TysoNN RETIRED Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Numele meu în clan: TysoNN Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 8 si 15. Detalii / alte precizări: La avatarul cu nr 15 as vrea sa fie cerculetul albastru sau verde daca se poate. Multumesc.
sebic Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Numele meu în clan: SebikS Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 30 Detalii / alte precizări: SebikS - Member of Grove Street
RYANjke Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Numele meu în clan: TysoNN Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 8 si 15. Detalii / alte precizări: La avatarul cu nr 15 as vrea sa fie cerculetul albastru sau verde daca se poate. Multumesc.
WuT Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 (edited) Numele meu în clan: KenTHD Doresc (Semnatură / Avatar): As dori ambele dacă se poate. Doresc o creație personală cu modelul numărul: Avatarul cu numărul 19 si semnatura cu numărul 30. Detalii / alte precizări: Multumesc, si dacă se poate ca la semnătura 30 in loc de *member* să fie scris Tester. Edited November 17, 2015 by Republican KenTHD
Dovvn Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Numele meu în clan: DeYReX Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: nr. 12 si daca nu se poate nr 1. Detalii / alte precizări: Daca se poate in loc de culoarea verde sa fie culoarea rosie.
AndreiStanciu Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Numele meu în clan: HulK Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: Nr.13 Detalii / alte precizări: Nimic.
TysoNN RETIRED Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Numele meu în clan: TysoNN Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 15 Detalii / alte precizări: Daca se poate sa fie totul cu albastru sau verde in loc de galben. Multumesc.
Guest W1sheD Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Numele meu in clan: W1sheD Doresc (Semnatura / Avatar): Avatar Doresc o creatie personala cu modelul numarul: #19 Detalii / alte precizari: Sa fie 150x300 Mersi.
STORCK Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 (edited) Numele meu în clan: SebikS Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 30 Detalii / alte precizări: SebikS - Member of Grove Street Numele meu în clan: KenTHD Doresc (Semnatură / Avatar): As dori ambele dacă se poate. Doresc o creație personală cu modelul numărul: Avatarul cu numărul 19 si semnatura cu numărul 30. Detalii / alte precizări: Multumesc, si dacă se poate ca la semnătura 30 in loc de *member* să fie scris Tester. Numele meu în clan: DeYReX Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: nr. 12 si daca nu se poate nr 1. Detalii / alte precizări: Daca se poate in loc de culoarea verde sa fie culoarea rosie. Numele meu în clan: HulK Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: Nr.13 Detalii / alte precizări: Nimic. Numele meu în clan: TysoNN Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 15 Detalii / alte precizări: Daca se poate sa fie totul cu albastru sau verde in loc de galben. Multumesc. Numele meu in clan: W1sheD Doresc (Semnatura / Avatar): Avatar Doresc o creatie personala cu modelul numarul: #19 Detalii / alte precizari: Sa fie 150x300 Mersi. Edited November 19, 2015 by .ZMENTA. 1
FortaDamage1 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Numele meu în clan: Damage. Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: Avatarul numarul 5. Detalii / alte precizări: Numele meu este cu " . " ,iar eu vreau fara in avatar. Multumesc.
laujesus Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Numele meu în clan:laujesus Doresc (Semnatură / Avatar):Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul:17 Detalii / alte precizări:Multumesc :)
STORCK Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Numele meu în clan:laujesus Doresc (Semnatură / Avatar):Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul:17 Detalii / alte precizări:Multumesc :)
vaLywww Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 (edited) Numele meu în clan: Teodor Doresc (Semnatură / Avatar): Doresc semnatura si avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: Semnatura cu numarul 30 si avatarul cu numarul 19. Detalii / alte precizări: Mersi! ( si daca se poate la semnatura sa fie umbra verde) Edited November 19, 2015 by Republican Teodor
WuT Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Numele meu în clan: KenTHD Doresc (Semnatură / Avatar): Ambele dacă se poate. Doresc o creație personală cu modelul numărul: 6 si 26. Detalii / alte precizări: Multumesc anticipat.
TomitaDinRahova Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 (edited) Numele meu în clan: Tomita Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 32 Detalii / alte precizări: SA fie Member of Los Vagos and Helper cu efecte speciale daca se poate, adica sa arate frumos. Edited November 20, 2015 by Republican Tomita
GabrielShaarawy Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Numele meu în clan:GabrielShaarawy Doresc (Semnatură / Avatar):Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: Nr 12 Detalii / alte precizări:Multumesc ! Numele meu în clan:Gabrielshaarawy Doresc (Semnatură / Avatar):Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: Nr 30 Detalii / alte precizări:Sa fie Member of Federal Bureau of investigation in loc de lvpd ! .Multumesc din nou !
RYANjke Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Numele meu în clan: Tomita Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 32 Detalii / alte precizări: SA fie Member of Los Vagos and Helper cu efecte speciale daca se poate, adica sa arate frumos.
STORCK Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Numele meu în clan: Teodor Doresc (Semnatură / Avatar): Doresc semnatura si avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: Semnatura cu numarul 30 si avatarul cu numarul 19. Detalii / alte precizări: Mersi! ( si daca se poate la semnatura sa fie umbra verde) Numele meu în clan:GabrielShaarawy Doresc (Semnatură / Avatar):Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: Nr 12 Detalii / alte precizări:Multumesc ! Iti fac maine, e foarte mult de lucru la ce nume ai :)) Numele meu în clan:Gabrielshaarawy Doresc (Semnatură / Avatar):Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: Nr 30 Detalii / alte precizări:Sa fie Member of Federal Bureau of investigation in loc de lvpd ! .Multumesc din nou !
RazZz. Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 (edited) RyanCS1 - 1 lucrare x 5p = 5 puncte ZMENTA - 12 lucrari x 5p = 60 puncte Cei care nu ati primit raspunsurile la cereri, puteti sa le refaceti luni la redeschiderea topicului. Edited November 21, 2015 by Allonzo
Gabriel Ghiun Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Numele meu în clan: Gabbe Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 28 Detalii / alte precizări: -
FortaDamage1 Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 (edited) Numele meu în clan: Damage. Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: Numarul 12 sau numarul 15 sau numarul 19 sau numarul 5 care se poate. Detalii / alte precizări: Multumesc. Edited November 23, 2015 by Damagge.
sebic Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Numele meu în clan: sebiks Doresc (Semnatură / Avatar): semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul:29 Detalii / alte precizări: scris: SebikS
manu13 Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Numele meu în clan: Manul Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 32 Detalii / alte precizări: Manul / Member of National Guard (cu un albastru care sa se vada).
STORCK Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Numele meu în clan: Damage. Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: Numarul 12 sau numarul 15 sau numarul 19 sau numarul 5 care se poate. Detalii / alte precizări: Multumesc. Numele meu în clan: sebiks Doresc (Semnatură / Avatar): semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul:29 Detalii / alte precizări: scris: SebikS
RYANjke Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Numele meu în clan: Manul Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 32 Detalii / alte precizări: Manul / Member of National Guard (cu un albastru care sa se vada). ------------------------------------------------------------------------- Daca nu e ok, pm si imi spui ce vrei sa fie modificat.
Recommended Posts