Makaveli[] Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 f0art3 [gluma slaba] k dar vz sa nu yey uninvait pt. 3/3 FW *ha* *ha* [/gluma slaba] Quote
Layzz Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 [gluma slaba] k dar vz sa nu yey uninvait pt. 3/3 FW *ha* *ha* [/gluma slaba] a sunat 2005 isi vrea gluma-napoi Quote
Makaveli[] Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 a sunat 2005 isi vrea gluma-napoi 5kk si i-o dau inapoi. Quote
.Gabriel Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 @, ejty lydăr ytalyan mafia șy eșty șm3ch3r bv bv. Quote
Makaveli[] Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 @, ejty lydăr ytalyan mafia șy eșty șm3ch3r bv bv. sy tu esty un baiat distept. Quote
.Gabriel Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 @, hai să nu mai suferim dude că ne facem de râs :) Quote
Layzz Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 (edited) @, hai să nu mai suferim dude că ne facem de râs :) dk Edited September 8, 2015 by darius AIM Quote
Razvi25 Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 (edited) @Apex. Nu o sa fie un profesionist cred. Probabil o sa ii dea sansa cuiva. Parerea mea! Edited September 8, 2015 by Santos.GFX Quote
Apex Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 @Apex. Nu o sa fie un profesionist cred. Probabil o sa ii dea sansa cuiva. Parerea mea! Va primi cine merită, asta zic toţi cei care ştiu că nu au şanse sau după ce a luat cineva şi cred că sunt mai buni ca ei. Quote
Layzz Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Va primi cine merită, asta zic toţi cei care ştiu că nu au şanse sau după ce a luat cineva şi cred că sunt mai buni ca ei. pai snt mai bun ca tn ke ziki ???? Quote
KoreyGFX Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Va primi cine merită, asta zic toţi cei care ştiu că nu au şanse sau după ce a luat cineva şi cred că sunt mai buni ca ei. Cum a zis si Apex. Primeste cine merita. Quote
Skellter Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 (edited) @Apex. Nu o sa fie un profesionist cred. Probabil o sa ii dea sansa cuiva. Parerea mea! Iti mai spun inca o data. Pe comunitatea asta nu sunt profesionisti in PS.Nici pe altele, ce facem noi avatare, semnaturi etc. E o nimica toata. Crezi ca daca fusher face webdesign e profesionist, te inseli Eu cred ca Wallace ia ca a facut un logo misto. Edited September 9, 2015 by Skellter Quote
KoreyGFX Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Iti mai spun inca o data. Pe comunitatea asta nu sunt profesionisti in PS.Nici pe altele, ce facem noi avatare, semnaturi etc. E o nimica toata. Crezi ca daca fusher face webdesign e profesionist, te inseli Eu cred ca Wallace ia ca a facut un logo misto. Nu prea conteaza logo-ul conteaza ce ai facut. Quote
Skellter Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 (edited) Nu prea conteaza logo-ul conteaza ce ai facut.Singur imi ziceai ca conteaza mai mult logo-ul.Eu sunt multumit de lucrarile pe care le-am facut .voi ? Edited September 9, 2015 by Skellter Quote
Makaveli[] Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Singur imi ziceai ca conteaza mai mult logo-ul.Eu sunt multumit de lucrarile pe care le-am facut .voi ? Nu conteaza ce logo ai facut, conteaza sa-i placa lui eugen lucrarile. Quote
Razvi25 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Singur imi ziceai ca conteaza mai mult logo-ul.Eu sunt multumit de lucrarile pe care le-am facut .voi ? Multumit, dar mai putin de logo. Quote
Skellter Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Pai ca sa ii placa lui Eugen trb sa si faci lucrari bune ,nu ?Ca nu o sa ii placa o lucrare slaba Quote
Apex Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 pai snt mai bun ca tn ke ziki ???? nu. :< Nu prea conteaza logo-ul conteaza ce ai facut. Contează tot, nu poţi face un logo super şi să faci avatarul şi semnătura praf. Quote
b@sTeR Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Pe Comunitati de Gaming se cer mai mult Avatare si semnaturi, dar odata ce te numesti Designer trebuie sa stii sa faci ceva diferit, gen Logo-uri, Bannere si chiar WebDesign. Quote
KoreyGFX Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 nu. :< Contează tot, nu poţi face un logo super şi să faci avatarul şi semnătura praf. Aici ai dreptate. Quote
Skellter Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Pe Comunitati de Gaming se cer mai mult Avatare si semnaturi, dar odata ce te numesti Designer trebuie sa stii sa faci ceva diferit, gen Logo-uri, Bannere si chiar WebDesign.Logo-uri si bannerele nu sunt grele. Quote
Apex Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Se pare că Apex are laptop nou. B) de fapt, am un Pc care era în Italia, încă nu am Laptop. urmează să îmi iau. Quote
Recommended Posts