Lathenses. Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Numele meu în clan: Geoniii Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 20 Detalii / alte precizări: Multumesc.
Arrow_ Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Numele meu în clan: ArrowDoresc (Semnatură / Avatar): Semnatura.Doresc o creație personală cu modelul numărul: 25.Detalii / alte precizări: Multumesc! Numele meu în clan: Arrow Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 27. Detalii / alte precizări: Multumesc!
R1UNNN1K aka CATALIN.PSK Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Numele meu în clan: CaTaLin.pSk Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 30 Detalii / alte precizări: Nu.
beret0s Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Numele meu în clan: Bogdan Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 18 Detalii / alte precizări: Multumesc anticipat.
CiprianChi Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) Numele meu în clan: CHIMPDoresc (Semnatură / Avatar): Semnatura.Doresc o creație personală cu modelul numărul: 25.Detalii / alte precizări: Multumesc! Numele meu în clan: CHIMP Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 27. Detalii / alte precizări: Multumesc! Edited November 4, 2015 by CHIMP
STORCK Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Numele meu în clan: Bogdan Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 18 Detalii / alte precizări: Multumesc anticipat.
Eduard29. Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Numele meu în clan: .Edi Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #15 Detalii / alte precizări: Multumesc anticipat.
R1UNNN1K aka CATALIN.PSK Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Numele meu în clan: CaTaLin.pSk Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar si semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 15 20 si 30 Detalii / alte precizări: N-am.
laujesus Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Numele meu în clan:laujesus Doresc (Semnatură / Avatar):Semantura Doresc o creație personală cu modelul numărul:31 Detalii / alte precizări:Text:Member and Tester of Las Venturas Paramedic Department, skin id:279, culoarea albastra sa fie inlocuita cu cea rosie.
hammy. Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Numele meu în clan: FaneCapota Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 25/27 Detalii / alte precizări: Fane ca text, merci. Pwp Geoniii.
STORCK Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Numele meu în clan: .Edi Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #15 Detalii / alte precizări: Multumesc anticipat. Numele meu în clan: CaTaLin.pSk Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar si semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 15 20 si 30 Detalii / alte precizări: N-am. Numele meu în clan:laujesus Doresc (Semnatură / Avatar):Semantura Doresc o creație personală cu modelul numărul:31 Detalii / alte precizări:Text:Member and Tester of Las Venturas Paramedic Department, skin id:279, culoarea albastra sa fie inlocuita cu cea rosie.
JACVE Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Numele meu în clan: JACVE[R] Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #15 Detalii / alte precizări: Multumesc! :)
Guest W1sheD Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 (edited) Numele meu în clan: W1sheD Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #15 Detalii / alte precizări: Sa fie 150x300. Edited November 5, 2015 by W1sheD
sebic Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Numele meu în clan: SebikS Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 23 Detalii / alte precizări: Mersi
STORCK Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Numele meu în clan: JACVE[R] Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #15 Detalii / alte precizări: Multumesc! :) Numele meu în clan: W1sheD Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #15 Detalii / alte precizări: Sa fie 150x300.
laujesus Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Numele meu în clan: laujesus Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 25 si 27 Detalii / alte precizări: Multumesc.
beret0s Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Numele meu în clan: beretos ( scuze pentru schimbarea nick-urilor). Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 19 Detalii / alte precizări: Multumesc anticipat.
STORCK Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Numele meu în clan: beretos ( scuze pentru schimbarea nick-urilor). Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 19 Detalii / alte precizări: Multumesc anticipat.
RazZz. Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) Saptamana a 10-a s-a inchetiat, punctajul: ZMENTA - 25 lucrari x 5 = 125 puncte Geoniii - 12 lucrari x 5 = 65 puncte CHIMP - 3 lucrari x 5 = 15 puncte @St4r lucrarea cu skin ti-a fost scoasa din Starter Pack deoarece nu ai raspuns la cereri, am primit reclamatii la adresa ta. Edited November 8, 2015 by Allonzo
vaLywww Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Numele meu în clan: Teodor Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura si avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: semnatura nr 21 ( cu skinul), avatar nr 1. Detalii / alte precizări: Multumesc!
Recommended Posts