ChiurtuMI Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Nickname: Manu.SPORTIVU Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am mai facut. Motivul învoirii: Sunt plecat. Alte precizări: Bafta la war. Quote
Flavyus Flavi Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Nickname: iBlood Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu Motivul învoirii: Sunt plecat. Alte precizări: Bafta la war. Quote
Becaly Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Nickname: Sekkarou[] Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Am mai facut doar o cerere. Motivul învoirii: Sunt plecat. Alte precizări: succes la war acceptata Nickname: Markeloff Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Cred ca 2 Motivul învoirii: Sunt plecat in oras cu prietenii. Alte precizări: Bft la war boyz acceptata Nickname: Manu.SPORTIVU Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am mai facut. Motivul învoirii: Sunt plecat. Alte precizări: Bafta la war. acceptata Nickname: iBlood Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu Motivul învoirii: Sunt plecat. Alte precizări: Bafta la war. acceptata Quote
Alex Mruntu Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Nickname: Sekkarou[] Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 07.02.2018. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, am mai facut 2 cereri. Motivul învoirii: sunt plecat, nu cred ca pot ajunge la warr-uri. Alte precizări: Bafta la war. Quote
Robert Nicolaescu Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Nickname: lRobert Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war:7/2/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? NU Motivul învoirii: Sunt la spital. Alte precizări: Multumesc! Quote
RacKenZ. Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Nickname:RacKenZ Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:7.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Da, este a 2 a pe luna aceasta. Motivul învoirii: Sunt plecat de acasa. Alte precizări: Multumesc si succes la war. Quote
Becaly Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Nickname: Sekkarou[] Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 07.02.2018. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, am mai facut 2 cereri. Motivul învoirii: sunt plecat, nu cred ca pot ajunge la warr-uri. Alte precizări: Bafta la war. acceptata Nickname: lRobert Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war:7/2/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? NU Motivul învoirii: Sunt la spital. Alte precizări: Multumesc! acceptata Nickname:RacKenZ Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:7.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Da, este a 2 a pe luna aceasta. Motivul învoirii: Sunt plecat de acasa. Alte precizări: Multumesc si succes la war. acceptata Quote
Sebi Sebiutzu Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 (edited) Nickname: Sebastian.BombaVL Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 9/02/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Luna aceasta n-am mai făcut. Motivul învoirii: plec la tara. Alte precizări: Bafta la war. Edited February 9, 2018 by KGB.Sebastian.BOMBA Quote
Razvan Bizu Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 (edited) Nickname: Ringhster Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 09.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Am făcut o cerere. Motivul învoirii: Sunt plecat în oraș la bere cu băieții. Alte precizări: Baftă la war! Edited February 9, 2018 by Riinghster Quote
Alex Mruntu Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Nickname: Sekkarou[]Rank: 5Data in care vrei sa fii invoit de la war: 09.02.2018.Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, am mai facut 3 cereri.Motivul învoirii: sunt plecat, nu cred ca pot ajunge la warr-uri.Alte precizări: Bafta la war. Quote
Becaly Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Nickname: Sebastian.BombaVL Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 9/02/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Luna aceasta n-am mai făcut. Motivul învoirii: plec la tara. Alte precizări: Bafta la war. acceptata Nickname: Ringhster Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 09.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Am făcut o cerere. Motivul învoirii: Sunt plecat în oraș la bere cu băieții. Alte precizări: Baftă la war! acceptata Nickname: Sekkarou[] Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 09.02.2018. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, am mai facut 3 cereri. Motivul învoirii: sunt plecat, nu cred ca pot ajunge la warr-uri. Alte precizări: Bafta la war. acceptataa Quote
Marius Chiurtu Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Nickname: Asensio.ModSPORTIV Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Am mai facut o invoire. Motivul învoirii: Ma duc la meci. Alte precizări: Bafta la war. Quote
Sis0kO Official Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Nickname:Sis0ko Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Este prima invoire. Motivul învoirii:Nu sunt acasa. Alte precizări: Succes la war! Quote
Becaly Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Nickname: Asensio.ModSPORTIV Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Am mai facut o invoire. Motivul învoirii: Ma duc la meci. Alte precizări: Bafta la war. acceptata Nickname:Sis0ko Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Este prima invoire. Motivul învoirii:Nu sunt acasa. Alte precizări: Succes la war! acceptata Quote
Flavyus Flavi Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Nickname: iBlood Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? : Da , una. Motivul învoirii:Nu sunt acasa. Alte precizări: Succes la war ! hai cu win-ul :) Quote
Sis0kO Official Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Nickname:Sis0kO Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:12.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Da, este a 2 a invoire. Motivul învoirii:Sunt la spital. Alte precizări: Bafta la war si mersi! Quote
Translucid. Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Nickname: Translucid Rank: 2. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12.02.2018. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2. Motivul învoirii: Sunt plecat, nu pot intra. Alte precizări: Multumesc! Quote
Becaly Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Nickname: Translucid Rank: 2. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12.02.2018. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2. Motivul învoirii: Sunt plecat, nu pot intra. Alte precizări: Multumesc! acceptata Nickname:Sis0kO Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:12.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Da, este a 2 a invoire. Motivul învoirii:Sunt la spital. Alte precizări: Bafta la war si mersi! acceptata Nickname: iBlood Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? : Da , una. Motivul învoirii:Nu sunt acasa. Alte precizări: Succes la war ! hai cu win-ul :) acceptata Quote
Daniel Vraja Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Nickname: x4fun Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war:16.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu am mai facut. Motivul învoirii: Mi-a picat internetul si nu imi revine decat maine Alte precizări: - Quote
Escobarr Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 (edited) retrag Edited February 16, 2018 by SolcaN Quote
Becaly Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Nickname: x4fun Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war:16.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu am mai facut. Motivul învoirii: Mi-a picat internetul si nu imi revine decat maine Alte precizări: - acceptata Quote
RacKenZ. Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Nickname: RacKenZ Rank:3 Data in care vrei sa fii invoit de la war:18.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Am mai facut 2. Motivul învoirii:Sunt plecat de acasa. Alte precizări: Mulțumesc si succes la war. Quote
Sis0kO Official Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Nickname:Sis0kO Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:18.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Am mai facut 2. Motivul învoirii:Sunt plecat la rude. Alte precizări: Multumesc. Quote
Brilliant Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 (edited) Retrag. Edited February 19, 2018 by Alexanndrru Quote
Becaly Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Nickname: RacKenZ Rank:3 Data in care vrei sa fii invoit de la war:18.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Am mai facut 2. Motivul învoirii:Sunt plecat de acasa. Alte precizări: Mulțumesc si succes la war. acceptata Nickname:Sis0kO Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:18.02.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Am mai facut 2. Motivul învoirii:Sunt plecat la rude. Alte precizări: Multumesc. acceptata Quote
Recommended Posts