Jump to content

AOTW #1  

76 members have voted

1. 1. Votează lucrarea preferată

Recommended Posts

Posted (edited)

Tema: Maşini.

Timp de votare: Joi (20/08/2015 ; 20:25) - Sâmbătă (22/08/2015 ; 19:00).

Afişare rezulate: Duminică (23/08/2015).

#17cYyolQ.png        #2SxltPIv.png        #3tOJIz2b.png        #4f5DJrNE.png

#59zfz6GT.jpg        #6dIs9lU.png        #7m5RuQDl.png        #8N80chrQ.jpg

#9HtmYMPr.png        #10YY8aRLw.png        #11q1fZ6OU.png        #12PsQnZhz.png

• Trebuie să votaţi pe bună dreptate şi să nu votaţi pe vreun prieten sau celor care vă cer asta.
  • Nu aveţi voie să votaţi dacă nu aveţi minim 100 de post-uri. Regula se suspendă dacă membrul respectiv are o activitate mare la categoria Design.
  • Dacă cineva vă spune să-i votaţi lucrarea lui, faceţi un print şi o trimiteţi organizatorului. Cel care a cerut votul va primi suspend la toată categoria Design iar cel care mi-a arătat dovada va primi o sumă de bani in joc.
Edited by Apex.
  • Upvote 2
Posted

Votez creatia numaru 5 deoarece:

-> Este facuta la o marime potrivita

-> A stiut sa o redimensioneze ( fata de toate celelalte )

-> Are efecte ce se potrivesc, care nu iti sar in ochi.

-> Textul este unul bun, iar brush-ul aplicat sub text este foarte placut, sa nu mai spunem despre Pattern-ul cel care i s-a scazut opacity cat sa nu sara foarte tare in ochi

• Upvote 1
Posted

Votez lucrarea 12, deoarece:

- Imi place foarte mult masina pe care a folosit-o.

- Pozitia masinii este una destul de ok.

- Imi place claritatea si luminozitatea lucrarii.

Posted

Vote 4, simplitate.

Data viitoare stabileşte o singură dimenisiune, designer inapt.

de ce aş stabili o singură dimensiune, fiecare le face cum vrea. dacă eu vreau să fie aşa, aşa va fi. nu mă faci tu inapt că nu ştiu ce, ai grijă.

Posted (edited)

Din punct de vedere eu voi vota NR. 7. Este una dintre cele mai bune creati facute in acest AOTW.

Edited by KoreyGFX
Posted

Votez lucrarea cu numarul 5 pentru ca:

- este redimensionata cum trebuie.

- efecte placute la ochi.

- text foarte bine ales, culoare.

- acel brush din spatele text-ului arata foarte bine

- chiar si pattern-ul pus, este unul foarte bun ales.

Merita sa câstige.

Posted (edited)

Chiar daca particip, am zis sa votez si eu. Votez cu V9 pentru creativitate.Poate o sa ma acuzati ca ma votez singur. Dar nu e asa. Apex. poate confirma ca v9 nu e lucrarea mea, daca apar neplaceri. Nu scrie in regulament ca nu am voie sa votez pe altcineva.Cine a facut v9 are respectul meu. A da. Si daca castiga 7 ma dau cu capul de masa pentru ca lucrarea are nici pe departe nu e cea mai buna.

Edited by Skellter
Posted

Concursul a luat sfârşit.

Voi verifica voturile să fie totul în regulă şi mâine se vor afişa rezultatele.

Posted (edited)

Votul lui @@Carutasul3D de la lucrarea 3 este anulat din cauza posturilor insuficiente. Aceasta are 1 vot, acum.

Voturile lui @, @ şi @@alexandru301 de la lucrarea 7 sunt anulate din cauza posturilor insuficiente. Aceasta are 14 voturi, acum.

Lucrarea 7 este descalificată iar @@Nugetzz nu mai are voie să participe la 5 ediţii datorită frăudarii voturilor.

Voturile lui @, @@Liar2 şi @ de la lucrarea 9 sunt anulate din cauza posturilor insuficiente. Aceasta are 10 voturi, acum.

Edited by Apex.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp