Tony Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Nickname: Tony Rank: 6 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.07.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: a 2 a Motivul învoirii: plec la fotbal iar.. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: 2 turf ballas si 18 turf imi pare rau ca nu pot veni la war cu grove.. e distractiv dar n am cum sa nu ma duc la fotbal Quote
solokov Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Nickname: Gabi77z Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 7-6-2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: Nu sunt acasă ! Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: Bafta Quote
Tobi Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 13 hours ago, Tony said: Nickname: Tony Rank: 6 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.07.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: a 2 a Motivul învoirii: plec la fotbal iar.. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: 2 turf ballas si 18 turf imi pare rau ca nu pot veni la war cu grove.. e distractiv dar n am cum sa nu ma duc la fotbal Cerere de învoire respinsa, ai participat la un war. 13 hours ago, Gabi77z said: Nickname: Gabi77z Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 7-6-2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: Nu sunt acasă ! Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: Bafta Cerere de învoire acceptata. Quote
SilentKOV Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Nickname:ZEKEGODMODE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:azi Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:asta e a treia Motivul învoirii:am niste prombleme cu netu Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bft Quote
Tobi Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 13 hours ago, iMMORTAL said: Nickname:ZEKEGODMODE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:azi Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:asta e a treia Motivul învoirii:am niste prombleme cu netu Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bft Invoire acceptata. Quote
S I N K O D E Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 (edited) retrag Edited June 10, 2019 by .SinKode Quote
SilentKOV Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Nickname:ZEKEGODMODE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:azi Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:asta e al patrulea Motivul învoirii:am niste prombleme cu netu de miercuri ma asigur ca vin Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bft Quote
Tobi Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 21 hours ago, iMMORTAL said: Nickname:ZEKEGODMODE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:azi Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:asta e al patrulea Motivul învoirii:am niste prombleme cu netu de miercuri ma asigur ca vin Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bft Cerere de invoirea acceptata. Quote
ZaNkeN.RANGER Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Nickname: Zanken Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war:12.06.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: este prima. Motivul învoirii:nu pot ajunge. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări:- Quote
Angelos.ELCHAPO Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 (edited) Nickname:Angelos.ELCHAPO Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:12.07.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:1 Motivul învoirii:nu pot ajunge Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Edited June 12, 2019 by Angelos.ELCHAPO Quote
Tobi Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 (edited) 23 hours ago, ZanKen said: Nickname: Zanken Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war:12.06.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: este prima. Motivul învoirii:nu pot ajunge. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări:- Cerere de invoire respinsa, ai fost la war-uri. 22 hours ago, Angelos.ELCHAPO said: Nickname:Angelos.ELCHAPO Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:12.07.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:1 Motivul învoirii:nu pot ajunge Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Cerere de invoire respinsa, ai fost la war-uri. Edited June 13, 2019 by TobiZEW Quote
SilentKOV Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Nickname:ZEKEGODMODE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:azi Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:5 Motivul învoirii: nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bft Quote
Angelos.ELCHAPO Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Nickname:Angelos.ELCHAPO Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:14.07.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:1 Motivul învoirii:nu pot ajunge Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Quote
ZaNkeN.RANGER Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Nickname: ZanKen Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war:14.06.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:e prima, cealaltă a fost respinsa deoarece am fost prezent. Motivul învoirii: nu pot ajunge. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: ms. Quote
Devonsky Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Nickname: Khizarix Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: Az 14.06 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu am mai avut Motivul învoirii: Nu pot ajunge Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu am Quote
Tobi Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 On 6/14/2019 at 5:32 PM, iMMORTAL said: Nickname:ZEKEGODMODE Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:azi Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:5 Motivul învoirii: nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bft 23 hours ago, Devonsky said: Nickname: Khizarix Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: Az 14.06 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu am mai avut Motivul învoirii: Nu pot ajunge Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu am 23 hours ago, ZanKen said: Nickname: ZanKen Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war:14.06.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:e prima, cealaltă a fost respinsa deoarece am fost prezent. Motivul învoirii: nu pot ajunge. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: ms. 23 hours ago, Angelos.ELCHAPO said: Nickname:Angelos.ELCHAPO Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:14.07.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:1 Motivul învoirii:nu pot ajunge Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Invoiri acceptate. Quote
Terakov Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Nickname:NoPulsev2.1 Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:16.06.19 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Nu, nu am mai facut nici una. Motivul învoirii:Plec la nunta. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta la war. Quote
Angelos.ELCHAPO Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Nickname:Angelos.ELCHAPO Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:16.07.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:2 Motivul învoirii:nu pot ajunge Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Quote
ZaNkeN.RANGER Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Nickname:ZanKen Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war:16 iunie 2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:e a 2a. Motivul învoirii: sunt plecat din Romania. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Quote
TeK69 Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Nickname: Sinkode Rank:1 azi iau rank 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16.06.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu Motivul învoirii: Propietarul contului nu poate ajunge acasă. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: va pupiki Quote
S t e f Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Nickname: Stef[] Rank: Detin rank 1. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 6/17/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu, aceasta e prima. Motivul învoirii: Plec pana in oras. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes ! Quote
ZaNkeN.RANGER Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Nickname:ZanKen Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war:17iunie 2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Cred ca este a 3a. Motivul învoirii:Nu pot ajunge. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war. Alte precizări: bafta! Quote
Tobi Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 (edited) On 6/16/2019 at 5:24 PM, Terakov said: Nickname:NoPulsev2.1 Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:16.06.19 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Nu, nu am mai facut nici una. Motivul învoirii:Plec la nunta. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta la war. On 6/16/2019 at 5:39 PM, Angelos.ELCHAPO said: Nickname:Angelos.ELCHAPO Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:16.07.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:2 Motivul învoirii:nu pot ajunge Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - On 6/16/2019 at 6:34 PM, ZanKen said: Nickname:ZanKen Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war:16 iunie 2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:e a 2a. Motivul învoirii: sunt plecat din Romania. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Invoiri acceptate. Edited June 18, 2019 by TobiZEW Quote
Tobi Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 On 6/17/2019 at 7:18 PM, Stefan Stefi said: Nickname: Stef[] Rank: Detin rank 1. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 6/17/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu, aceasta e prima. Motivul învoirii: Plec pana in oras. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes ! On 6/17/2019 at 7:26 PM, ZanKen said: Nickname:ZanKen Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war:17iunie 2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Cred ca este a 3a. Motivul învoirii:Nu pot ajunge. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war. Alte precizări: bafta! Invoiri acceptate. Quote
Sebastian[]. Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Nickname: Sebalaw Rank: 1, iau 2 astazi seara. Data in care vrei sa fii invoit de la war:23.06.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: Plec la tara si ajung pe la 10 Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări - Quote
Recommended Posts