Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Numele meu în clan: Axel

Doresc o creație personală cu modelul numărul: 4 ( sa fie scris cu galben nickname-ul, la fel si celalalt text, skin-ul sa fie cel de lider de la taxi, textul ce contine nickname sa fie boldat fara italic, restul textelor pot ramane asa cum sunt acum in model)

Edited by .Axel.
Posted (edited)

Numele meu în clan: NoName.

Doresc o creație personală cu modelul numărul: 4(Daca se poate sa fie cu albastru tot scrisul)

Edited by Republican NoName.
Posted

Numele meu în clan: ArioN

Doresc o creație personală cu modelul numărul: 4 ( sa fie scris cu galben nickname-ul, la fel si celalalt text, skin-ul sa fie cel de lider de la taxi, textul ce contine nickname sa fie boldat fara italic, restul textelor pot ramane asa cum sunt acum in model)

Posted

St4r - 7x5 = 35 puncte

Allonzo - 1x5 = 5 puncte

Notepad - 6x5 = 30 puncte

_Cosmina - 1x5= 5 puncte

Cei care au postat si nu au primit inca creatii pot posta dupa postarea asta din nou. Topicul va fi redeschis luni.

Posted

Numele meu în clan: ArioN

Posted

Numele meu în clan: Allonzo

Doresc o creație personală cu modelul numărul: 4 (Daca se poate sa folosesti un font mai gros la nume, nu acela subtire ar fi ok, si te rog sa-mi spui dimensiunile la semntaura)

Posted (edited)

Numele meu în clan: Bambino.

Doresc o creație personală cu modelul numărul: Numarul 4.  ( Nu am preferinte <3 :D )

Edited by Bambino.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp