Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

09/12/2013 / 24:58

UNINVITE:
- DM(Deathmatch / DB(Drive-by) .
- Licenta data fara test sau sub level-ul minim.

Rank: 
-Rank 2 - Se acorda dupa 2 rapoarte de activitate si 14 zile in factiune.
-Rank 4 - Se acorda dupa 4 rapoarte de activitate si 35+ zile in factiune.
-Rank 5 - Se acorda dupa 6 rapoarte de activitate si 56+ zile in factiune.

FACTION WARN:
-Pentru orice gluma proasta care contine jigniri,sau limbaj obscen
- Absenta la sedinta fara invoire.
- Lispa raport/incomplet.

Salarii:
-Rank 1 --> 250.000
-Rank 2-5 --> 300.000

Amenzi:
- 2x greseli /givegun(1.000.000)

Asist si sistemul de punctare a fost scos , s-a revenit la vechiul sistem cu " numar de licente".

Scoasa amenda pentru lipsa raport (1.000.000$) acum se va sanctiona direct cu FW.

Update la lista cu responsabilitati.

Numar de licente date pe raport marite

Rank 1: 45 (Licente).

Rank 2-5: 60 (Licente)

Edited by Jeleu..
  • Upvote 2
Posted (edited)

10/12/2013

Carity Quest a fost marit.

SUME CE TREBUIE DEPUSE IN FUNCTIE DE RANK:
Rank 1 - 770.000$
Rank 2 - 770.000$
Rank 3 - 780.000$
Rank 4 - 790.000$
Rank 5 - 800.000$
Rank 6/7 - Nu e nevoie sa depuna.

A fost adaugat un topic Events School Instructors, de acea am si marit CQ, deoarece premiu eventului este sponsorizat CQ.
Edited by Jeleu..
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

In data de 20.12.2013 au avut loc schimbarei in legatura cu conducerea factiunii.

In data de 21.12.2013 au avut loc schimbari majore:

1) Am schimbat preturile la Charity Quest: 

2) Modelul de aplicatie a fost putin schimbat :

3) Update "Lista celor responsabili"

4) Regulament intern :  - Am modificat pretul amenzilor

- Am schimbat putin skinurile in functie de rank

-  Abuz de /startlesson se pedepseste cu /uninvite

5) Membrii rank 5+ pot acorda amenzi membrilor cu rank inferior.

6) Am creat un topic nou "Assisturi", aici se vor posta assisturile, ( nu este terminat )

7) Am schimbat modelul postare la Blacklist si am adaugat inca un model prin care doresti sa scoti pe cineva de pe Blacklist.

8) Mici modificari la "Raportul de activitate"

9) @ se va ocupa de topicul " Test logs"

10) Am creat un nou topic "Cereri rank-up" 

11) Am creat un nou topic "Sedinta saptamanala" -

12) Topicul "Events" si "Instructorul saptamanii" sunt inchise momentan, ma voi gandi la un nou sistem.

EDIT : Cei din HALL OF FAME primesc licente gratuite si fara teste.

EDIT 2 : Daca acordati licente sub levelul minim primit amenda $750.000 iar la a 2-a abatere primiti FW.

Edited by RIPZOR
  • Upvote 1
Posted (edited)

25/12/2013

-  Pana la ora 23:59 licentele vor fi gratuite dar si fara teste.

-  Pana la ora 23:59 membrii School Instructors au permisunea de a purta skinul de rank 6/7 ( ofera un  spirit potrivit acestei perioade, recomanda folosirea comenzii /santahat 2, se potriveste cu acest skin.)

-  Raportul din aceasta sapt. va fi injumatatit ( 20 licente - rank 1 si 25 licente rank2 ATENTIE in acest  raport nu se includ licenetele date gratis si fara teste de pe data de 25.12.2013) Cine nu face raport nu  va fi sanctionat insa nu va primi nici rank up.

-  Pentru a oferi inca o mica bucurie membrilor, plataCharity Quest nu va fi necesara.

EDIT : - pana vineri ( 27.12.2013) la ora 23:59 licentele vor fi la jumatate de pret.

CRACIUN FERICIT TUTUROR.

Edited by RIPZOR
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

09/01/2014

EDIT: Regula 34 a fost reformulata.

Edited by RIPZOR
Posted

13/1/2014

- Am marit pretul licentelor.
- Am schimbat modelul de /ad.
- Testul pentru licenta gun a fost refacut. ( Un mic tutorial
AICI )

- Am marit Charity Quest. http://forum.bugged.ro/topic/22691-school-instructors-charity-quest-off/?p=208151

- Am micsorat raportul.  http://forum.bugged.ro/topic/42106-school-instructors-raport-de-activitate-off/?p=387487

Posted (edited)

16/01/2014

- Am deschis Charity Quest.
- Am deschis aplicatiile.
- Un membru School Instructors este obligat sa anunte pe /f cand a luat maverick, in caz contrar amenda $500.000
- Membrii de rank 5 au obligatia da a da' minim 5 anunturi pe saptamana.
- Folosirea comenzilor de genul /admins, /helpers, /houses etc. cu scopul de a "curata" chat-ul dupa sau in timpul unui test va fi aspra sanctionata (FW sau /uninvite).

- In caz ca un responsabil va cere testul sunteti obligati sa faceti ss la TOT chat-ul.
- Am adaugat un link, pentru membrii care au TW, cu motivul acestuia.

- Am adaugat testerii la "Lista celor responsabili" + update.

- Update Black-list.

Edited by RIPZOR
  • 2 weeks later...
Posted

27/01/2014

- Am deschis / inchis Charity Quest.
- "Lista celor responsabili" a suferit modificari majore.  http://forum.bugged.ro/topic/24804-school-instructors-lista-celor-responsabili/?p=225611
- Testerii trebuie sa numeroteze testele: http://forum.bugged.ro/topic/40032-school-instructors-teste-acordate/?p=354577   Exemplu:

"Nick-ul tau: RIPZOR
Nick-ul celui testat: SkyRemZ
Testul cu nr: 1
Greseli facute de catre cel testat (x/3): 0/3
Poze cu greselile facute:- 
Verdictul (admis/respins): Admis
A primit invite? (Da/Nu) : Da.
"

- Responsabilii cu verificarea testelor au obligatia de a numerota ficare test cerut exemplu:

"Aprobat. Vei primi totusi 1 TW pentru ca nu ai /pagesize 20.

Nr testului cerut: 4"

- Am marit raportul de activitate.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

[update:9 / 14.02.2014]

- pe [/in] se vor discuta doar chestii legate de factiune.
- topicul "assisturi" a fost sters, acestea vor fi postate in acelas topic cu raportul.
- raport micsorat.
- testul pentru licenta gun: parantezele au fost inlocuite cu ".", va fi mai usor cand folosesti key binder.
- membrii SI LV pot posta in topicul "Discutii generale" de la SI SF si invers.
- Daca aveti o problema cu un coleg din SI SF trimiteti un PM liderului.
- Blacklist: - intre orele 16-17 vor fi adaugati noi jucatori
- membrii SI SF vor posta in topicul Blacklist SI LV.

[update: 9.5 / 16.02.2014]

- membrii de rank 5 pot cere sanctionarea unui membri in lipsa liderului / co-liderului, mai multe detalii AICI

Edited by RIPZOR
  • Upvote 2
  • 2 weeks later...
Posted

[update 10 / 25.02.2014]

- update "Lista celor responsabili".

- modelul aplicatie a fost schimbat.

- a fost adaugat un nou topic numit "Prime"

• 2 weeks later...
Posted (edited)

[update 11 / 05.03.2014]

- membrii School Instructors nu au voie sa ofere licente in schimbul unui serviciu / bun. ( "daca imi esti sofer personala o ora iti dau licenta gun" | " Imi dai NRG-ul de la rent si iti dau licenta fly )
- membrii de rank 1 ce nu posteaza raportul vor primi uninvite, indiferent de vechime ( este decizia liderului daca primeste doar FW )
- adaugat un tutorial numit "Ce sa faci cand ti se cere testul."
- membrii care cer rank-up pot fi sanctionati si cu amenda in valoare de $1.000.000.
- membrii care folosesc CAPS-LOCK in mod excesiv pe /f sau /in sunt sanctionati cu amenda in valoare de $1.000.000
- o cerere pentru rank-up se face o data la 3 zile, in caz contrar amenda $1.000.000
- adaugat un nou sistem pentru Blacklist.
- orice membru poate plasa anunturi prin care promoveaza factiunea, acestea pot fi adaugate la raport.
- Ad-urile intre orele 23:00 si 10:00 nu sunt luate in calcul. (incepand din data de 09.03.2014)
- membrii de rank 5 ce plaseaza doar 4, 5 sau 6 anunturi sunt sanctionati cu amenda in valoare de $1.000.000 
- adaugat un topic intitulat "Intrebari / nelamuriri"

Edited by RIPZOR
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

[update 12 / 16.03.2014]

- adaugat test pentru licenta gun in limba engleza.

Hi, I'm X, your instructor.
Please type the command /showlicenses X, i need to verify your licences.
I'll explain you a few things that you need to know to pass the test.
Please pay now 200k. Your moneys will not be returned in case you change your mind.
For every mistake that you make, you'll pay 50k more.

