Mr.Florin47 Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 Nickname: ElChappoFlorin47 Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 01.08.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, 1 Motivul învoirii: Nu pot sa fiu la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Faceți 18 turf că ma supăr Quote
Adness xD Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 (edited) retrag Edited August 1, 2019 by EVERSEEN Quote
Apex Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 14 hours ago, Florin47 said: Nickname: ElChappoFlorin47 Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 01.08.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, 1 Motivul învoirii: Nu pot sa fiu la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Faceți 18 turf că ma supăr Invoire acceptata. Quote
G3oo Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Nickname:G3oo Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.08.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 0 Motivul învoirii: Nu pot sa fiu la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: nu Quote
Adness xD Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Nickname: NEVERSEEN Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.08.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 0 Motivul învoirii: Nu pot sa fiu la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Merci Quote
PlayFuN. Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Nickname: PlayFuN. Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Am facut 2 pana acum. Motivul învoirii: Nu pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Mersi Quote
Apex Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 18 hours ago, G3oo ROYAL said: Nickname:G3oo Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.08.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 0 Motivul învoirii: Nu pot sa fiu la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: nu 9 hours ago, EVERSEEN said: Nickname: NEVERSEEN Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.08.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 0 Motivul învoirii: Nu pot sa fiu la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Merci 37 minutes ago, PlayFuN. said: Nickname: PlayFuN. Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Am facut 2 pana acum. Motivul învoirii: Nu pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Mersi Invoiri acceptate. Quote
L E O N A R D Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Nickname: Leonard Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 06/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am Motivul învoirii: Nu pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Mersi Quote
G3oo Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Nickname: g3oo Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 06/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:1 Motivul învoirii: Nu pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Mersi Quote
Adness xD Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 (edited) Nickname: NEVERSEEN Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.08.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: Nu pot sa fiu la war. Dentist Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Merci si normal e cam ultima pe luna asta. Edited August 6, 2019 by EVERSEEN Quote
HaZoN Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Nickname: hazondaudincopac Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 06/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:0 cred Motivul învoirii: nu stiu daca ajung Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: sal Quote
AlexisTSA Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Nickname: AlexisTSA Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 06/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Una pe 25/07/2019 Motivul învoirii: Sunt plecat sa-mi cumpar niste haine. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta. Quote
PlayFuN. Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Nickname: PlayFuN. Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 06/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Am facut 3 pana acum. Motivul învoirii: Nu pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Bafta. Quote
Apex Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 20 hours ago, L E O N A R D said: Nickname: Leonard Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 06/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am Motivul învoirii: Nu pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Mersi 18 hours ago, G3oo ROYAL said: Nickname: g3oo Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 06/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:1 Motivul învoirii: Nu pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Mersi 9 hours ago, EVERSEEN said: Nickname: NEVERSEEN Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.08.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: Nu pot sa fiu la war. Dentist Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Merci si normal e cam ultima pe luna asta. 6 hours ago, HaZoN said: Nickname: hazondaudincopac Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 06/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:0 cred Motivul învoirii: nu stiu daca ajung Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: sal 36 minutes ago, AlexisAdv said: Nickname: AlexisTSA Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 06/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Una pe 25/07/2019 Motivul învoirii: Sunt plecat sa-mi cumpar niste haine. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta. 36 minutes ago, PlayFuN. said: Nickname: PlayFuN. Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 06/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Am facut 3 pana acum. Motivul învoirii: Nu pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Bafta. Invoiri acceptate. Quote
Mave Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Nickname: Nemo Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 6/8/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu am mai facut Motivul învoirii: nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: multumesc Quote
Apex Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 1 minute ago, Mave said: Nickname: Nemo Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 6/8/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu am mai facut Motivul învoirii: nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: multumesc Invoire acceptata. Quote
G3oo Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Nickname: g3oo Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 7/8/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2 Motivul învoirii: nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: multumesc Quote
Apex Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 23 hours ago, G3oo ROYAL said: Nickname: g3oo Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 7/8/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2 Motivul învoirii: nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: multumesc Invoire acceptata. Quote
G3oo Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Nickname: g3oo Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 8/8/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 3 Motivul învoirii: nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: multumesc Quote
HaZoN Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Nickname: hazondaudincopac Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:0 Motivul învoirii: Nu pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: nu Quote
Apex Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 20 hours ago, G3oo ROYAL said: Nickname: g3oo Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 8/8/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 3 Motivul învoirii: nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: multumesc 3 hours ago, HaZoN said: Nickname: hazondaudincopac Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:0 Motivul învoirii: Nu pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: nu Invoiri acceptate. Quote
Bogdan54. Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Nickname: Bogdan54. Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14/8/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am mai facut. Motivul învoirii: nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: multumesc. Quote
Bogdan54. Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Just now, Bogdan54. said: Nickname: Bogdan54. Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 15/8/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Am mai facut una. Motivul învoirii: nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: multumesc. Quote
Adness xD Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Nickname: NEVERSEEN Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12/08/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Am facut 1 parca pana acum. Motivul învoirii: Nu pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Mersi Quote
King.Kick Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Nickname: Kick. Rank: 5. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12.08.2019. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am mai facut luna asta. Motivul învoirii: Nu pot intra deoarece voi avea treaba aproape toata ziua. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: De la war. Alte precizări: Multumesc si bafta la war-uri. Quote
Recommended Posts