Secret55 Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Nickname: DanielN Rank:4 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 1 martie 2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, 1. Motivul învoirii: Probleme personale. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Quote
TL.Izuu Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 (edited) Nickname:IZUN Rank:3 Data in care vrei sa fii invoit de la war:1/03/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?N am mai facut Motivul învoirii:Ies cu gagica dp liceu Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta:War Alte precizări: nmc Edited March 1, 2019 by Daw Quote
MyFavoriteMan Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Nickname: Club Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:1/3/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu. Motivul învoirii: Probleme personale. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Multumesc anticipat ! Quote
Zakuu Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 (edited) rezolvat Edited March 1, 2019 by .ZaKu Quote
StarCloud Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 On 3/1/2019 at 8:32 AM, DanielN said: Nickname: DanielN Rank:4 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 1 martie 2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, 1. Motivul învoirii: Probleme personale. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Invoit! On 3/1/2019 at 3:33 PM, Daw said: Nickname:IZUN Rank:3 Data in care vrei sa fii invoit de la war:1/03/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?N am mai facut Motivul învoirii:Ies cu gagica dp liceu Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta:War Alte precizări: nmc Invoit! On 3/1/2019 at 6:13 PM, MyFavoriteMan said: Nickname: Club Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:1/3/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu. Motivul învoirii: Probleme personale. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Multumesc anticipat ! Ai luat uninvite. Quote
Zorlescu Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Nickname: Zorlescu. Rank: 2. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 03.03.2019. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Aceasta este a 4 a. Motivul învoirii: Probleme cu PC. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta la war. Quote
c0smiin Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Nickname:CosmyN.WARMACHiNE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:03.03.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu am mai facut niciuna. Motivul învoirii: Sunt la un botez si am uitat sa anunt pana acum ca nu voi participa la war-uri. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: Da,vreau sa ma invoiesc de la war. Alte precizări: Te rog frumos,Star sa-mi accepti cererea P.S sunt pe telefon acum Quote
Nike_Coro1 Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Nickname:John2005 Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:03.03.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?nu, aceasta e prima. Motivul învoirii:Nu reusesc sa vin Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu Quote
Zorlescu Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 5 hours ago, Zorlescu said: Nickname: Zorlescu. Rank: 2. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 03.03.2019. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Aceasta este a 4 a. Motivul învoirii: Probleme cu PC. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta la war. Retrag Quote
6DeniSake9 Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 (edited) Nickname:6DeniSake9 Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:3/3/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu este prima. Motivul învoirii: Nu imi merge samp-ul. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: Ambele. Alte precizări: Multumesc. Edited March 3, 2019 by 6DeniSake9 Quote
StarCloud Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 On 3/3/2019 at 6:44 PM, Cosmin Margarit said: Nickname:CosmyN.WARMACHiNE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:03.03.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu am mai facut niciuna. Motivul învoirii: Sunt la un botez si am uitat sa anunt pana acum ca nu voi participa la war-uri. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: Da,vreau sa ma invoiesc de la war. Alte precizări: Te rog frumos,Star sa-mi accepti cererea P.S sunt pe telefon acum Ai iesit pe motiv incomplete faction raport. On 3/3/2019 at 7:21 PM, Nike_Coro1 said: Nickname:John2005 Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:03.03.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?nu, aceasta e prima. Motivul învoirii:Nu reusesc sa vin Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu Invoit! On 3/3/2019 at 7:53 PM, 6DeniSake9 said: Nickname:6DeniSake9 Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:3/3/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu este prima. Motivul învoirii: Nu imi merge samp-ul. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: Ambele. Alte precizări: Multumesc. Ai fost prezent la war. Quote
Secret55 Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Nickname: DanielN21 Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: azi 4 martie 2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? da, 1 Motivul învoirii: probleme Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Quote
StarCloud Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 22 hours ago, DanielN said: Nickname: DanielN21 Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: azi 4 martie 2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? da, 1 Motivul învoirii: probleme Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Ai fost prezent la war. Quote