Let's start with informations:
1. DM is when you kill someone without a reason and you get jail+ gun licence suspended.
2. You cand make DM just on cops.
3. You can't abuse of c-bug or deagle on H bugs.

Okay, let's start the test:
1.What is DM and how it is punished.
a.When you kill, and you get jail+ gun licence suspended.
b.When you commit a crime and you are Banned.
c.Fight to the death and you get WARN.

2.Whom can you do DM on?
a.On everyone. b.On civilians. c.On cops.

3.When can you abuse of c-bug and deagle on H bug?
a.anytime. b.only when you atack cops. c.never.

Shoot all the bullets in .. (the car, the tree, etc.)

- amenzi marite.

- cei ce ofera licente jucatorilor care nu au level-ul minim primesc direct FW, inainte se primea amenda la prima abatere si FW la a 2-a.

Edited by RIPZOR
  • Upvote 1
  • 1 month later...
Posted (edited)

[update 13 / 16.04.2014]

- Membrii de rank 5 sunt nevoiti sa acorde minim 5 licente pe langa cele 7 anunturi obligatorii
- Modelul pentru "Invoiri" a fost schimbat.
- Adaugatu un model separat penru cei ce doresc invoire doar la sedinta.
- Cei din School Instructors SF se vor ocupa de Blacklist, momentan.
- Amenzi marite.
- Daca un responsabil va cere testul fly / boat sunteti obligat sa prezentati dovada cu acea fraza "Examenul a inceput! Acest vehicul poate fi condus de oricine." in caz contrat FW.
- Cei ce dau licente cu teste "prea usoare" gen "du-te pe o cladire si apoi aterizeaza pe aeroport" pot primi FW / AV sau TW, liderul / responsabilul decide.
- Corectate unele greseli gramaticale / de exprimare.

- Modelul din topicul "Teste acordate"  a fost modificat.

- Cei ce "dau / primesc mita" primesc FW / amenda / AV in functie de gravitate.

Edited by RIPZOR
  • 1 month later...
Posted (edited)

[update 14 / 08.07.2014]

- regulament refacut: adaugate cateva reguli noi, scoase cateva reguli inutile.

- testul pentru licenta gun putin modificat.

- nu mai sunt sanctiuni exact "pentru acordare licenta fara test primesti FW" se poate primi si uninvite, liderul decide.

- amenzile nu au un pret fix, pot varia in functie de vechimea membrului/ alte sanctiuni etc.

- daca acorzi licenta unui jucator de pe Blacklist poti primi amenda 2kk sau 3x suma pe care o avea de platit (liderul decide)

- Charity Quest va face parte din raportul de activitate -> http://forum.bugged.ro/topic/42106-school-instructors-raport-de-activitate-off/?p=387487

- adaugate cateva raspunsuri la unele intrebari care erau puse des pe [/f] (Raport de activitate -> prima pagina)

Edited by RIPZOR
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

[update 15 / 28.07.2014]

- modificat modelul in topicicul "cereri rank-up"

- Lista celor responsabili: - adaugati noi responsabili.

- sterse toate categoriile cu exceptia urmatoarelor: "Teste acordate/ Teste verificate"

- adaugata o lista cu membrii factiunii si ce responsabilitati au acestia.

- cand se vor acorda salariile nu se va mai posta fiecare link de la test.

- unii testeri si unii responsabili cu verificarea testelor au primit level-up la sectiunea respectiva.

- regulamentul a fost colorat din nou, nu mai sunt folosite 14 culori, acum sunt 5-6. Ar trebui sa fie mai usor de citit.

- in regulamentul intern imaginile de la skinurile pentru fete nu functionau, au fost reparate.

- a fost adaugata o regula noua: "Cei ce se adreseaza cu "hai ba mai repede/ unde dracu esti ca nu te vad" clientilor sau chiar membrilor vor fi sanctionati"

- aranjarea unor topicuri: PIN pentru topicurilor importante si UNPIN celor care nu sunt prea folosite.

- adaugata prima pentru cele mai multe ad-uri plasate.

Edited by RIPZOR
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

[update 16/ 23.08.2014]

-Adminii vor posta doar Charity Quest (in topicul "Discutii importante" sau "Raport de activitate") dupa modelul urmator:

Nickname: 

Suma depusa: 

Dovada: 

Alte precizari: 

-Adaugate 3 reguli:

- Nu aveti voie sa veniti la sedinta cu wanted, va puteti preda/ puteti cere free, cei care sunt la jail sau fug de cops in timpul sedintei sunt sanctionati.

