zoinkzbugged Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Nickname: MalumaBBY Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 27/12/2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu, n-am mai facut. Motivul învoirii: Sunt plecat Alte precizări: mersi Quote
Curelea Gabriel Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Nickname:PaNda.BEASTMODE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:pe 27.12 si 29.12. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Niciuna Motivul învoirii:Plec la munte. Alte precizări: Bafta la war. Nickname:pHn[]UNSTOPABLE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:pe 27/12/2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu am mai facut nici o cerere. Motivul învoirii:Plec de acasa la un majorat Alte precizări: Succes. Nickname:DonVitto Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:pe 27/12/2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 3 Motivul învoirii:Plec de acasa. Alte precizări: Succes. Nickname: TabS.DAUPTSOKODOV Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 27.12.2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? nu Motivul învoirii: sunt plecat si nu cred ca ajunt pana la ora 20 Alte precizări - Nickname: MalumaBBY Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 27/12/2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu, n-am mai facut. Motivul învoirii: Sunt plecat Alte precizări: mersi Azi nu au fost war-uri Quote
Mihai DeSe Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Nickname:mih08ay Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:29-12-2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Nu Motivul învoirii:Am fotbal (club sportiv) Alte precizări: Succes Quote
Kedox Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Nickname:donvittoRank:2Data in care vrei sa fii invoit de la war:29-12-2017Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?NuMotivul învoirii:Am fotbal (club sportiv)Alte precizări: Succes Quote
Jack Nebunu Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Nickname: lsMOKEYRank:1Data in care vrei sa fii invoit de la war:29-12-2017Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?NuMotivul învoirii:Nu sunt acasa si ajung maine.Alte precizări: Succes Quote
PaNda_ Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Nickname:PaNda.BEASTMODE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:pe 29.12 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 1 Motivul învoirii:Sunt la munte. Alte precizări: Bafta la war. Quote
Morpheus. Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Nickname:morpheus@dauptmark Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:pe 29.12 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 1 Motivul învoirii:nush daca ajung la wars scz Alte precizări: bft la wars baietii, poate vin la wars nush Quote
SwanGloW Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 (edited) Nickname: ThEOujDi. Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war:pe 29.12 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 2 Motivul învoirii: Sampcac prob. Alte precizări: bft la wars baietii Edited December 29, 2017 by SwanGloW Quote
Alex Mruntu Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Nickname: Sekkarou[]Rank: 2Data in care vrei sa fii invoit de la war: 29.12.2017Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, 3 in luna aceasta.Motivul învoirii: sunt plecat si nu cred ca ajunt pana la ora 20Alte precizări Multumesc si bafta la war! Quote
Zarelele Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 (edited) Nickname: ZareLeLe Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 29.12 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 1 Motivul învoirii: nu merge netu Alte precizări: - Edited December 29, 2017 by ZareLeLe Quote
Mave Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 (edited) Nickname:donvitto Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:29-12-2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Nu Motivul învoirii:Am fotbal (club sportiv) Alte precizări: Succes Nickname: lsMOKEY Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:29-12-2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Nu Motivul învoirii:Nu sunt acasa si ajung maine. Alte precizări: Succes Nickname:PaNda.BEASTMODE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:pe 29.12 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 1 Motivul învoirii:Sunt la munte. Alte precizări: Bafta la war. Nickname: Sekkarou[] Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 29.12.2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, 3 in luna aceasta. Motivul învoirii: sunt plecat si nu cred ca ajunt pana la ora 20 Alte precizări Multumesc si bafta la war! Nickname: ZareLeLe Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 29.12 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 1 Motivul învoirii: nu merge netu Alte precizări: - acceptate Nickname:[email protected] Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:pe 29.12 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 1 Motivul învoirii:nush daca ajung la wars scz Alte precizări: bft la wars baietii, poate vin la wars nush Nickname: ThEOujDi. Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war:pe 29.12 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 2 Motivul învoirii: Sampcac prob. Alte precizări: bft la wars baietii ati fost la war-uri Edited December 29, 2017 by Mave Quote
Kedox Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Nickname:donvittoRank:2Data in care vrei sa fii invoit de la war:03-01-2018Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?NuMotivul învoirii:Am fotbal (club sportiv)Alte precizări: Succes Quote
Mave Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Nickname:donvitto Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:03-01-2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Nu Motivul învoirii:Am fotbal (club sportiv) Alte precizări: Succes acceptata Quote
Laurentiu Bizera Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Nickname: LAWRENTYU Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.01.2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu,nu am mai facut. Motivul învoirii: Am treaba. Alte precizări: Bafta! Quote
Marius Valentin Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Nickname: THELiAR@TancRusesc Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.01.2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu,nu am mai facut. Motivul învoirii: Am treaba. Alte precizări: Bafta! Quote
Alex Mruntu Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Nickname: Sekkarou[]Rank: 2Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.01.2018Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: In luna aceasta nu am facut nici o cerere.Motivul învoirii: Sunt plecat si nu cred ca ajung pana la ora 20:00 la warr-uri.Alte precizări: Bafta! Quote
Mave Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Nickname: LAWRENTYU Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.01.2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu,nu am mai facut. Motivul învoirii: Am treaba. Alte precizări: Bafta! Nickname: [email protected] Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.01.2017 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu,nu am mai facut. Motivul învoirii: Am treaba. Alte precizări: Bafta! <script data-cfasync="false" src="/cdn-cgi/scripts/af2821b0/cloudflare-static/email-decode.min.js"></script> Nickname: Sekkarou[] Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.01.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: In luna aceasta nu am facut nici o cerere. Motivul învoirii: Sunt plecat si nu cred ca ajung pana la ora 20:00 la warr-uri. Alte precizări: Bafta! acceptate Quote
xD.HeLioS Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Nickname: KiWAMY Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:7.1.2018. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu am mai facut. Motivul învoirii: Am o problema persoanla. Alte precizări: Multumesc. Quote
Alex Mruntu Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Nickname: Sekkarou[] Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 07.01.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, am mai facut o cerere in luna aceasta. Motivul învoirii: sunt plecat si nu pot ajunge pana la ora 20:00. Alte precizări: Mulțumesc! Quote
Zarelele Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) retrag Edited January 7, 2018 by ZareLeLe Quote
Mave Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Nickname: KiWAMY Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:7.1.2018. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu am mai facut. Motivul învoirii: Am o problema persoanla. Alte precizări: Multumesc. Nickname: Sekkarou[] Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 07.01.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, am mai facut o cerere in luna aceasta. Motivul învoirii: sunt plecat si nu pot ajunge pana la ora 20:00. Alte precizări: Mulțumesc! acceptate Quote
DreamSHAF Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Nickname: Ionut4 Rank:3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.01.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu am facut. Motivul învoirii: Sunt plecat,si nu am timp sa ajung la 20:00 . Alte precizări: Sanatate si sa luati turfs la war bafta wai mave. Quote
Alex Mruntu Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Nickname: Sekkarou[] Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.01.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, 2 cereri. Motivul învoirii: Sunt plecat si nu pot ajunge la warr-uri. Alte precizări: Mulțumesc! Quote
xD.HeLioS Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Nickname: KiWAMY. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 1.8.2018. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 1 singura. Motivul învoirii: Am probleme cu internetul, nu am internet de 9 ore, va rog sa intelegeti. Alte precizări: Mersi. Quote
Mave Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 (edited) Nickname: Sekkarou[] Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.01.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, 2 cereri. Motivul învoirii: Sunt plecat si nu pot ajunge la warr-uri. Alte precizări: Mulțumesc! Nickname: KiWAMY. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 1.8.2018. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 1 singura. Motivul învoirii: Am probleme cu internetul, nu am internet de 9 ore, va rog sa intelegeti. Alte precizări: Mersi. acceptate Nickname: Ionut4 Rank:3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.01.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu am facut. Motivul învoirii: Sunt plecat,si nu am timp sa ajung la 20:00 . Alte precizări: Sanatate si sa luati turfs la war bafta wai mave. ai fost la war-uri Edited January 8, 2018 by Mave.Si Quote
Recommended Posts