S P I K E Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Salut, am o problema, la war cand dau cu m4 si fac stanga dreapta, se misca putin de tot sacadat, aveti vreo idee, vreun program ceva care poate rezolva problema? Cel al lui justinian e bun cu axa OX? Ofer +2 Quote
Mitzyx KLS Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Chestia asta stiam ca se intampla doar cand esti pe sandboxie si te-ai conectat cu cheat-engine, ciudata problema. Quote
DJ Twill Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) . Edited August 22, 2015 by AIM.Chleka7 Quote
S P I K E Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Chestia asta stiam ca se intampla doar cand esti pe sandboxie si te-ai conectat cu cheat-engine, ciudata problema. Nu are nicio treaba lagul cu ce zici tu. Quote
Makaveli[] Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Nu are nicio treaba lagul cu ce zici tu. Hmm... Din cate stiu acele injectabile .exe / .dll sunt interzise pentru mafioti, http://forum.bugged.ro/topic/81-regulamentul-serverului-server-rules/ Ce componente ai la pc? Quote
S P I K E Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Hmm... Din cate stiu acele injectabile .exe / .dll sunt interzise pentru mafioti, http://forum.bugged.ro/topic/81-regulamentul-serverului-server-rules/ Ce componente ai la pc? .exe nu cred ca usnt interzise, restu da. Quote
Makaveli[] Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) .exe nu cred ca usnt interzise, restu da. Nu aveti voie sa folositi moduri ASI/CLEO, mod-uri ce-s injectate in joc (.dll, .exe etc), moduri ce modifica animatiile (ped.ipf, python). Folosirea de moduri interzise este sanctionata cu ban 7 zile. Folosirea recenta a programelor ce au scopul de a ajuta la modificarea jocului (cheat engine, game editor etc) sau stergerea urmelor programelor executate recent va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 7 zile. Edited August 22, 2015 by Wallace Quote
KingApple. Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) wn Edited August 22, 2015 by KingApple. Quote
S P I K E Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Nu aveti voie sa folositi moduri ASI/CLEO, mod-uri ce-s injectate in joc (.dll, .exe etc), moduri ce modifica animatiile (ped.ipf, python). Folosirea de moduri interzise este sanctionata cu ban 7 zile. Folosirea recenta a programelor ce au scopul de a ajuta la modificarea jocului (cheat engine, game editor etc) sau stergerea urmelor programelor executate recent va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 7 zile. am vazut multi ce folosesc modul lui justinian, nu au luat ban niciodata pt asta Quote
Massive Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Iti iei alt pc. Sau pui setarile pe low sau iei alt pc. Quote
Skiper GREEN Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Iti iei alt pc. Sau pui setarile pe low sau iei alt pc. Quote
Recommended Posts