- In timpul testelor (pentru licenta) instructorii sunt rugati sa aibe [/turn off] sau [/turn off calls].

- Daca nu dati licente sunteti rugati sa tineti [/turn off] sau [/turn off calls], nu lasati [/turn on] pentru a da clientul altui instructor, e aiurea ca un client sa fie "plimbat" de la un instructor la altul.

-Cei care sunt on pe server si nu vin la sedinta (indiferent daca au facut invoire sau nu) sunt sanctionati cu amenda $5.000.000

-Cei care intarzie la sedinta vor primi amenda $2.000.000.

-Cei absenti la sedinta vor primi amenda $3.000.000.

-Ce care trebuie sa primeasca rank joi/ vineri/ sambata vor primi duminica la sedinta (uneori se poate primi cu cateva zile inainte de sedinta).

-La invoirile pentru sedinta nu va raspunde nimeni.

-Cei responsabili cu verificarea testelor sunt obligati sa posteze la "Discutii importante" in caz ca un membru trebuie sa primeasca TW.

-Testerii sunt obligati sa depuna un raport intreg, nu doar 50% cum era inainte, in schimb pot posta doar 50% din Charity Quest.

Edited by RIPZOR
  • Upvote 2
  • 1 month later...
Posted (edited)

[update 17/ 02.10.2014]

- Membrii de rank 5 vor da doar 5 ad-uri pe saptamana, asta nu inseamna ca puteti juca 10 minute pe zi, incercati sa mergeti cu membrii noi la teste.
- Rank-urile se pot primi dupa o saptamana, uneori se pote primi dupa 2-3 saptamani in functie de activitate/ comportanemt.
- Liderul/ co-lider nu pot primi prima pentru cele mai multe ore, in astfel de cazuri membrul de pe locul 2 va primi banii.
- Cei care primesc amenda sunt nevoiti sa posteze un topicul sanctiuni dupa modelul de pe prima pagina.
- Adaugata o locatie unde membrii isi pot parca masinile personale, cei care isi parcheaza masinile aiurea vor primi amenda/ FW.
- Cateva schimbari in topicul "Sanctiuni".
- Sedinta va avea loc in fiecare saptamana la ora 15:00 (duminica) daca se va schimba ora o sa posteze cineva la Discutii importante.
- Adaugata o regula prin care liderul/ co-liderul poate respinge raportul unui membru daca are mai mult de 3 poze puse aiurea.
- Nu se accepta mai mult de 2 invoiri pentru sedinta pe luna sau consecutiv, se pot face exceptii in unele cazuri.
- Sterse 3 topicuri inutile.
- Lista cu orele jucate se va posta inainte de sedinta.
- Salariile se vor primi in felul urmator: rank 1-2: $300.000, rank 3-4: $450.000 rank 5: $600.000. Cei care vin la sfarsitul sedintei/ nu au raport nu vor primi salariu, nici membrii de rank 5 care nu fac peste 7 ore jucate pe saptamana nu primesc.
Edited by RIPZOR
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

[update 18/ 19.10.2014]

- lista celor responsabili reactualizata.

- modificate cateva greseli gramaticale in unele topicuri.

- rank 3 teste verificate trebuie sa ceara permisiunea liderului inainte de a purta skin rank 6/7.

- modelul de la cereri rank-up a fost putin modificat.

- lista cu cei care au TW a fost actualizata, erau 2 membri care nu mai faceau parte din factiune.

- PIN la topicul sanctiuni.

- cateva modificari pe prima pagina in topicul sanctiuni.

- uninvite se primeste dupa 3 zile de inactivitate, nu dupa 2 cum era inainte.

Edited by RIPZOR
  • 1 month later...
Posted

[update 19/ 06.12.2014]

- adaugata regula 38.

- in topicul prime se va pune si link cu dovada transferului.

- unele topicuri nu mai sunt asa colorate in plus am modificat marimea textului, ar trebui sa arata ceva mai bine.

- membrii noi si admini trebuie sa posteze Charity Quest in topciul "Raport de activitate" nu la ghid nici la discutii importante.

- mici modificari in ghid.

- sters topicul "Propuneri si sugestii" nu aducea beneficii prea mari.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cei ce nu vor fi prezenti la sedinta si nu vor avea invoire (de inainte sau la jumatate de ora de la inceperea ei) vor primii FW.

#oldschool

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

-am adaugat noi testeri.

-noi verificatori.

-s-au modificat rank-urile skin-urilor.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

-Raportul de rank 5 a crescut la 15 licente + 7 anunturi.

- Regula noua pentru "responsabilii cu verificarea testelor"(Minim 15  teste cerute pe saptamana)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp