Moreanu George Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Numele meu în clan: Dream[] Doresc (Semnatură / Avatar):Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: No.
Adi Dumitru Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Numele meu in clan: AdriaN0Doresc o creatie personala cu modelul numarul 1.Multumesc!
Billy. Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Numele meu în clan:Valentinu Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: - 1
RYANjke Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Numele meu în clan: WEiSMANN Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #4 Detalii / alte precizări: - Numele meu în clan:[]MadaliN. Doresc (Semnatură / Avatar):semnatura si avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul:avatar numarul 1 si semnatura nr7 Detalii / alte precizări:multumesc mult Numele meu în clan: Dream[] Doresc (Semnatură / Avatar):Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: No. Numele meu in clan: AdriaN0 Doresc o creatie personala cu modelul numarul 1. Multumesc! Numele meu în clan:Valentinu Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: - Astept +1 de la toti. 3
REDiK. Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Numele meu în clan: Anoxis Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 3 Detalii / alte precizări: Nimic, știe Ryan să facă.
LarnaCARO Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Numele meu în clan: LarnaCA Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura si avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: Avatar numarul 1 si semnatura numarul 7. Detalii / alte precizări: As vrea ca la semnatura as scrie "Legend of News Reporters".
RYANjke Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Numele meu în clan: Anoxis Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 3 Detalii / alte precizări: Nimic, știe Ryan să facă. Numele meu în clan: LarnaCA Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura si avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: Avatar numarul 1 si semnatura numarul 7. Detalii / alte precizări: As vrea ca la semnatura as scrie "Legend of News Reporters". Astept +1 de la toti. 2
REDiK. Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Numele meu în clan: Anoxis Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: Nimic, știe Ryan să facă.
Andrei_17 Official Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Numele meu în clan: Andrei_17 Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar si semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: Avatar numarul 1 si semnatura numarul 7. Detalii / alte precizări: La semnatura sa fie aceaa bara doar galbena si textul: Tester and rank 5 of Taxi San Fierro.
RYANjke Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Numele meu în clan: Anoxis Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: Nimic, știe Ryan să facă. Numele meu în clan: Andrei_17 Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar si semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: Avatar numarul 1 si semnatura numarul 7. Detalii / alte precizări: La semnatura sa fie aceaa bara doar galbena si textul: Tester and rank 5 of Taxi San Fierro. la semnatura nu am putut face pe placul tau, sorry, dar eu zic ca e mai ok asa si nu am putut pune nici ''_''.
Mjollnir Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Numele meu în clan:Tobey Doresc o creație personală cu modelul numărul:5
xXVoltraXx Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 (edited) Numele meu în clan: Voltra Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar si semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 si semnatura 7 Detalii / alte precizări: La semnatura sa scrie ''Responsabil si membru'' Edited April 12, 2016 by xXVoltraXx
SaiuRobertG Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Numele meu în clan: Saiu. Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 2 Detalii / alte precizări: .
RYANjke Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Numele meu în clan:Tobey Doresc o creație personală cu modelul numărul:5 Numele meu în clan: Voltra Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar si semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 si semnatura 7 Detalii / alte precizări: La semnatura sa scrie ''Responsabil si membru'' Numele meu în clan: Saiu. Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 2 Detalii / alte precizări: . Astept +1 de la toti! 2
AkiLzoW Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Numele meu în clan: AkiLzoW Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: Multumesc !
ClauDe Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Numele meu în clan: Gianni Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: Multumesc. Numele meu în clan: Gianni Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 7 Detalii / alte precizări: Multumesc.
adrian_dan Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Numele meu în clan: @DRIAN Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: NR #7 Detalii / alte precizări: Multumesc. Edited April 12, 2016 by adrian_dan
DraQ3U Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Numele meu in clan: ZorkeN. Doresc (Semnatura/ Avatar):Avatar Doresc o creatie personala cu modelul numarul: 1 Detalii / alte precizări: Multumesc Frumos! Edited April 12, 2016 by ZorkeN. 1
DraQ3U Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Numele meu în clan:ZorkeN. Doresc (Semnatură / Avatar):Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul:7 Detalii / alte precizări:Multumesc.
RYANjke Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Numele meu în clan: AkiLzoW Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: Multumesc ! Numele meu în clan: Gianni Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 1 Detalii / alte precizări: Multumesc. Numele meu în clan: Gianni Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 7 Detalii / alte precizări: Multumesc. Numele meu în clan: @DRIAN Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: NR #7 Detalii / alte precizări: Multumesc. Numele meu in clan: ZorkeN. Doresc (Semnatura/ Avatar):Avatar Doresc o creatie personala cu modelul numarul: 1 Detalii / alte precizări: Multumesc Frumos! Numele meu în clan:ZorkeN. Doresc (Semnatură / Avatar):Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul:7 Detalii / alte precizări:Multumesc. Astept +1 de la toti. 1
shasicata Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Numele meu în clan: SJFS Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 6 Detalii / alte precizări: Daca ati putea, sa scrieti SJFS cu o alta culoare, mai aprinsa. Multumesc.
STORCK Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Numele meu în clan: SJFS Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 6 Detalii / alte precizări: Daca ati putea, sa scrieti SJFS cu o alta culoare, mai aprinsa. Multumesc. Poftim: Astept +1! ^_^ 1
Westside Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Numele meu în clan: WAKiNG Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 9 Detalii / alte precizări: As dori sa scrie 'Tester of Las Venturas Police Departament' Numele meu în clan: WAKiNG Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 6 Detalii / alte precizări: Multumesc anticipat.
STORCK Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Numele meu în clan: WAKiNG Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 9 Detalii / alte precizări: As dori sa scrie 'Tester of Las Venturas Police Departament' Numele meu în clan: WAKiNG Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 6 Detalii / alte precizări: Multumesc anticipat. Poftim: Astept +1! ^_^ 2
Recommended Posts