Gang Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Numele meu în clan: Gang Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 10 Detalii / alte precizări: Spor!
fabian98 Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Numele meu în clan: ZpreD Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1. Detalii / alte precizări: Sper sa il primesc, multumesc anticipat! Numele meu în clan: ZpReD Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 30. Detalii / alte precizări: Sper sa il primesc, multumesc anticipat!
RYANjke Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Numele meu în clan: ZpreD Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1. Detalii / alte precizări: Sper sa il primesc, multumesc anticipat! Numele meu în clan: ZpReD Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 30. Detalii / alte precizări: Sper sa il primesc, multumesc anticipat! 1
Coca.Cola Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Numele meu în clan: Coca_Cola Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 21 Detalii / alte precizări: Co-leader Taxi Las Venturas vreau sa scrie pe semnatura.
Alexandru ALy Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Numele meu în clan: N.A.F99 Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 19 Detalii / alte precizări: Numele: N.A.F99
DeaNthelifer Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Numele meu în clan: DeaNthelifer Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 15 Detalii / alte precizări: Mulţumesc anticipat.
JACVE Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Numele meu în clan: JACVE Doresc (Semnatură / Avatar): semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: #7 (Leader of LV Paramedic) Detalii / alte precizări: Multumesc :)
RYANjke Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Numele meu în clan: JACVE Doresc (Semnatură / Avatar): semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: #7 (Leader of LV Paramedic) Detalii / alte precizări: Multumesc :) 1
Bogatu Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Model de postare pentru creatii in Photoshop:http://imgur.com/U1lYTYQNumele meu în clan:SquitDoresc (Semnatură / Avatar):AvatarDoresc o creație personală cu modelul numărul:1Detalii / alte precizări:Sper sa o primesc,multumesc mult!
CAiSEN Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Numele meu în clan:CAiSEN Doresc (Semnatură / Avatar):Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul:NR 1 Detalii / alte precizări:Mersi :*
RYANjke Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Model de postare pentru creatii in Photoshop:http://imgur.com/U1lYTYQ Numele meu în clan:Squit Doresc (Semnatură / Avatar):Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul:1 Detalii / alte precizări:Sper sa o primesc,multumesc mult! Refa cererea, corespunzator, presupun ca doresti semnatura. Numele meu în clan:CAiSEN Doresc (Semnatură / Avatar):Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul:NR 1 Detalii / alte precizări:Mersi :*
Mihai.Laww Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Numele meu în clan: Teken Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: #5 Detalii / alte precizări: Doresc să fie cu numele Teken. Numele meu în clan: Teken Doresc (Semnatură / Avatar): Semnătură. Doresc o creație personală cu modelul numărul: #7 Detalii / alte precizări: Member of SF Bikers si skin-ul să fie cu ID-ul 248.
Bogatu Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Numele meu în clan:Squit Doresc (Semnatură / Avatar):Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul:NR 1 Detalii / alte precizări:Mersi :*
Alexandru ALy Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Numele meu în clan: N.A.F99 Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: Numele: N.A.F99
RYANjke Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Numele meu în clan: Teken Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: #5 Detalii / alte precizări: Doresc să fie cu numele Teken. Numele meu în clan: Teken Doresc (Semnatură / Avatar): Semnătură. Doresc o creație personală cu modelul numărul: #7 Detalii / alte precizări: Member of SF Bikers si skin-ul să fie cu ID-ul 248. Numele meu în clan:Squit Doresc (Semnatură / Avatar):Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul:NR 1 Detalii / alte precizări:Mersi :* Numele meu în clan: N.A.F99 Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: Numele: N.A.F99 1
Moreanu George Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Numele meu în clan: Dream[] Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 15 Detalii / alte precizări: Mulţumesc anticipat.
RYANjke Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Numele meu în clan: Dream[] Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 15 Detalii / alte precizări: Mulţumesc anticipat. Nu exista modelul numarul 15, refa cererea.
Moreanu George Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Nu exista modelul numarul 15, refa cererea. Numele meu în clan: Dream[] Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 3
CAiSEN Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) Numele meu în clan: CAiSEN Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: #7 Detalii / alte precizări: Multumesc. Edited March 22, 2016 by Repubilcans CAiSEN
DeaNthelifer Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Numele meu în clan: DeaNthelifer Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 15 Detalii / alte precizări: Mulţumesc anticipat. ( pentru a treia oara )
RYANjke Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Numele meu în clan: DeaNthelifer Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 15 Detalii / alte precizări: Mulţumesc anticipat. ( pentru a treia oara ) Nu exista modelul numarul 15, refa cererea. Numele meu în clan: Dream[] Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 3 Numele meu în clan: CAiSEN Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: #7 Detalii / alte precizări: Multumesc. 2
CAiSEN Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Nu exista modelul numarul 15, refa cererea. Mersi. Voi face demisie din SFPD si o sa mai fac cererea.
RYANjke Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Mersi. Voi face demisie din SFPD si o sa mai fac cererea. Ok, m-as bucura daca mi-ai acorda +1 pentru munca depusa si nu doar tu si ceilalti ce fac cerere.
CAiSEN Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Ok, m-as bucura daca mi-ai acorda +1 pentru munca depusa si nu doar tu si ceilalti ce fac cerere. Pentru tine, oricand. Mersi :*
Coca.Cola Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Numele meu în clan: Coca_cola Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 7 Detalii / alte precizări: Vreau sa scrie Co-Lider Taxi Las Venturas, iar deasupra numele meu.
Recommended Posts