TL.Izuu Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 (edited) Nickname:IZUN Rank:4 Data in care vrei sa fii invoit de la war:6/03/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Este a 2 invoire, de obicei fac asa cv doar cand chiar am nevoie. Motivul învoirii:Ma duc la nunta la varamea. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta:War Alte precizări:O sa ti dau o bere daca ne intalnim Edited March 6, 2019 by Daw Quote
Skarlet47 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Nickname: Mako47 Rank: 3 (in seara asta fac) Data in care vrei sa fii invoit de la war: 6/03/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu. Motivul învoirii: Am o sedinta la munca si trebuie sa merg. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: S-ar putea sa ma intorc mai repede de ora 9 si sa fiu prezent la war. Dar nu e nimic exact. Multumesc. Quote
Zorlescu Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Nickname: Zorlescu. Rank: 3. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.03.2019. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Aceasta este a 4 a. Motivul învoirii: Sunt plecat. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta la war. Quote
Viorelz Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Nickname: Nicu[] Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.03.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Niciuna. Motivul învoirii: Nicu este plecat si nu este logat pe forum la telefon, asa ca m-a rugat pe mine sa il invoiesc. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Multumesc. Quote
WorthSPT Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Nickname: Worth Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 8/3/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Asta e a 2 a Motivul învoirii: Sunt plecat din oras Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nimic Quote
StarCloud Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 16 hours ago, Zorlescu said: Nickname: Zorlescu. Rank: 3. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.03.2019. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Aceasta este a 4 a. Motivul învoirii: Sunt plecat. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta la war. Invoit! 12 hours ago, WorthSPT said: Nickname: Worth Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 8/3/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Asta e a 2 a Motivul învoirii: Sunt plecat din oras Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nimic Ai fost prezent! 13 hours ago, Viorelz said: Nickname: Nicu[] Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.03.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Niciuna. Motivul învoirii: Nicu este plecat si nu este logat pe forum la telefon, asa ca m-a rugat pe mine sa il invoiesc. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Multumesc. Invoit! Quote
WorthSPT Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Nickname: Worth Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10/3/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Asta e a 2 a Motivul învoirii: Am o problema cu masina.. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Succes la war. Quote
FeleAlyn Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 (edited) Nickname:Alex.exe Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10.03.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu am mai făcut până acum vreo învoire.E prima oara Motivul învoirii:Maine am Simulare Nationala la romana Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: De la war Alte precizări: Succes la war Edited March 10, 2019 by AlexGamer38 Quote
Nike_Coro1 Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Nickname:John2005 Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:3.10.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?da, aceasta este a 2 Motivul învoirii: Nu vin la war Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Nu Quote
StarCloud Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 On 3/10/2019 at 12:43 PM, WorthSPT said: Nickname: Worth Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10/3/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Asta e a 2 a Motivul învoirii: Am o problema cu masina.. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Succes la war. Invoit! 17 hours ago, Nike_Coro1 said: Nickname:John2005 Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:3.10.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?da, aceasta este a 2 Motivul învoirii: Nu vin la war Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Nu Invoit! 18 hours ago, AlexGamer38 said: Nickname:Alex.exe Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10.03.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu am mai făcut până acum vreo învoire.E prima oara Motivul învoirii:Maine am Simulare Nationala la romana Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: De la war Alte precizări: Succes la war Ai fost prezent. Quote
FeleAlyn Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Nickname:Alex.exd Rank:3 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11.03.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Nu Motivul învoirii:Simulare la.matematica Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: Amandoua Alte precizări: Noroc la war si mie la simulare Quote
Zorlescu Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Nickname: Zorlescu. Rank: 2. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11.03.2019. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Aceasta este ultima pe luna asta. Motivul învoirii: Probleme cu internetul, nu sunt sigur daca pot veni sau nu. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta la war. Quote
Recommended Posts