Cioco Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Numele meu în clan: ZephyR Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: #30. Detalii / alte precizări: Multumesc.
easyw0w Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Numele meu în clan: easyw0w Doresc (Semnatură / Avatar): Semnătură Doresc o creație personală cu modelul numărul: #29 Detalii / alte precizări: am observat că nu se uită nimeni la precizări, deci după bunul vostru plac.
Webster Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Numele meu în clan: Webster Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #15 Detalii / alte precizări: -
RYANjke Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Numele meu în clan: W1sheD Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: #32 Detalii / alte precizări: Sa fie cu skinul de rank 2. Si daca poti cu un efect de scanteie. Multumesc. -----------------------------------------------
STORCK Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Numele meu în clan:laujesus Doresc (Semnatură / Avatar):Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: Nr 30 Detalii / alte precizări:TEXT:Member of Federal Bureau of Investigation, SKIN ID 165 Numele meu în clan: ZephyR Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura. Doresc o creație personală cu modelul numărul: #30. Detalii / alte precizări: Multumesc. Numele meu în clan: easyw0w Doresc (Semnatură / Avatar): Semnătură Doresc o creație personală cu modelul numărul: #29 Detalii / alte precizări: am observat că nu se uită nimeni la precizări, deci după bunul vostru plac. Numele meu în clan: Webster Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #15 Detalii / alte precizări: - Vreau sa mentionez ceva. Cum bine stiti si voi nu mai facem puncte din creatiile pe care le facem pentru voi, recomand sa da-ti +1 celor care le cereti creatii, bineinteles daca le fac. Deoarece altii stau si 30 de minute pe o creatie si sa nu primeasca absolut nimica in schimbu munci depuse de ei e putin jenant/penibil. Multumesc pentru intelegere ! Edited December 7, 2015 by Gronks 5
hammy. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Numele meu în clan: Trebel Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #15 Detalii / alte precizări: Iti dau un +1 acum si inca unul cand termini creatie (ziua urmatoarea, cand mai pot da).
STORCK Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Numele meu în clan: Trebel Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #15 Detalii / alte precizări: Iti dau un +1 acum si inca unul cand termini creatie (ziua urmatoarea, cand mai pot da). 1
NoName.. Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Numele meu în clan: NoName. Doresc (Semnatură / Avatar): semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 30 Detalii / alte precizări: -
STORCK Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Numele meu în clan: NoName. Doresc (Semnatură / Avatar): semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 30 Detalii / alte precizări: - Daca-ti plac poti sa dai +1 ;) 1
RYANjke Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Numele meu în clan: Ryan. Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 12 Detalii / alte precizări: In loc de Young Republicans poti pune Co-Lider Taxi LS si sa fie de culoare galbena alea, ceva gen cum are soryn. Voi tine avatarul tau pana imi voi face eu unul.
Guest W1sheD Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Numele meu în clan: W1sheD Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: #32 Detalii / alte precizări: Sa fie cu skinul de rank 3 si sa scrie Tester and Member of News Reporters. Multumesc mult.
RYANjke Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Numele meu în clan: W1sheD Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: #32 Detalii / alte precizări: Sa fie cu skinul de rank 3 si sa scrie Tester and Member of News Reporters. Multumesc mult.
STORCK Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Numele meu în clan: Ryan. Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: 12 Detalii / alte precizări: In loc de Young Republicans poti pune Co-Lider Taxi LS si sa fie de culoare galbena alea, ceva gen cum are soryn. Voi tine avatarul tau pana imi voi face eu unul. 1
Rayner Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Numele meu în clan: Rayner Doresc (Semnatură / Avatar): Semnătură şi avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: Semnătură: #32 şi avatar #1. Detalii / alte precizări: La semnătura #32 să fie skin-ul acesta: http://i.imgur.com/6F74bZi.pngşi cu textul: Tester of National Guard
Bubi Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Numele meu în clan: Catalin Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 30 Detalii / alte precizări: Sa fie ca si aceasta, doar cu skinul pe care il am eu in FBI si sa scrie ''Catalin sus si jos Member of FBI and Helper''.
STORCK Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Numele meu în clan: Catalin Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: 30 Detalii / alte precizări: Sa fie ca si aceasta, doar cu skinul pe care il am eu in FBI si sa scrie ''Catalin sus si jos Member of FBI and Helper''. Poftim ;)
RYANjke Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Numele meu în clan: Rayner Doresc (Semnatură / Avatar): Semnătură şi avatar. Doresc o creație personală cu modelul numărul: Semnătură: #32 şi avatar #1. Detalii / alte precizări: La semnătura #32 să fie skin-ul acesta: http://i.imgur.com/6F74bZi.pngşi cu textul: Tester of National Guard 1
bgz Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Numele meu în clan: COSMiN Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: #32 Detalii / alte precizări: Skin-ul sa fie cel de lider/co-lider, adica ID 266. Text: Co-lider of Las Venturas Police Department & Helper, vezi tu cum da mai bine, daca arata urat poti sa scrii si prescurat, LVPD. Edited December 21, 2015 by COSMiN .
Fiasco Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Numele meu în clan: Fiasco Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: # 14 Detalii / alte precizări: Mulţumesc
RYANjke Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Numele meu în clan: COSMiN Doresc (Semnatură / Avatar): Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: #32 Detalii / alte precizări: Skin-ul sa fie cel de lider/co-lider, adica ID 266. Text: Co-lider of Las Venturas Police Department & Helper, vezi tu cum da mai bine, daca arata urat poti sa scrii si prescurat, LVPD. 1
Neverr Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Numele meu în clan: Neverr Doresc (Semnatură / Avatar): Avatar Doresc o creație personală cu modelul numărul: #4 Detalii / alte precizări: Nimic, sa fie l-a fel ca cea de l-a .
laujesus Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 (edited) Numele meu în clan:laujesus Doresc (Semnatură / Avatar):Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: Nr 32 Detalii / alte precizări:TEXT:Responsabil & Tester Las Venturas Paramedic Department, culoarea sa fie rosie, SKIN ID 279 Edited January 7, 2016 by Republican laujesus
IosifStalin Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 (edited) / Edited January 8, 2016 by IosifStalin
RYANjke Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Numele meu în clan:laujesus Doresc (Semnatură / Avatar):Semnatura Doresc o creație personală cu modelul numărul: Nr 32 Detalii / alte precizări:TEXT:Responsabil & Tester Las Venturas Paramedic Department, culoarea sa fie rosie, SKIN ID 279
Iulian Iuly Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Numele meu in clan: SaN.MeroN Doresc o creatie personala cu modelul: 1.
Recommended Posts