Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Si daca tot sunt designeri noi, faceti ceva si cu cererile, majoritatea sunt foarte lipsite de gust. O sa fac, așteaptă că într-o săptămână nu rezolvi tot. Quote
vTuDoR Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 hei uitati-va aici http://forum.bugged.ro/topic/253851-propunere-top-winners Quote
King.SkuLLy Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 hei uitati-va aici http://forum.bugged.ro/topic/253851-propunere-top-winners am o idee despre un concurs, o sa ma gandesc si vad Quote
vTuDoR Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 am o idee despre un concurs, o sa ma gandesc si vad nu concurs mane, sa fie un Top acolo Quote
vTuDoR Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Salut, De maine o sa schimb unele chestii. ce chestii? Quote
Don Soprano Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Dacă am timp, în seara aceasta voi posta regulamentul și înscrierile pentru AOTW, să îmi ziceţi cum vreti sa fac, într-o săptămână AOTW, în altă săptămână SOTW, sau cum, dati o idee ca sa știu. Nu merita atata chin, cel mai bine ar fi ca fiecare dintre cei 3 designeri sa-si aleaga concursul de care se ocupa el, gen tu AOTW, Kenza SOTW, Gabriel LOTW. E doar o sugestie, nmc altcv. Quote
GRiZATUZEWJR Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Nu merita atata chin, cel mai bine ar fi ca fiecare dintre cei 3 designeri sa-si aleaga concursul de care se ocupa el, gen tu AOTW, Kenza SOTW, Gabriel LOTW. E doar o sugestie, nmc altcv. nu se baga astia la lotw stai calm Quote
King.SkuLLy Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 nu se baga astia la lotw stai calm zici tu ? Quote
GRiZATUZEWJR Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 zici tu ? da, primele 2-3 editii ce o sa se mai bage, dupa nimeni Quote
Systemm. Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 ce chestii?Legate de Design. Reguli, organizare.. Quote
King.SkuLLy Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 ce e lotw? L vine de la logo Astept cat mai multe pm cu referire la AOTW Quote
vTuDoR Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Ar fi bine daca s-ar baga si premii pentru castigatori nu doar medaliile alea.. Quote
King.SkuLLy Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Ar fi bine daca s-ar baga si premii pentru castigatori nu doar medaliile alea.. si cam ce premiu ai vrea ? Quote
vTuDoR Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 si cam ce premiu ai vrea ? vb cu un g.mod sa dea puncte de reputatie pe locuri 1/2/3 sau ceva care sa ii atraga Quote
Adrian Gheorghiu Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Legate de Design. Reguli, organizare.. Ce zici, te bagi la acel battle? Quote
Systemm. Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Ce zici, te bagi la acel battle?Facem maine daca am timp. Quote
Don Soprano Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 nu se baga astia la lotw stai calm Fie ce-o fi fra. Quote
Adrian Gheorghiu Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Nu are nici un rost sa se faca LOTW. Quote
King.SkuLLy Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Nu are nici un rost sa se faca LOTW. Știu că nu are rost deoarece majoritatea se axează pe avatare/semnaturi, doar i-am explicat ce înseamnă LOTW Momentan o sa fac doar AOTW și SOTW, când voi avea timp poate voi face un tutorial pentru logo ca să învețe mai mulți Quote
Don Soprano Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Știu că nu are rost deoarece majoritatea se axează pe avatare/semnaturi, doar i-am explicat ce înseamnă LOTW Momentan o sa fac doar AOTW și SOTW, când voi avea timp poate voi face un tutorial pentru logo ca să învețe mai mulți Is oke si alea 2 :) Quote
Recommended Posts