Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului:Pentru toti bombardierii, la valoare.

O scurta prezentare:O runda de paintball pe red.

Link catre filmulet: 

• Upvote 7
Posted

Ieși pe afară fă, lasă sampu. La 21 de ani stai si te joci samp la paint ? Caută un partener de viață, întemeiați o familie, lasă sampul că o să-l consideri iubit dacă mai joci mult.

• Upvote 3
Posted

Ieși pe afară fă, lasă sampu. La 21 de ani stai si te joci samp la paint ? Caută un partener de viață, întemeiați o familie, lasă sampul că o să-l consideri iubit dacă mai joci mult.

Mai mananca ceva si apoi vorbeste cu mine.

Te oftici ca te-am banat? 

Saracule.

Posted

Mai mananca ceva si apoi vorbeste cu mine.

Te oftici ca te-am banat? 

Saracule.

Când mai banat tu pe mine fă ? =)))) Zi și mie când mai banat tu pe mine și mă las de samp, f** de zdreanță penală cu tupeu pe samp, în mm ești doar o pizdă ce te umfli așa ? În realitate iti dau m### și te violez, dă-te-n mm de pizdă cu cap de pl. Ai luat la pl în gură de nici dinți numai ai, marș în mm de zdreanță cordită.

Apropo, cât e tariful ?

Posted

Când mai banat tu pe mine fă ? =)))) Zi și mie când mai banat tu pe mine și mă las de samp, f** de zdreanță penală cu tupeu pe samp, în mm ești doar o pizdă ce te umfli așa ? În realitate iti dau m### și te violez, dă-te-n mm de pizdă cu cap de pl. Ai luat la pl în gură de nici dinți numai ai, marș în mm de zdreanță cordită.

Apropo, cât e tariful ?

Dantes ce e cu tine ? :O ?

Posted

Dantes ce e cu tine ? :o ?

Nu o suport pe zdreanța asta de când era admin, intru la paint frumos și joacă ea cu aim în p1m, nu rata deloc, dădea 3/3 din run și etc că avea admin și îi dăduse Michael aimbot, că stătea in fiecare seară cu el și apoi mă oftica și mai tare că sunt cu ea la paint, ea rupe aimu și face /testaim pe mine, și îi zic că are aim că vreau s-o filmez, și-l scoate ratata asta.

Posted

Adv pluz unu

Posted

Nu o suport pe zdreanța asta de când era admin, intru la paint frumos și joacă ea cu aim în p1m, nu rata deloc, dădea 3/3 din run și etc că avea admin și îi dăduse Michael aimbot, că stătea in fiecare seară cu el și apoi mă oftica și mai tare că sunt cu ea la paint, ea rupe aimu și face /testaim pe mine, și îi zic că are aim că vreau s-o filmez, și-l scoate ratata asta.

Usor nebunule ca nu esti foc, mai mananca ceva inainte sa vorbesti cu mine, nu ma cobor la nivelul tau care il ai.

Te roada invidia rau pe tine vad.

gg, skinul?

http://www.girlshare.ro/35027246.1

Posted

Subiectul video-ului:Pentru toti bombardierii, la valoare.

O scurta prezentare:O runda de paintball pe red.

Link catre filmulet: 

Pusculita, dai oc si tu.

Dai ped-ul, te rog frumos? Pup

Posted

Din cate stiam, skin-ul n-are 2 fisiere, unul  .txd si unu .dff?

am uitat ca trb sa il arhivez sa mearga :))

Pusculita, dai oc si tu.

Dai ped-ul, te rog frumos? Pup

Nu am ped, nu ai voie cu ped in mafie.

Posted

Bine Allis vtm dai bn bravo bravo iti meriti numele de bombardiera. Voi astia care acuzati de cheats, aduceti ba penalilor o deovada clara, un video, sau aratati-ne si noua, cand a luat ban pentru cheats. Nu mai fiti doar niste fani infocati care stiu doar sa acuze apoi bagati strambe ca stie sa ascunda si etc. Esti ofticat ca ea are ce sa foloseasca si tu nu? Lasa-te frate de bugged, de oameni suferinzi ca tine nu avem nevoie @Dantes. Zici de cheats, tu de ce ai luat ban pentru cheats? Ha? Te stiu de cand jucam pe blue ce codat erai.

• Upvote 1
Posted (edited)

Vick mare slaban, si io pe acolo St.JaNz0r frumi dadea, cu 3 kills mz. VICK SLABAN

Edited by JuNe
Posted

Pariu ca nu are nici BAC-ul luat? Ca inainte de 1h de BAC, juca samp?

Ce n0aba ai dreptate.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp