Franklinz Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Daca faceti AOTW si se voteaza iar pe prietenii nu ati rezolvat nimic. Quote
King.SkuLLy Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 (edited) O sa verific fiecare vot, chiar și din poll, voi vedea dacă cnv a votat aiurea. Edited April 3, 2017 by skulLy 4atru7teru Quote
vTuDoR Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 O sa verific fiecare vot, chiar și din poll, voi vedea dacă cnv a votat aiurea. pai n-ai ce sa verifici ca daca is prieteni ii zice sa o voteze pe "x" Quote
Adrian Gheorghiu Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Ar trebuii sa voteze doar cei ce au habar de design, adica cei cu portofolii, si sa se voteze doar in pool fara posturi aiurea. Quote
King.SkuLLy Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Ar trebuii sa voteze doar cei ce au habar de design, adica cei cu portofolii, si sa se voteze doar in pool fara posturi aiurea. O sa modific putin regulamentu, încă mă gândesc cum sa fac sa nu voteze toti Quote
vTuDoR Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 O sa modific putin regulamentu, încă mă gândesc cum sa fac sa nu voteze toti alege niste jurati Quote
King.SkuLLy Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Stii ca asta e cam complicat, adica na.. pana ii gasesti. P.S, de acum pentru a vota o lucrare ai nevoie de minimic 250 post-uri pe forum. Daca mai aveti o idee cum as putea face sa nu se mai voteze pe prietenii dai Quote Quote
Alexei. Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 (edited) Stii ca asta e cam complicat, adica na.. pana ii gasesti. P.S, de acum pentru a vota o lucrare ai nevoie de minimic 250 post-uri pe forum. Daca mai aveti o idee cum as putea face sa nu se mai voteze pe prietenii dai Quote E ok asta cu mai multe postari, s-ar fii putut si 300 dar e ok momentan 250. Sa mai bagi o regula gen 'Cine nu voteaza pe merit are black-list', sau ceva in gen. Habar n-am Edited April 3, 2017 by King.AlexTheLegend Quote
vTuDoR Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Stii ca asta e cam complicat, adica na.. pana ii gasesti. P.S, de acum pentru a vota o lucrare ai nevoie de minimic 250 post-uri pe forum. Daca mai aveti o idee cum as putea face sa nu se mai voteze pe prietenii dai Quote sa trebuiasca si sa specifici de ce ai ales aceea lucrare cu cuvintele tale nu luate de la userul de mai sus si sa nu fie gen aleg v1 pentru ca are blur frumos Quote
Don Soprano Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Stii ca asta e cam complicat, adica na.. pana ii gasesti. P.S, de acum pentru a vota o lucrare ai nevoie de minimic 250 post-uri pe forum. Daca mai aveti o idee cum as putea face sa nu se mai voteze pe prietenii dai Quote sa trebuiasca si sa specifici de ce ai ales aceea lucrare cu cuvintele tale nu luate de la userul de mai sus si sa nu fie gen aleg v1 pentru ca are blur frumos E ok asta cu mai multe postari, s-ar fii putut si 300 dar e ok momentan 250. Sa mai bagi o regula gen 'Cine nu voteaza pe merit are black-list', sau ceva in gen. Habar n-am Hai serios acuma, chiar credeti ca o sa citeasca cnv regulamentu? Sau sa se gandeasca el ca n-are 250 posturi? Voteaza ce-i place, in cazul nostru pe prietenii lui. N-ai ce sa-i faci, doar de s-ar putea adauga vreun hook de la IPB pentru pools. Quote
Alexei. Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Oricum cand un designer numara voturile intra la voted si vede cine a votat, verifica si anuleaza votul dupa le calculeaza iar pe cele corecte(alea votate de catre membrii cu 250 posts+) Quote
King.SkuLLy Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 (edited) Hai serios acuma, chiar credeti ca o sa citeasca cnv regulamentu? Sau sa se gandeasca el ca n-are 250 posturi? Voteaza ce-i place, in cazul nostru pe prietenii lui. N-ai ce sa-i faci, doar de s-ar putea adauga vreun hook de la IPB pentru pools. Degeaba votează dacă n-are 250 posta, îi anulez votul si asta e Edited April 3, 2017 by skulLy 4atru7teru Quote
vTuDoR Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Hai serios acuma, chiar credeti ca o sa citeasca cnv regulamentu? Sau sa se gandeasca el ca n-are 250 posturi? Voteaza ce-i place, in cazul nostru pe prietenii lui. N-ai ce sa-i faci, doar de s-ar putea adauga vreun hook de la IPB pentru pools. se poate da warn pt cine nu respecta regulamentu Quote
Don Soprano Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Degeaba votează dacă n-are 250 posta, îi anulez votul si asta e Frate, respect ca-ti dedici atata timp acestei functii, dar pnm, nu merita atata chin ca pana la urma ce castiga ala? O simpla medalie pe forum ce e valoreaza nimic. Quote
vTuDoR Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Frate, respect ca-ti dedici atata timp acestei functii, dar pnm, nu merita atata chin ca pana la urma ce castiga ala? O simpla medalie pe forum ce e valoreaza nimic. conteaza pentru cel care pierde aiurea ca nu are destui prieteni sa il voteze 1 Quote
Adrian Gheorghiu Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Salut, ce ziceti? http://imgur.com/hBvH98O Quote
EpiCu Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Salut, ce ziceti? http://imgur.com/hBvH98O foarte tare, frt Quote
King.SkuLLy Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Salut, ce ziceti? http://imgur.com/hBvH98O Morr ca nu pot lucra în AE din cauza pc-ului Quote
EpiCu Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Morr ca nu pot lucra în AE din cauza pc-ului Și eu la fel frt :l . Dăi și tu fixed la ediția 25 AOTW, s-a dus pe a 2a pagină datorită unui spammer... Quote
vTuDoR Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Și eu la fel frt :l . Dăi și tu fixed la ediția 25 AOTW, s-a dus pe a 2a pagină datorită unui spammer... pinned poate Quote
Alexei. Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 De ce-mi apare wendy pe 10px asa mare? http://imgur.com/a/JPDNK Asa patesc cu toate fonturile, sunt mai mari ca inainte(PS CS 6) Stie cnv Quote
vTuDoR Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 De ce-mi apare wendy pe 10px asa mare? http://imgur.com/a/JPDNK Asa patesc cu toate fonturile, sunt mai mari ca inainte(PS CS 6) Stie cnv in loc de pt pune px Quote
Recommended Posts